Ha így folytatja nemsoká elázik a netkábelem, nagyobb eső mindig kinyírja:)
Kaszálni? Nem divatos elfoglaltság manapság:) Vegyél egy motoros fűnyírót:)
Ha így folytatja nemsoká elázik a netkábelem, nagyobb eső mindig kinyírja:)
Kaszálni? Nem divatos elfoglaltság manapság:) Vegyél egy motoros fűnyírót:)
Itt is esik, 1.5 hónapja nem volt ilyen.. és ma pont kaszálni akartam, amúgy örülök neki..
szakad az eső itt volt az ideje nagyon száraznyarunk volt bp
Persze nálunk is csak a szél fújj,eső nélkül.Amúgy csapadékos hely Kőszeg és környéke-tavaly is
júliusban és augusztusban közel 300mm esett,idén csak 55mm!:(Tudom máshol még ennyi se!
Engem nem Zabar ez a hőmérséklet,múlt héten már attól féltem,hogy nem csak a vaddisznók okozhatnak kárt majd a szőlőben,hanem az északabbra húzódó púpútevék is!:)
Mondhatjuk úgy is, hogy már az időjárás is az unortodox irányvonalat követi. :)
egy kicsit Te is :))
bazzeg:
Péntekre virradóra a Nógrád megyei Zabaron 3,3 Celsius-fokig csökkent a hőmérséklet, s ezzel megdőlt a napi abszolút minimumhőmérsékleti rekord - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel.
Közleményükben azt írták: a múlt heti országos tartós forróság után most egy új abszolút minimumrekordot regisztráltak. Hajnalban Zabaron 3,3 fokig hűlt le a levegő hőmérséklete, ezzel 1,5 fokkal megdöntve a 2004-ben mért 4,8 fokos rekordot.
Az előrejelzés szerint a hét végéig nem várható csapadék és fokozatosan melegszik az idő. Pénteken a hőmérséklet délután általában 26 és 29, késő este 16 és 21 fok között alakul.
Eső július 24.óta nem esett,előtte meg 1 hónapja....Iszonyú a szárasság....
Keszthely és környékén gyengén fújdogál a szél és ez mellett 37,1 fok van....Éget a nap...
Az elmúlt 10 napban,már két hőmérőm szétment a napon....54 fokig bírták..
Erősen felhős az ég,valamelyest gyengült a szél..
14.1 fok van..(Keszthely környéke)
Nap folyamán 23 mm csapadék esett..
Fél órája esik. Saccra 20mm-nél tarthat. Adja szépen.......
Ezt végig néztem, nekem a legjobban a Blumeriellára hasonlít..
http://www.zsigogyorgy.hu/tanfolyamok/gyumolcs/csonthejasok.pdf
Budapestre megérkezett a vihar, elég gyorsan. A "műsorismertetés" alapján elég komolynak néz ki.
Igazából nem tom, mert anyámnál volt jég, nálam meg nem, s 6 km-re lakik. Az a telek meg mindkettőnktől 5 km egy harmadik irányban. Amúgy igen, lukak vannak rajta, ahogy nézem bepirosodik, majd kilukad.
http://kepfeltoltes.hu/130624/SNC00080_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem volt arra mostánába jég? Most, hogy kicsit jobban megnéztem a képet, minha egy két levél lukas is lenne.