Ja ezt mutattad már, Te csináltad egyébként? Erre nem emléxem.
Ja ezt mutattad már, Te csináltad egyébként? Erre nem emléxem.
""Ja , és a anyád a senkiházi, kis náci görcs! Csók."
Különben is ott volt a végén: a "cuppanós" puszi.:-))) Tehát a szeretet...:-) Te semminek nem tudsz örülni? Ajjaj, Ursi ő rá is féltékeny lesz.
EZT már feldobtam egyszer, de ide is illik a liberális vs. liberálkommunista megértés ügyében:
Nézd, jó forum ez, én élvezem (néha, ha van hangulatom, meg elég fáradt vagyok). Az meg hogy _AT_ foruma lesz 30%-ban az egész az legyen Kissherceg baja;-)
"Ja , és a anyád a senkiházi, kis náci görcs! Csók."
Igen ez a durva rész, de nem így indított nemértem (elolvastam az előzményeket), és valóban te senkiháziztad le (nem őt, de utaltál rá, hogy ő is a senkiháziak csoportjába tartozik) közvetetten.
"Ezek neked tényleg annyira hiányoznak, feltétlenül el akarod őket olvasni, avagy tényleg "építő jellegű kritikának" tartod az ilyen beszólásokat?"
Erre is írtam, hogy nem csak ezeket tőrlöd. Egy beszólást véres kardként mutogatsz, és ezzel fémjelezve elragadtatod magad a moderálásban...:-) De mint írtam engem nem zavar. Nem sérti hiúságomat :-)
Itt kellene ezt a témaszálat lezárni, mielőtt "baj" lesz belőle. Köszönöm.
"Bocsánat, felületes voltam: Erkölcsi szabályrendszernek."
Elnézést de nem értem - miféle "erkölcsi szabályrendszerről" kívánsz értekezni azon esetben, amikor "írott szabályrendszer" van?
"A LIBERALBOLS. topicban csak Dr. Ursi nevű személy hsz-ai maradtak bent ;-)"
Az ővéi sem mind. Egyebekben Budfox, Kosami, Lagwagoner és mások hozzászólásai is maradtak, ami on topic volt.
"Állított itt valaki ilyet?"
Hát hogyne, tulajdonképpen mindenki, aki azt magyarázza, hogy "milyen jogon moderálok".
"Lib.Bols. topicban nemértemé, antimagyarizmusban Phionáé."
Phiona arrogánsan postolgatta sokszor ugyanazt, pedig mondtam, hogy szerkessze át a személyeskedő részét. Ha ő tud többször postolni, mert erős akar lenni, akkor én tudok többször törölni, mert nekem meg jogom van erre.
A másik alakról szót se ejtsünk, mert nem hiszem, hogy az öncélú nácizó alakok szót érdemelnek, de azért jelzem, ezt sem moderáltam ki:
"Ja , és a anyád a senkiházi, kis náci görcs! Csók."
http://www.stocklandyard.hu/forum/locatepost/576523
Ezek neked tényleg annyira hiányoznak, feltétlenül el akarod őket olvasni, avagy tényleg "építő jellegű kritikának" tartod az ilyen beszólásokat?
"És nem is az zavar hogy azon hszok nem olvashatóak, hanem kíváncsi lettem volna a TE véleményedre ezekre."
Már hogyne lenne olvasható, rámész egy válasz gombra és már olvashatod is. Egyebekben az én véleményem az, hogy válaszra sem méltatom ezt a színvonal alattiságot az én topicaimban, ki is töröltem. Tudod, ez is egyfajta válasz, hogy "erre nem vagyok kíváncsi".
"Senki nem akar moderálgatni :-) Rohadt liberális szabadságvágy, tudom :-))"
Ennek semmi köze a liberalizmushoz. A liberalizmus ugyanis pontosan arról szól, hogy SENKITŐL SEM VITATJA EL A JOGAIT és SOHA NEM KÉNYSZERÍTI RÁ A SAJÁT ELKÉPZELÉSEIT MÁSOKRA.
Vagyis a liberalizmus az, hogy mindenki moderálhat a saját topicában, de ott és csak ott és tiszteletben tartja ezt a jogát másoknak is. Minden más pont liberálkommunizmus, ami a hazug eszmerendszer erkölcsi züllesztésére hivatkozva kívánja másoktól a jogait elvenni, hogy a saját ideológizált züllésüket bárkire rákényszeríthessék.
"törpének érzem magam, mert én spec minduntalan megbukok az élet nagy kérdéseiben."
Hát ez a baj. Akkor ne mást bánts emiatt.
