Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

matgab részvényei

Re: nincs cím

#67431 matgab Előzmény: #65585

talán életemben először jókor dobtam ki a részvényeket?? (csütörtökön)

Hát így lassan 8 év tőzsdézés után nem is rossz...Mindig is hittem benne, hogy egyszer nagy szerencsém lesz:))

#64679 matgab Előzmény: #64668

phyl-lel nem foglalkoztam mióta 3X-nél eladtam...

Alapból nem szeretem a fundával abszolút nem rendelkező részvényeket...(a másik ilyen a HUMET). Ezeknél még a FLAX is nagyobb alaptevékenyésggel rendelkezik. (az van is)

#64650 matgab Előzmény: #64644

az a durva, hogy ezt a kötsög richtert is láttam (csakúgy, mint az 524-es TKOM-ot osztalék előtt, hogy emelkedésre van ítélve) és akkor mind a kettőnél egy leöntésnél kiráztak (514 és 28900) és utána már megindul, mint a meszes...

Pedig józan ésszel látható volt mindekettő kitörés előtt állása...

F...

#64635 akpo7 Előzmény: #64632

Kosz, h. szoltal, igy tettem ra stoppot, lehet holnap jol fog jonni, h. mar ki is utottek. :)

#55494 matgab Előzmény: #55467

igazából ezekben nincs logika, a közgazdasági vakmajom elvét követem, annyival megspékelve, hogy jobban szeretek olyan részvénybe belevenni, ami szép nyugodtan emelkedik, de mivel kereskedési kényszerem van, ezért azokból is kiugrom, ha úgy gondolom, hogy olcsóbban si vissza tudom venni (ld Richter).

Inkább megérzésekre alapozva, tömegpszichózisra építve kereskedem...Az e legjobb, ha minden egyértelmű, mert akkor az ellenkezőjét szeretm megtenni, mert a piac arra megy amerre a legtöbb embernek fáj...