Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: törölve

lagwagoner Előzmény: #576928

"Mert akkor lehetne engem a moderálás miatt kövezni, ha én ekézném azokat, akik engem moderálnak. MERT ez a párhuzam, csak hogy érthető legyen végre mindenki számára."

Hát, ez olyan dolog, hogy saját magad által felállított szabályrendszernek megfelelsz. A kérdés az, hogy a szobáid minek vannak, ha nem fojtatható vita. (írom ezt ugy, hogy nem zavar ha moderálsz, csak a kritikus hangoknak adok védelmet most).

"Én akkor lennék elvtelen, ha elvitatnám másoktól a jogszerűen birtokolt moderálás jogát, mig ezzel élnék. "

Mint írtam, ez nem elvtelenség, hanem saját magad által felállított (jogos) szabályrendszer. Csak így olyanok a szobáid, hogy "várom az észrevételeket, amit jónak tartok". Ismétlem: engem nem zavar. Max. nem írok sokat, ha ki van moderálva. :-)

"és én csodálkoztam a legjobban, hogy ezt nem tették meg."

Tán mert sok topicindító nincs is itt már. Kissherceg meg ebben elég liberális :-)

"Tudjátok milyen az, amikor valaki CSAKAZÉRTIS oda ír és abban a hangnemben, amiről tudja, hogy az első szónál moderálom? Mint az ősi vicc a medvével és a vadásszal:"

Imádod ezt a viccet. Mondjuk akinek elege van belőled azt én sem értem. Én is szeretem hosszabb időre itt hagyni a forumot, ha nincs számomra érdekes téma. Read-only ban nézegetem.