Mókás, hogy mindenkire féltékeny vagy :-) Lehet Ibiza is ezért kapott tőled...:-)
"volt korábban egy beírásod, ne kérdezd hol, nemtom,"
ja, hogy van valami amiről te lehet hogy rólam (vagy nem) talán azt gondolod, hogy.....
vagy összekeversz valakivel vagy még nem múlt el a fejfájásod.
Nézd te csak úgy tudsz érvényesülni, és kitűnni ha másokat szekírozhatsz és hülyeségeket írsz róluk?
Sőt rbbj is akar találkozni AT-val és velem, biztos ő is cuppanna. Tudod az veti fel hogy szellentett valaki, aki tette ezt ...;-)
volt korábban egy beírásod, ne kérdezd hol, nemtom, amiből az jött le nekem h te is cuppanni jársz ide ahogy csak én :o))) ebből vélelmeztem h nő lehetsz, amúgy fel se merült bennem addig.
"Most rettenetesen tévedsz. Iszonyatosat. De akkorát, hogy még az ellenkezője sem igaz."
Bocsánat, felületes voltam: Erkölcsi szabályrendszernek.
"a nagy része megmaradt, mert bár off, de alapvetően jó kedélyű beszélgetés volt."
A LIBERALBOLS. topicban csak Dr. Ursi nevű személy hsz-ai maradtak bent ;-) De nem zavar. A többi is volt annyira jókedélyű, és annyira off is ;-)
De okok, mondtam én nem vitatom el ezt a jogodat...
"NEKEM EGY FIKARCNYIVAL SINCS TÖBB JOGOM, MINT MÁSOKNAK."
Állított itt valaki ilyet?
"Akkor most nézzed vissza, miket töröltem ki és mutassad meg melyik az, ami azt írta, hogy nem jó amit írok "ezért és ezért" és mondjuk nem abban éli ki magát, hogy én "ilyen meg ilyen" vagyok."
Lib.Bols. topicban nemértemé, antimagyarizmusban Phionáé. És nem is az zavar hogy azon hszok nem olvashatóak, hanem kíváncsi lettem volna a TE véleményedre ezekre.
Nem, nem a személyeskedés hiányzik, hanem a nem személyeskedőkére adott válasz (nem az enyémek, én nem írok olyan jókat, de más ilyen)
"Tessék topicokat indítani annak aki a moderálásra vágyik, és máris lehet moderálni. "
Senki nem akar moderálgatni :-) Rohadt liberális szabadságvágy, tudom :-))
"Amikor én becsapom az ajtót magam mögött, akkor nem is nézegetem :) "
nekem nincxs okom erre, nem sértődtem meg senkire...
"Hát, ez olyan dolog, hogy saját magad által felállított szabályrendszernek megfelelsz."
Most rettenetesen tévedsz. Iszonyatosat. De akkorát, hogy még az ellenkezője sem igaz.
Ugyanis azt a szabályrendszert, hogy errefelé a topic indítónak van moderálási joga azt a site tulajdonosa határozta meg, méghozzá tőlem teljesen függetlenül.
Magyarán szólva, én pontosan ANNAK a szabályrendszernek felelek meg, ÉS CSAK AZT TARTOM ELFOGADHATÓNAK, amit a TULAJDONOS felállított.
"A kérdés az, hogy a szobáid minek vannak, ha nem fojtatható vita. (írom ezt ugy, hogy nem zavar ha moderálsz, csak a kritikus hangoknak adok védelmet most)."
A kritikus hangokat soha nem moderáltam ki. Ami azzal kezdi a hozzászólást, hogy személyeskedik, semmi köze a topichoz, vagy éppen "Matolcsyzásban" merül ki, azokat törlöm ki, mert nem érdekelnek. Nézzed vissza az előz két nap moderálását, a nagy része megmaradt, mert bár off, de alapvetően jó kedélyű beszélgetés volt.
"Mint írtam, ez nem elvtelenség, hanem saját magad által felállított (jogos) szabályrendszer."
Mint írtam, az, hogy én élek a szabályok biztosította lehetőségekkle, az nem az én általam felállított szabályrendszer, hanem Kissherceg által felállított szabályrendszer.
NEKEM EGY FIKARCNYIVAL SINCS TÖBB JOGOM, MINT MÁSOKNAK.
Incifincivel sem. Az tehát, hogy én ezzel élek is, az semmi több, mint az, hogy alkalmazom a szabályokat, és élek a lehetőségekkel. Sőt mi több, errefelé van olyan, akinek nálam is több joga van: Kisshercegnek. És attól, hogy adott esetben keresetlenül szólok hozzá, vagy nevezem akárminek, attól még fel sem merül bennem az, hogy elvitassam bármiféle jogát arra, ahogy és amiképpen ezt a site-ot irányítja, avagy kezeli.
