Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#55472 Ragyas Előzmény: #55461

Későn kapod meg az infót! Ültesd le magad mellé a kollégát*, adjál neki 50k Huf-t és figyeld!

*én kollégám...

#55467 redend Előzmény: #55407

matgab,

blogcikket azért frissíthetnéd néha és némi magyarázatot hozzátehetnél, hogy mit niért teszel

köszi

#55453 Ragyas Előzmény: #55407

Havi fixért be kéne ülnöd a parlamentbe és állami pénzen shortolni Forintot, gdp-t, longolni munkanélkülit, kamurokkantat, meg lopós politikust.

#55422 TrogerBroker Előzmény: #55407

Ezaz matgab ! :) Akkor érthető hogy miért most fordult !

Lehet elindítottad az újabb eső hullámot ?

#55407 matgab Előzmény: #53818

hát a nap végén vettem MOL-t és OTP-t...Remélem nem szívatnak meg most nagyon...

#53678 matgab Előzmény: #53673

realizáltam a kis nyerőket megint...Most megpróbálom olcsóbban visszavenni őket...

#52765 matgab Előzmény: #52746

visszavettem a molt...kicsit drágábban, mint eladtam, de legalább biztonságban voltam...

#52746 matgab Előzmény: #50209

molt eladtam egyelőre.

Az autót lemosattam->eső lesz-> esőben a tőzsde is esik...

#50148 matgab Előzmény: #48903

amint kilépek a részvénytulajdonosok sorából azonnal ilyen hírek kezdenek jönni:

400 milliárdot kap az OTP, megmenti az usa kormány az autógyártókat, látjuk már a világvége végét, várakozáson felüli eredmények.

Abban a pillanatban, hogy tele veszem magam részévnyekkel:

Gazdasági válság, államcsődközeli helyzet, sertésinfluenza, direkt csődbe viszik a GM-et, lecsorgás várható a tőzsdén, megint X bank ment csődbe...

Hihetetlen wazzeg, a világ nem változik és mégis napról napra a média hiszti mindig velem ellentétes pozikat vesz fel...

#48903 matgab Előzmény: #48219

Jellemző, tegnapelőtt eladok megy 15%-ot az OTP, tegnap veszek egy kis MOL-t, mindjárt itt a világvége az egész világon...

Wazz, egyszer el tudnám ennek találni a ritmusát...

A tőzsde olyan , mint egy Synus görbe, én meg cosynus módon kereskedek...