zsigerből érzem...
Kosz, h. szoltal, igy tettem ra stoppot, lehet holnap jol fog jonni, h. mar ki is utottek. :)
zseniális vagy mester
igazából ezekben nincs logika, a közgazdasági vakmajom elvét követem, annyival megspékelve, hogy jobban szeretek olyan részvénybe belevenni, ami szép nyugodtan emelkedik, de mivel kereskedési kényszerem van, ezért azokból is kiugrom, ha úgy gondolom, hogy olcsóbban si vissza tudom venni (ld Richter).
Inkább megérzésekre alapozva, tömegpszichózisra építve kereskedem...Az e legjobb, ha minden egyértelmű, mert akkor az ellenkezőjét szeretm megtenni, mert a piac arra megy amerre a legtöbb embernek fáj...
Későn kapod meg az infót! Ültesd le magad mellé a kollégát*, adjál neki 50k Huf-t és figyeld!
*én kollégám...
matgab,
blogcikket azért frissíthetnéd néha és némi magyarázatot hozzátehetnél, hogy mit niért teszel
köszi
elég drága volt a vételed nekem :)
Havi fixért be kéne ülnöd a parlamentbe és állami pénzen shortolni Forintot, gdp-t, longolni munkanélkülit, kamurokkantat, meg lopós politikust.
Ezaz matgab ! :) Akkor érthető hogy miért most fordult !
Lehet elindítottad az újabb eső hullámot ?
minden tiszta:)))
hát a nap végén vettem MOL-t és OTP-t...Remélem nem szívatnak meg most nagyon...
gratula :) esőhöz is :)
realizáltam a kis nyerőket megint...Most megpróbálom olcsóbban visszavenni őket...
ez aranyos volt :))
visszavettem a molt...kicsit drágábban, mint eladtam, de legalább biztonságban voltam...
molt eladtam egyelőre.
Az autót lemosattam->eső lesz-> esőben a tőzsde is esik...
először a médiát vedd meg, aztán a tőzsdét :)