lebuktál a 31-i áttáncolásoddal rendesen
az auditor lebuktatott
lebuktál a 31-i áttáncolásoddal rendesen
az auditor lebuktatott
nem kell a rizsa
ismét kiderült hogy a cég által közölt számok és az auditor által vizsgáltak köszönő viszonban sincsenek
véletlen pont alulbecsülték a veszteséget
megjött a hír jöhet a leöntés
Már megint mi ez a pszciho változás?
Olyan ez mint a hideg, meg melegfront :D
így alkalmatlan az ember kereskedni.
Ezért nem mentek semmire.. ,-)
Megint telefosta vki a topikot egy oldalnyi magának válaszoló hsz-szel.
Szoktam a hegyekbe diákokat vinni kirándulni,ha tudom az utat,na akkor szoktam elővenni az iránytűt,hogy villogjak vele,hogy na gyerekek ezek segítségével milyen jól tudunk tájékozódni!Ha nem tudom az irányt,na akkor az istennek se veszem elő ne hogy beégjek!:)Na néha itt is vannak ilyen érzéseim!
Ennyit a "göncölszekér" alakzatról és annak trendfordító hatásáról
féléves aug 22 után készült és hogy hogy nem köszönő viszonyban sincsnek vele sem a tavaly mérlegfőösszeg
6m-bal kisebb valójában a 12.31. szerint a mérlegfőösszeg a sajáttőke pedig nem -3, hanem -9m volt évvégén
Hát nagyon úgy néz ki,hogy nem a csökkenő meg az emelkedő csatornák,ékek stb meg a tököm tudja mik hatására vásároltak!
Mi volt itt?
Napokig ment a bevásárlás az ítélet tudatában titokban?
Briliáns
auditor által megjelölt kockázatok eddig sorra manifesztálódtak
jelentés 6-áról való
ehhez képest nem hozták nyilvánosságra sem pénteken sem hétvégén..........
a mutyi rallit folytatni kellett((((((
"Közzétette konszolidált számait az E-Star2013. április 10. 08:20
Korábban közzétette már az E-Star a magyar számviteli szabályok szerint készített éves beszámoló tervezetét, tegnap este pedig az IFRS szerinti kimutatás tervezet is közzétételre került, ez azonban a korábbiakhoz hasonlóan szintén nagyfokú bizonytalanságot hordoz. Ezek alapján az E-Star csoport a tavalyi évet közel 13 millió eurós veszteséggel zárta, szemben az egy évvel korábbi, mintegy 11 milliós veszteséggel."
még a hitelezői tártgyalás előtt. jól átverték őket
tárgyévi eredmény -22mEUR ebben az ellentmondásosban
Epeszu auditor egy ilyen merleget going-concern nelkul nem ir ala fuggetlenul a csodegyezsegtol. Mondjuk ebben van eleg egyeb sz.r is. Ilyen hosszu jelentest meg eletemben nem lattam... :)
Azt jol vagom, hogy 2011-est, ami itt bazis, meg tovabbra sem adtak ki???
sőt cikk is volt a lezúzás mellé és lökték a rossz nyrt mérleget
az auditor most világosan lebuktatta őket az időponttal illetve azzal hogy a végrehajtásban jelentős kockázatot lát és csupán a going concern approach neki nem elég
úgy ám, giga mutyi volt
az volt amit gondoltam, nem hozták nyilvánosságra tpt szerint
még volt képük felfüggesztetni
leönögettek a csókosaiknak új ATL-ig
Nem is a bíróra gondoltam!Augusztus 31 után a topik hirtelen megélénkült!Lehet,hogy csak véletlen!?
nem a bírótól szivárgott az ki szvsz
annál is inkább mert szerinted nyilvános volt ki is a bíró?????
Gondolom a bírónak nem kellett némasági fogadalmat tennie,egy héttel később meg felfüggesztik,amikor már egy hete megszületett a döntés,ez vicc!