Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#640313 Előzmény: #640300

matgab, erről volt szó anno a totalcaron is, bizony, sokan besz*pták ezt a fajta hirdetést, ez egyfajhta nigériai csalás.

#640300 matgab Előzmény: #640277

nem értem az aprod.hu-n az ilyen hírdetések tömkelegét:

http://aprod.hu/hirdetes/volkswagen-passat-ID1gVlB.html#7401935993

Teljesen nyilvánvalóan kamu, már a név is, telefonszám sincs megadva, meg helyszínnek is csak annyi, hogy Budapest, egy láthatóan kamu név mögött.

Volt már olyan, hogy írtam ilyennek, aztán jött a válasz, hogy ő egy komoly eladó angliában él és magyar papírokkal rendelkező autóját akarja sürgősen eladni.

Utaljam el a vételár felét neki kaucióban és akkor ideszállíttatja az autót...

Hát ezt a szar szöveget ki az aki beveszi? És akkor ezekkel telespamolja az egészet...

Nóórmális?

#637203 Zotya32 Előzmény: #637194

(D)Zsuzsi tudna már venni egyet ebből? :))

a rendőr elég óvatosan parkolt fel vele :))

#636120 KawaBazsy Előzmény: #636084

Hogy nehogy megijedj elsőre.. miért hirdet vki ár nélkül?? Ha alacsonyak ezek a számok, akkor úgyis kiemeli..

#636084 matgab Előzmény: #634469

Árulja már el valaki, hogy miért hirdet valaki km nélkül?? Ha érdekel a km akkor úgyis első kérdésem lesz, ha meg nem , akkor úgysem kell hazudnia...

#634445 Előzmény: #634430

"kicsit sokallom ezt a km-t(27000) olajcsere periodusnak."

Ez még elméleti maximum, amikor már ténylegesen használod az autot, akkor ez jóval lejjebb megy, ezért írtam a ~20.000 km-t, mint tényleges adatot.

"a 2év is sok,ha nincs km,akkor max évente illene lecserélni..."

Ezért találták ki a long life olajakat, annyiba is kerül, de olyan is, hogy tudja ezt. Tök felesleges kicserélni.

"mert ebből lesz később az olajfogyasztás 100-150ezer km-nél."

Pedig nincs.

"a számitógép mehet a sunyiba...."

Pedig nem :) Ma már másképpen működnek ezek a dolgok, ez nem egy olyan számítógép, hogy óraműjelleggel dolgozik, hanem figyeli a motor működését, és ennek alapján számítja a hátralévő időt. Ha városban mész kíméletlenül szedi le a kilométereket, ha autopályán, akkor meg adja hozzá azokat. Nem sebességfüggően természetesen :)

"a motorhoz 100éve olaj kell,ahhoz kenés kell,nem hiszek a csodákban....mert nincsenek..."

Azért vannak ám új fejlesztések, amik kicsit másképpen működnek, mint más olajok.

"2004-ben vettem egy 0km-es dieselt, akkor még 30000km-es olajcsere periodus volt előirva gyárilag ennél a tipusnál,be is tartottam.....nem hajtottam az autót,illetve nem gyilkoltam....52.000km-nél már ette az olajat..."

Szóval gyilkotad az autot, vagy rossz motor volt benne ;) Más ötletem nincs, nekem nincs olajfogyási problémám. Amikor kiírja, hogy szervíz van, akkor irány a szervíz, de ennek soha nincs köze az elfogyó olajhoz.

"(és ez nem is a 0km-esen zabáló 2.0 140ps vw diesel volt)"

Passz, mint szoktam vala írni, nekem nem volt annyira sok autom, hogy mérvadó legyek, ettől még esetemben ez a valóság.