Hétfőn vettem arany long centit, hátha felküldi a ciprusi hír, játékpakk csak, sosem figyeltem a mozgását, meg hogy mekkora pakkokat kötnek általában. Gondolom az erste hetente lecsal itt is 1 pontot, mint a tkom centiben.
Hétfőn vettem arany long centit, hátha felküldi a ciprusi hír, játékpakk csak, sosem figyeltem a mozgását, meg hogy mekkora pakkokat kötnek általában. Gondolom az erste hetente lecsal itt is 1 pontot, mint a tkom centiben.
én úgy értesültem, hogy minden egyes kontraktus manipuláció. most akkor valaki tudományos tézist fog írni arról, hogy a bull piacon emelkednek az árak? nebassssz!
mindent manipulálnak http://index.hu/gazdasag/2013/03/19/manipulalhatjak_az_arany_arfolyamat/
ja...közben olvastad 2000 lesz arany..
ma kiszálltam..
Napok óta kacagok ezen az elbszott éken, meg amit műveltek a szerencsétlen spekikkel. Felszúrás, leszúrás, fals fel, majd most megint le az ékből, hogy eredetileg kellett volna. A 61,8-as Fibo még okozhat meglepetést :D
csökkentettem a pakkom..a tegnapi 150körül vett pakkokat eldobtam..
certit veszek..erste Gold TL19 kaszinó mert 1550en kiüt.. nem sok kellett.. 1600-1580 ról gondoltam egy visszapattanást..
a stopokat nem szeretem..rendszerint elveszik..vszinűleg brokik látják az adatokat..kis forgalomnál ők is le tudják vinni..
sokat kerestem arannyal..legutóbb kivert akkor elment egy szép zseton..