Hozd ide a 7fokot, s motorozhatsz te is a géppel! :-)
Hozd ide a 7fokot, s motorozhatsz te is a géppel! :-)
Nálunk hét ágra süt a nap,és +7 fok van,de nekem meg nincsen motorom....rohadjon meg!:)
Vazz, mindehol azt mondták, h ma miyen szép idő lesz, készütem is motort, autót mosni, egyebet.. erre reggel -2 fok, mostanra felment 0-ig, s sztem nem is lesz több, ilyen hideg nem volt a héten.. rohadjon meg!
Átütöttük a mai nappal Kőszegen az 1000-es "ellenállást" azaz 1005,8 mm csapadéknál tartunk!Ez még nálunk is nem semmi!
akkor Csusza is csúszik.
az kemény,nálunk semmi,nyirkos yo erős plusz.
bács.
Nálunk katasztrófahelyzet van tegnap óta.
A fákra vastag jég rakódott és az ágak letörnek. Olyan hallani, mintha puskaropogás lenne néhány ágyulövéssel kísérve és utánna a robaj, mikor az ág és jégtömeg lezúdul a földre.
Mindenütt a csonka fák és a földön lévő ágtömeg.
Tegnap fél 6 óta nincs áram, telefon, internet. Kihült a ház, leeresztettek a hűtők, nem tudtunk telefonálni.
Mivel azt mondták még dél körül, hogy csak csütörtökön lesz áram, ezt nehéz volt elviselni.
Nem tudott senki a faluból kimenni és idejönni sem. Így sajnos az ELMŰ dolgozói sem jöttek.
Aztán 3 óra körül találkoztam két elmüssel az utcán. Azt mondták lesz ma áram. Óriási volt számomra, így aztán odamentem az autósokhoz egyenként, akik már pár órája az autóban ülve várták, mikor juthatnak ki innen és mondtam nekik, hogy lesz ma áram. Sokan elhitték és hazamentek. Nyilván, aki a félnyolcas repülőre ment, az nem fordult vissza:) Miközben jártam autóról autóra, egyszercsak kigyulladtak a lámpák az utcán és a házakban.
Tökjó volt!
Én meg kocsival mentem ma az eső miatt, de nappal egy csepp sem esett. Ezt a pazarlást.. :-)
Na másfél hónapig azért zizegtem mert megsülnek a szőlő szemek,most meg azért nehogy megrohadjanak,á sehogy se jó ez!Egyetlen éjszaka alatt 53 mm esett Kőszegen!!!
akkor bőgatya sincs:(
Itt is esik:)
Már majdnem megtelt a 200 literes hordóm:)
Na, és a növénykéim! Tisztára elélveznek:)
Ha így folytatja nemsoká elázik a netkábelem, nagyobb eső mindig kinyírja:)
Kaszálni? Nem divatos elfoglaltság manapság:) Vegyél egy motoros fűnyírót:)
Itt is esik, 1.5 hónapja nem volt ilyen.. és ma pont kaszálni akartam, amúgy örülök neki..
szakad az eső itt volt az ideje nagyon száraznyarunk volt bp
Persze nálunk is csak a szél fújj,eső nélkül.Amúgy csapadékos hely Kőszeg és környéke-tavaly is
júliusban és augusztusban közel 300mm esett,idén csak 55mm!:(Tudom máshol még ennyi se!
Engem nem Zabar ez a hőmérséklet,múlt héten már attól féltem,hogy nem csak a vaddisznók okozhatnak kárt majd a szőlőben,hanem az északabbra húzódó púpútevék is!:)
Mondhatjuk úgy is, hogy már az időjárás is az unortodox irányvonalat követi. :)
egy kicsit Te is :))