Re: törölve
Előzmény: #576938"Hát, ez olyan dolog, hogy saját magad által felállított szabályrendszernek megfelelsz."
Most rettenetesen tévedsz. Iszonyatosat. De akkorát, hogy még az ellenkezője sem igaz.
Ugyanis azt a szabályrendszert, hogy errefelé a topic indítónak van moderálási joga azt a site tulajdonosa határozta meg, méghozzá tőlem teljesen függetlenül.
Magyarán szólva, én pontosan ANNAK a szabályrendszernek felelek meg, ÉS CSAK AZT TARTOM ELFOGADHATÓNAK, amit a TULAJDONOS felállított.
"A kérdés az, hogy a szobáid minek vannak, ha nem fojtatható vita. (írom ezt ugy, hogy nem zavar ha moderálsz, csak a kritikus hangoknak adok védelmet most)."
A kritikus hangokat soha nem moderáltam ki. Ami azzal kezdi a hozzászólást, hogy személyeskedik, semmi köze a topichoz, vagy éppen "Matolcsyzásban" merül ki, azokat törlöm ki, mert nem érdekelnek. Nézzed vissza az előz két nap moderálását, a nagy része megmaradt, mert bár off, de alapvetően jó kedélyű beszélgetés volt.
"Mint írtam, ez nem elvtelenség, hanem saját magad által felállított (jogos) szabályrendszer."
Mint írtam, az, hogy én élek a szabályok biztosította lehetőségekkle, az nem az én általam felállított szabályrendszer, hanem Kissherceg által felállított szabályrendszer.
NEKEM EGY FIKARCNYIVAL SINCS TÖBB JOGOM, MINT MÁSOKNAK.
Incifincivel sem. Az tehát, hogy én ezzel élek is, az semmi több, mint az, hogy alkalmazom a szabályokat, és élek a lehetőségekkel. Sőt mi több, errefelé van olyan, akinek nálam is több joga van: Kisshercegnek. És attól, hogy adott esetben keresetlenül szólok hozzá, vagy nevezem akárminek, attól még fel sem merül bennem az, hogy elvitassam bármiféle jogát arra, ahogy és amiképpen ezt a site-ot irányítja, avagy kezeli.
"Csak így olyanok a szobáid, hogy "várom az észrevételeket, amit jónak tartok"."
Akkor most nézzed vissza, miket töröltem ki és mutassad meg melyik az, ami azt írta, hogy nem jó amit írok "ezért és ezért" és mondjuk nem abban éli ki magát, hogy én "ilyen meg ilyen" vagyok. Az utóbbi valóban nem érdekel, mert az személyeskedés, és az alapvető netikett tiltja, ezért törlöm ki. Tényleg ezek hiányoznak?
"Tán mert sok topicindító nincs is itt már. Kissherceg meg ebben elég liberális :-)"
Tessék topicokat indítani annak aki a moderálásra vágyik, és máris lehet moderálni. Én pontosan azt mondtam, hogy nem azért indítom a topicokat, hogy moderálhassak, hanem azért moderálok, mert ez egy szerzett jog az általam nyitott topicokban.
"Read-only ban nézegetem."
Amikor én becsapom az ajtót magam mögött, akkor nem is nézegetem :) De ez már nagyon egyéni ízlésvilág ;)