Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arany

Érdekes, de tegnap a pf-…

#598656 TrendMan

Érdekes, de tegnap a pf-en vagy itt megjelent este egy hír arról, hogy napon belül 2 %-ot esett az arany.

Akkor nagyon csodálkoztam, mert hiszen tegnap nem esett, hanem helyben járt.

Erre ma esett 2 %-ot, ezt igy különösen érdekesnek és furcsának tartom.....

Re: nincs cím

#586699 Sly-- Előzmény: #586695

"A készpénz elszámolású arany ára január 4-én 1625 dollárra esett vissza, ahogy a nyilvánosságra került Fed jegyzőkönyvből az derült ki, hogy a központi bank az idén befejezné kötvényvásárlási programját. A hírre hatheti csúcsára szaladt a dollár árfolyama. Az alacsony árak vonzóvá tették a nemesfémet a befektetők számára, így néhány nagyobb vásárlás, különösen Kínából felfelé indította az árakat. Ezzel együtt ez a visszapattanás erősen függ attól, hogy megjelennek-e az időszakra jellemző a fizikai vásárlók, elsősorban Kínából illetve Indiából.

Kínában az arany kereslete hagyományosan megugrik a karácsony előtti időszakban és kitart egészen a holdújév februári kezdetéig. Indiában a hagyományos esküvői szezon alatt éri el csúcsát az arany ékszerek iránti kereslet. Ez novembertől decemberig, illetve márciustól egészen kora májusig tart."

http://tozsdeforum.hu/tozsde/piacok-es-arfolyamok-nyersanyag-39/

xxx

#585293 TrendMan

Úgy látom már tapossák is felfelé arany barátunkat úgy, hogy a kisbüfinek éjfél után két órával esélye sincs reagálni a megállapodás hírére.

Nem akarok okoskodni, me…

#584241 TrendMan

Nem akarok okoskodni, mert én is buktam vele.

De szerintem ez a 'Red bar-Green bar Madness', amit most látunk nem befolyásolja azt, hogy az arany továbbra is longban van.

Jelen helyzetben az amcsi költségvetési vita a közvetlen kiváltó oka annak, hogy beverték és amint bejelentik a megállapodást megy vissza fel.

Kirázzák a gyenge piaci szereplőket - engem is- a tőkeerős szereplők, mint a Merryl Linch - akik most is nyeregben vannak.

Sajnos ez a lenyúlás egy haladó formája, én most arra fogadnák, hogy január közepére megint 1700 felett lesz.

#584229 Dr. ursi Előzmény: #584162

sztem teszi.

csak paradigma váltásban van :o)

nézd vissza korábbi részvénypiaci bullban hol volt és hogy mozgott és ma kb olyan szinteken vagyunk és hol van ...

#584162 Ibiza Előzmény: #584096

a gond az az arany sem teszi a dolgát.. elvileg menekülő valutának kellene lennie..mint chf és korlátozottan gbp..erre a tőzsdei értékpapírokkal mozog..

patkányok..letörték szép…

#584161 Ibiza

patkányok..letörték szépen.. elötte meg hangzott a lesz az 2k dollár is az arany..

reggel lefeleztem a pakkom..céges buli volt látom kiverték a certit..Tl20

célár továbbra is első k…

#584096 Dr. ursi

célár továbbra is első körben 1200

utána 1000

majd 800

mindez 2013-ban mind meg is lesz.

-

az 13-1400 már akár idén év végére, mert szét van véve, mindenki arra spekizett hogy na majd az arany meg menekülünk meg infláció egekben

oszt nem jött be.

Azt hiszem ez akkor megi…

#584081 TrendMan

Azt hiszem ez akkor megint az az eset, amikor a Merryl Linch lenyúlta a piacot.

Megvalósult a kitörés 1745 felett, megjelentek a pozitiv elemzések és most akkor 1639.

Majd ha a repik és a demok bejelentik a megállapodást lehet mindent ocsón visszavásárolni.

Akár már holnap.

#583671 TrendMan Előzmény: #583662

Elvileg algoritumusok számolják, tehát stimmelnie kell.

Én inkább arra gondolok, hogy annyira közel van a kiütése a certinek, hogy felment az áttét az egekbe ezért sokkal gyorsabban változik az ár is.

Ezüst certinél ugyanez van.