Lehet pár nap múlva már 2600000 vevő lesz,ilyenkor a plusz egy darab vevővel közlik majd,hogy annyi nincs is?:)
Lehet pár nap múlva már 2600000 vevő lesz,ilyenkor a plusz egy darab vevővel közlik majd,hogy annyi nincs is?:)
és talán jövőre jobban támogatják majd az alternatív energiát.......
amikor ez az ajtó kinyílik akkor már nem szabad venni
Tudom, de azért lehetnének olyan emberek akik csak ránéznek a %-ra és hogy húú +20% ba van, adjuk el:)) Vagy teletexten nézik, s nem látják a vételi érdeklődést. De semmi eladás 3 órája.
Időközben azért volt egy jogerős bírósági döntés ;)
én aztán minek? nekem 1 árva db sincs. csak azt írom amit a hír után logikusnak tartanék. arról nem tehetek, ha te ezt nem érted, sőt még kötéslistával is meg akartad cáfolni, de vhogy az sem azt mutatta amit szerettél volna :))
napokig nem lesz eladás. brókervételek vannak.. lehet ferike73 is vmi broki, más nem tudott venni péntek óta.
Azt nem értem miért nincs eladás? Múlt héten 111-nél olyan öntések voltak, most meg gyakorlatilag a nyitó után eddig összesen volt 2 eladó, a 23db ost nem számolva. Adhatnának már.
"(#2102) Re: na mi lesz vajon a héten?
Értékelés: 0
előzmény (#2091: pf2) | válasz erre | Ma, 12:22
összeesküvés elméletekben látom jók vagytok :)
Pénteken 5000 feletti darabot sikerült vennem, marhaság , hogy csak a brokik játszadoznak vele
ferike73"
kamumaki :)
pl a tavaly szeptemberberi határidő záráskori szivatás addigi legnagyobb napi forgalommal
az ilyen ajtóbecsapkodós felhúzások után gigaöntések szoktak lenni
kiugrálnának a pufik aztán lehetne lesni
jó mulatság volna