Re: törölve
Előzmény: #576960"Bocsánat, felületes voltam: Erkölcsi szabályrendszernek."
Elnézést de nem értem - miféle "erkölcsi szabályrendszerről" kívánsz értekezni azon esetben, amikor "írott szabályrendszer" van?
"A LIBERALBOLS. topicban csak Dr. Ursi nevű személy hsz-ai maradtak bent ;-)"
Az ővéi sem mind. Egyebekben Budfox, Kosami, Lagwagoner és mások hozzászólásai is maradtak, ami on topic volt.
"Állított itt valaki ilyet?"
Hát hogyne, tulajdonképpen mindenki, aki azt magyarázza, hogy "milyen jogon moderálok".
"Lib.Bols. topicban nemértemé, antimagyarizmusban Phionáé."
Phiona arrogánsan postolgatta sokszor ugyanazt, pedig mondtam, hogy szerkessze át a személyeskedő részét. Ha ő tud többször postolni, mert erős akar lenni, akkor én tudok többször törölni, mert nekem meg jogom van erre.
A másik alakról szót se ejtsünk, mert nem hiszem, hogy az öncélú nácizó alakok szót érdemelnek, de azért jelzem, ezt sem moderáltam ki:
"Ja , és a anyád a senkiházi, kis náci görcs! Csók."
http://www.stocklandyard.hu/forum/locatepost/576523
Ezek neked tényleg annyira hiányoznak, feltétlenül el akarod őket olvasni, avagy tényleg "építő jellegű kritikának" tartod az ilyen beszólásokat?
"És nem is az zavar hogy azon hszok nem olvashatóak, hanem kíváncsi lettem volna a TE véleményedre ezekre."
Már hogyne lenne olvasható, rámész egy válasz gombra és már olvashatod is. Egyebekben az én véleményem az, hogy válaszra sem méltatom ezt a színvonal alattiságot az én topicaimban, ki is töröltem. Tudod, ez is egyfajta válasz, hogy "erre nem vagyok kíváncsi".
"Senki nem akar moderálgatni :-) Rohadt liberális szabadságvágy, tudom :-))"
Ennek semmi köze a liberalizmushoz. A liberalizmus ugyanis pontosan arról szól, hogy SENKITŐL SEM VITATJA EL A JOGAIT és SOHA NEM KÉNYSZERÍTI RÁ A SAJÁT ELKÉPZELÉSEIT MÁSOKRA.
Vagyis a liberalizmus az, hogy mindenki moderálhat a saját topicában, de ott és csak ott és tiszteletben tartja ezt a jogát másoknak is. Minden más pont liberálkommunizmus, ami a hazug eszmerendszer erkölcsi züllesztésére hivatkozva kívánja másoktól a jogait elvenni, hogy a saját ideológizált züllésüket bárkire rákényszeríthessék.