a 35 ft-ot vajon mikor piszkálják meg?
A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága a Cg.01-09-666598 cégjegyzékszámú Phylaxia Dolgozói Szolgáltató Korlátolt
Felelősségű Társaság (1054 Budapest, Akadémia utca 7-9.) elnevezésű cég cégjegyzékében bejegyezte (törölte) az alábbi
adatokat:
902. A cég tevékenysége
9/45. Alapanyag, üzemanyag ügynöki nagykereskedelme
Főtevékenység.
Törlés kelte:2013/02/05
9/46. 4618 '08 Egyéb termék ügynöki nagykereskedelme
Főtevékenység.
Bejegyzés kelte:2013/02/05
4618 - Egyéb termék ügynöki nagykereskedelme
Ebbe a szakágazatba tartozik:
- a máshová nem sorolt termékcsoportok ügynöki nagykereskedelme, úgymint:
- gyógyszer, gyógyászati termék, ortopéd cikk
- illatszer, kozmetikai, testápolási cikk
- tisztítószer
- játék, sportszer, kerékpár
- papír, írószer, nyomtatvány, könyv, újság, folyóirat
- hangszer, hanglemez, kazetta
- óra, ékszer
- foto- és optikai cikk
- nyersfa
- hulladék ügynöki nagykereskedelme
lehet majd diófát is árulnak :))
aki a phyt támadja, az a rezsicsökkentést is támadja...
az opciós pontokat kérem felsorolni erszényes zoltán
mummy?
Egy-két hazugsággal több, vagy kevesebb; szerintem már mindegy...
:)
ideje lenne kicsit átírni a bevezetőt, mert már 2013 van, idén már 101 éves a Phylaxia név... :)
"Tisztelt Látogató!
A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. megújult Igazgatótanácsa nevében köszöntjük önt honlapunkon.
A megalapításának 100. évfordulóját ebben az esztendőben ünneplő vállalat vezetésének célja, hogy munkájával elősegítse e nagy múltú vállalkozás fenntartható fejlődését, kijelölje a stratégiai céljait és megteremtse az azok eléréséhez szükséges feltételeket.
Hisszük, hogy kitartó és szakszerű munkával már a közeli jövőben elérhető, hogy a PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. hatékonyan reagáljon a XXI. század változó gazdaságának kihívásaira és mind régi, mind jövőbeni befektetői számára hasznos, új lehetőségeket kínáljon.
Célunk, hogy vállalatunk új értékek felkutatásával és meglévő vagyonelemeink gazdálkodásának hatékonyabbá tételével maradjon befektetőink megbízható és biztos partnere."
Phylaxia-Pharma Zrt követője leszünk? Lehet az Alpha-vet-nek kell besegíteni a gyógyszer gyártásba....
Na ezt én sem gondoltam komolyan:((
a mostani vezetés Böjthén kívül sztem nem nagyon ért a gyógyszer témához...
Örülök(nék) neki ha azzal foglalkoznának, amihez értenek(?)Attól félek, hogy ami volt az "megfejlesztés" után már nem kerül vissza...( amúgy a beírásodból olvastam, hogy vagyon--eltüntetésnek nevezett kezelés már nem tevékenység)
A tulajdonosok maradtak a régiek( a háttéremberek is) szóval pezsgőt még ne bontsunk!
Majd ha valaki borítja a bilit....
mit szólsz ahhoz, hogy a vagyonkezelés, mint főtevékenység már nem létezik? helyette gyógyszergyártás van???
úgy tűnik ezt eddig nem sokan fedezték fel... még akár fordulhat is a kocka...