Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arany

Re: nincs cím

#598983 Ibiza Előzmény: #598975

certit veszek..erste Gold TL19 kaszinó mert 1550en kiüt.. nem sok kellett.. 1600-1580 ról gondoltam egy visszapattanást..

a stopokat nem szeretem..rendszerint elveszik..vszinűleg brokik látják az adatokat..kis forgalomnál ők is le tudják vinni..

sokat kerestem arannyal..legutóbb kivert akkor elment egy szép zseton..

#598975 ikszf Előzmény: #598958

Nem tudom hol vetted, és milyen tőkeáttétellel, milyen időtávra.

De 1-1,5%-os szakadásra sem stopolod ki?

Érdekes, de tegnap a pf-…

#598656 TrendMan

Érdekes, de tegnap a pf-en vagy itt megjelent este egy hír arról, hogy napon belül 2 %-ot esett az arany.

Akkor nagyon csodálkoztam, mert hiszen tegnap nem esett, hanem helyben járt.

Erre ma esett 2 %-ot, ezt igy különösen érdekesnek és furcsának tartom.....

#586699 Sly-- Előzmény: #586695

"A készpénz elszámolású arany ára január 4-én 1625 dollárra esett vissza, ahogy a nyilvánosságra került Fed jegyzőkönyvből az derült ki, hogy a központi bank az idén befejezné kötvényvásárlási programját. A hírre hatheti csúcsára szaladt a dollár árfolyama. Az alacsony árak vonzóvá tették a nemesfémet a befektetők számára, így néhány nagyobb vásárlás, különösen Kínából felfelé indította az árakat. Ezzel együtt ez a visszapattanás erősen függ attól, hogy megjelennek-e az időszakra jellemző a fizikai vásárlók, elsősorban Kínából illetve Indiából.

Kínában az arany kereslete hagyományosan megugrik a karácsony előtti időszakban és kitart egészen a holdújév februári kezdetéig. Indiában a hagyományos esküvői szezon alatt éri el csúcsát az arany ékszerek iránti kereslet. Ez novembertől decemberig, illetve márciustól egészen kora májusig tart."

http://tozsdeforum.hu/tozsde/piacok-es-arfolyamok-nyersanyag-39/

xxx

#585293 TrendMan

Úgy látom már tapossák is felfelé arany barátunkat úgy, hogy a kisbüfinek éjfél után két órával esélye sincs reagálni a megállapodás hírére.

Nem akarok okoskodni, me…

#584241 TrendMan

Nem akarok okoskodni, mert én is buktam vele.

De szerintem ez a 'Red bar-Green bar Madness', amit most látunk nem befolyásolja azt, hogy az arany továbbra is longban van.

Jelen helyzetben az amcsi költségvetési vita a közvetlen kiváltó oka annak, hogy beverték és amint bejelentik a megállapodást megy vissza fel.

Kirázzák a gyenge piaci szereplőket - engem is- a tőkeerős szereplők, mint a Merryl Linch - akik most is nyeregben vannak.

Sajnos ez a lenyúlás egy haladó formája, én most arra fogadnák, hogy január közepére megint 1700 felett lesz.

#584229 Dr. ursi Előzmény: #584162

sztem teszi.

csak paradigma váltásban van :o)

nézd vissza korábbi részvénypiaci bullban hol volt és hogy mozgott és ma kb olyan szinteken vagyunk és hol van ...

#584162 Ibiza Előzmény: #584096

a gond az az arany sem teszi a dolgát.. elvileg menekülő valutának kellene lennie..mint chf és korlátozottan gbp..erre a tőzsdei értékpapírokkal mozog..