Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: törölve

Előzmény: #576756

"amúgy - előre elnézést kérek at-től :o) - de abban nagyon hasonlítotok, hogy te is azt hiszed magadról mindent te tudsz a legjobban."

No, ez egy tévedés, erre muszáj röviden reagálnom. Én egyáltalán nem hiszem, hogy én tudok mindent a legjobban, én azt hiszem, hogy van saját véleményem. Ez pedig önmagában szokatlan manapság, amikor az a jellemző, hogy mindenki valaki más véleményét mondja fel, szinte birka módra, beáll valaki mögé és azt bééégeti végtelenül hosszan végig, amit ott hallott.

Innentől alakult az ki, hogy csak az lehet vélemény, AMIT VALAMI NAGY EMBER (elfogadott majon) már mondott valahol, valamikor és ellenőrizhető. Ami nem így van, ami önálló, az csak egy elmebeteg, tanulatlan okoskodó vélemény lehet, pláne akkor, ha ezt a véleményt képes szívből-lélekből átélve előadni. Ezt az emberek döntő többsége - akiből az érzelmek már valójában teljesen kipusztultak - egyszerűen nem érti, nem fogja fel, mert azt hiszi, hogy én egyszerűen azért vagyok ilyen, mert sértődékeny, hisztis vagyok, aki nem bírja elfogadni, hogy nincs igaza mert a "NAGY EMBEREK" mást mondtak és én csak "kis hülye" lehetek.

Pedig valójában az a niemand, aki csak így tud érvelni.

Egyebekben megemlítek egy érdekességet, amire tulajdonképpen most jöttem rá: Valójában nálam szoktak azzal a felvetéssel élni időnként, hogy "biztos nő vagyok", mert csak az lehet érzelmes - ugyanakkor tessék csak errefelé megnézni, hogy alig van nő, aki nőként viselkedik, és igazából abból derül ki, hogy valaki az, amikor elárulja.

Nyilván sokan vannak persze, akik az ilyen nőket szeretik (vicces, hogy ezzel kapcsolatban pont volt egy hozzászólásom a napokban), de engem kirázna a hideg, ha egy "férfi mentalitású" nővel lennék együtt. Akkor már inkább hisztizzen, legyen kiszámíthatatlan,

LEGYEN NŐBŐL... :)