Sikerült elég csúnyán belenyúlnom ma, szép vége lesz, úgy tűnik...régi szép e-staros időkben sikerül ennyit vesztenem, ha nem jön vissza legalább 1520-ig. Macika mit mondasz, certi KO (1450) mennyire van veszélyben a napokban?
Sikerült elég csúnyán belenyúlnom ma, szép vége lesz, úgy tűnik...régi szép e-staros időkben sikerül ennyit vesztenem, ha nem jön vissza legalább 1520-ig. Macika mit mondasz, certi KO (1450) mennyire van veszélyben a napokban?
gyönyörű::))
erős a gyanú a dupla aljra, mehet lassan a csatorna teteje felé. ha a ciprusi hírek nem indítják meg, akkor háború kell.
Hétfőn vettem arany long centit, hátha felküldi a ciprusi hír, játékpakk csak, sosem figyeltem a mozgását, meg hogy mekkora pakkokat kötnek általában. Gondolom az erste hetente lecsal itt is 1 pontot, mint a tkom centiben.
én úgy értesültem, hogy minden egyes kontraktus manipuláció. most akkor valaki tudományos tézist fog írni arról, hogy a bull piacon emelkednek az árak? nebassssz!
mindent manipulálnak http://index.hu/gazdasag/2013/03/19/manipulalhatjak_az_arany_arfolyamat/
ja...közben olvastad 2000 lesz arany..
ma kiszálltam..