"Csak így olyanok a szobáid, hogy "várom az észrevételeket, amit jónak tartok"."
Akkor most nézzed vissza, miket töröltem ki és mutassad meg melyik az, ami azt írta, hogy nem jó amit írok "ezért és ezért" és mondjuk nem abban éli ki magát, hogy én "ilyen meg ilyen" vagyok. Az utóbbi valóban nem érdekel, mert az személyeskedés, és az alapvető netikett tiltja, ezért törlöm ki. Tényleg ezek hiányoznak?
"Tán mert sok topicindító nincs is itt már. Kissherceg meg ebben elég liberális :-)"
Tessék topicokat indítani annak aki a moderálásra vágyik, és máris lehet moderálni. Én pontosan azt mondtam, hogy nem azért indítom a topicokat, hogy moderálhassak, hanem azért moderálok, mert ez egy szerzett jog az általam nyitott topicokban.
"Read-only ban nézegetem."
Amikor én becsapom az ajtót magam mögött, akkor nem is nézegetem :) De ez már nagyon egyéni ízlésvilág ;)
Ez a nemi kérdés nagyon izgat téged... Tán azért mert nem mondtam, ámbár az avatarom segítséget is nyújthat, annak fényében, hogy állításod szerint jól tudsz asszociálni (név és kép alapján is talán). Mondjuk azon politikád is tiszta mindenki számára, ibiza indokolatlan fikázása után, hogy azért teszed ezt hogy konkrétumokat deríts ki a másikról. Mint ahogy Ibiza is poénnal válaszolt indokolatlan támadásodra, ezért AT vicce után óhatatlanul én is feléd szegezem a medve utolsó kérdését... ;-)
Egy érdekesség a vagyonról és egyebekről, minap futottam bele ebbe a cikkbe:
Vagyis abba, hogy egy parkolóhely 140.000.000 HUF. Namármost, nem is ez az igazi hír szerintem, hanem az, hogy vajon az, aki képes ezt megvenni, az milyen autoval jár? És hát, ha megnézzük, akkor egyáltalán nem valami "ehhez mérhető" luxusban utazik, hanem egy Audi A6-ban. Bizony, vannak dolgok, amik azt mutatják, hogy nem a minél több a jobb, hanem sokszor a parkoló különlegesebb, mint az auto, ami azon áll.
"Mert akkor lehetne engem a moderálás miatt kövezni, ha én ekézném azokat, akik engem moderálnak. MERT ez a párhuzam, csak hogy érthető legyen végre mindenki számára."
Hát, ez olyan dolog, hogy saját magad által felállított szabályrendszernek megfelelsz. A kérdés az, hogy a szobáid minek vannak, ha nem fojtatható vita. (írom ezt ugy, hogy nem zavar ha moderálsz, csak a kritikus hangoknak adok védelmet most).
"Én akkor lennék elvtelen, ha elvitatnám másoktól a jogszerűen birtokolt moderálás jogát, mig ezzel élnék. "
Mint írtam, ez nem elvtelenség, hanem saját magad által felállított (jogos) szabályrendszer. Csak így olyanok a szobáid, hogy "várom az észrevételeket, amit jónak tartok". Ismétlem: engem nem zavar. Max. nem írok sokat, ha ki van moderálva. :-)
"és én csodálkoztam a legjobban, hogy ezt nem tették meg."
Tán mert sok topicindító nincs is itt már. Kissherceg meg ebben elég liberális :-)
"Tudjátok milyen az, amikor valaki CSAKAZÉRTIS oda ír és abban a hangnemben, amiről tudja, hogy az első szónál moderálom? Mint az ősi vicc a medvével és a vadásszal:"
Imádod ezt a viccet. Mondjuk akinek elege van belőled azt én sem értem. Én is szeretem hosszabb időre itt hagyni a forumot, ha nincs számomra érdekes téma. Read-only ban nézegetem.
részemről nem offolok többet :o) csak amikor nem veszem majd észre, de gondolom az még belefér :o)
megjegyzés: én pl. lagwagonerről azt hittem h férfi, ahogy fiónáról is, de még most se tudom, vajon melyik nemhez tartoznak.
pont azt a mondatát emelted ki, amit értek :o) azt nem volt nehéz.
a többit nem értem.
de mindegy.
Mintha tegnap lett volna :) És ahogy észrevettem, jóval kevésbé vagy aktív, mint korábban, gondoltam még el vagy foglalva az ügyekkel ;)
Kéretik a továbbiakban ON lenni, köszönöm.