Már telefonálok is :))
Meg jo, hogy ezt a veteli jelet most nem vettem figyelembe. :)
gratulálok mesterem :)
talán életemben először jókor dobtam ki a részvényeket?? (csütörtökön)
Hát így lassan 8 év tőzsdézés után nem is rossz...Mindig is hittem benne, hogy egyszer nagy szerencsém lesz:))
phyl-lel nem foglalkoztam mióta 3X-nél eladtam...
Alapból nem szeretem a fundával abszolút nem rendelkező részvényeket...(a másik ilyen a HUMET). Ezeknél még a FLAX is nagyobb alaptevékenyésggel rendelkezik. (az van is)
nézem richtert és pont rád gondoltam.... hihetetlen ... :(
az a durva, hogy ezt a kötsög richtert is láttam (csakúgy, mint az 524-es TKOM-ot osztalék előtt, hogy emelkedésre van ítélve) és akkor mind a kettőnél egy leöntésnél kiráztak (514 és 28900) és utána már megindul, mint a meszes...
Pedig józan ésszel látható volt mindekettő kitörés előtt állása...
F...
Kosz, h. szoltal, igy tettem ra stoppot, lehet holnap jol fog jonni, h. mar ki is utottek. :)
zseniális vagy mester
igazából ezekben nincs logika, a közgazdasági vakmajom elvét követem, annyival megspékelve, hogy jobban szeretek olyan részvénybe belevenni, ami szép nyugodtan emelkedik, de mivel kereskedési kényszerem van, ezért azokból is kiugrom, ha úgy gondolom, hogy olcsóbban si vissza tudom venni (ld Richter).
Inkább megérzésekre alapozva, tömegpszichózisra építve kereskedem...Az e legjobb, ha minden egyértelmű, mert akkor az ellenkezőjét szeretm megtenni, mert a piac arra megy amerre a legtöbb embernek fáj...