910 -en még egy nagyobb eresztés.... aztán még várunk...most meg nem akar beindulni esni a BUX ? egész héten meg alig akart megindulni fölfele.. :D
ellustult ez a vén szatyor :D
910 -en még egy nagyobb eresztés.... aztán még várunk...most meg nem akar beindulni esni a BUX ? egész héten meg alig akart megindulni fölfele.. :D
ellustult ez a vén szatyor :D
elkezdtem zárni...még jó hogy itt van ez az árjegyző robot...odaadogatom neki :-)
én meg éppen most gondolkodom a longok zárásán...már ki van töltve az ürlap...csak egy gombnyomás....még várok...
most tűnt fel igazán, de mi értelme ennek, mert egy 300as puffert még csak csak megértek,de így....
vagy okosan apránként nem nagy feltűnést keltve akar pár kontinként vásárolni? mert ha nyakon öntik megint megjelenik a csomag , hm ,nem értem megéri neki ezt lesni és tologatni?
milyen aranyos :) és valószínű komoly trédelési szándékra utal ahogy valaki a 25ös pakkját 5-10pontokkal tologatja az usa future függvényében...
Hét eleji remek 400 pontos kt-t sikerült összenyomorgatni 150 pontra.....pff!
köszi...rajta tartom a szemem...
amint kifáradunk vissza a jó öreg shortba :D
úgy látszik kinnt nem akarnak esni..még.
úgyhogy akkor most longolom...had keressek a longgal egyszer én is...
Tapering depends on data, not dates - ilyen nyilatkozatok, aztán a rossz adat lesz a jó :)
lehet hogy valaki tud valamit, kormány közeli jól informált brókernek megsúgták hogy a matáv utáni következő áldozat a mol, vagy belepiszkálnak a gyógyszeresekbe is ?
minden esetre egy nemzetközi hangulatromlás most szarral meszelne nálunk
de aztán az is lehet hogy helyre áll a rend és jó hírekre repülünk rosszakra esünk, némiképp tán egyszerűsítené az amúgy nem túl könnyű trédelést
óvatosan Bud , ismét jött egy igen erős adat, fed pumpa tuti leáll (erre piaci reakció még bármi is lehet , de inkább le), dollár erősödni fog , ami pedig kockázatos eszközárak eséséhez vezethet, könnyen lehet ez hosszútávra bizakodásra ámde rövidtávra esésre okot adó tényező, én csak stoppal kísérem a futó short pakkot, nem mertem zárni ,sem pedig fordulni
...egyenlőre
820-830 közt 310 konti az eladóin. Nem tudom komoly-e, hát én nem most adnék százas pakkot :)
FED duma most mellesleg 16:00-tól.
No én már longban vagyok 18.750 -es átlaggal....jó nekem most - kivételesen - ez az emelkedés :D
legalábbis kinnt ez megy...itthon meg 50 pontot mentünk....
gratulálok, szép tréd ,majd +600pip, adja Isten hogy mind így sikerüljön
én még továbbra is várok beöntéseket, azonban a mai usa adat függvényében döntök a folytatásról (illetve az adatra adott piaci reakcióktól) az én beker átlagom 19792 így némiképp van lehetőség picit hezitálni