Hali,nem csodálkoznék ilyen megoldáson,hogy még jobban szívassa a piac a kisbüfit...én szívesen látnám ezt bővebben is Tőled.
Hali,nem csodálkoznék ilyen megoldáson,hogy még jobban szívassa a piac a kisbüfit...én szívesen látnám ezt bővebben is Tőled.
Sziasztok! Részemről egyelőre nulla pozi, habár reggel én is gondolkodtam hogy beleadok, de olyan dolgokat látok a grafikonon, ami miatt meggondoltam magamat. Ettől persze még bejöhet a short rövidtávon. Nekem van egy elgondolásom, ami ha igaznak bizonyul, akkor bizony lesz még emelkedés, de a vicc az lesz az egészben, hogy közel sem akkora mint sokan várják majd, és ami utána fog jönni, az eléggé durva lesz. Amikor már mindenki a bika oldalára áll látva a kitörést, és semmi akadályt/ellenállást nem lát a további tombolás előtt, na akkor jön majd váratlanul a letaglózás ha jó az amit gondolok. Na de ennyire ne szaladjunk előre, addig még van idő, ha nem is túl sok. Kíváncsi leszek. Ha lesz időm majd részletezem az elképzelésem.
Jah bakker,de Bényén nem adok majd a sörömből! :D
Molly mit erektál?
Lehman is tripla AAA volt, aztán 2 nap múlva becsődölt... olyanokat nézel, ami felesleges...
főleg bux hati kereskedéshez.
esésből sosem elég :-))
Amúgy meg most hallottam a hírekben hogy Orbán a Tokiói csúcs után várja az IMF fejleményeket, és azt is mondta hogy nagyon közel vannak a megállapodáshoz....szerintem emiatt volt ez a pár napos rally eddig....már előre tudták akik közel állnak hozzá hogy készül valami.
igen, de USA tripla felső kategóriás minősítést itélt meg magának, míg mi tripla bóvliban vagyunk, és ha nem lesz IMF megegyezés már az újabb leminősítésen gondolkodnak.
emiatt van a 10.000 pontos különbség.
jajjj mááár megint közösködünk? :)
400 ig felvártam mivel tennap lemaradtam róla,ma nem sikerült,szintén fordultam...
értem nem jött fel..5ponton belül fordult
beszögeltek nagyobb pakkokat de sztem ki fognak ugrani..
shortban
Nem is beszélve a hétfő-kedd-szerdai napokon elmaradt esésről.
ez a piac, mindenki nézi és vizsgálja. USA majdnem ATH-n van mi meg 10.000ponttal alatta. Ne csodálkozz, ha másként viselkedünk... Bár ezt 3 éve magyarázom :)
itt valaminek napokon belül történnie kell, mert ilyen tegnapi USA -ra -200 ponton kéne lennünk..
most meg +50 ponton vagyunk...
szóval itt valakik már megint tudnak előre valamit.....és ezt senki sem vizsgálja ? nézi ?
vártam, hogy csinálunk e egy fals kitörést stop kiszedésekkel együtt, de még nem
Hát kiszámíthatatlan. Számomra rejtély, hogy pl ma már miért nem értük el nyitás körül a 186xx-es szintet péntekről...
krva bosszantó az ilyen :( hányszor jártam így, de szerintem ne bánd,konzekvens voltál és volt benn stop,ez a lényeg,ha beindul az esés simán visszaszálsz,de még korántsem biztos hogy nem megy ez még lazán feljebb,lehet még hálás is leszel a stoppnak,baromi kiszámíthatatlan ez a piac (legalább is nekem,az én beállítottságommal)
Ma stoppoltak, pontosan nem emlékszem h hol de úgy 355-365 körül lehetett :S
Fkkk!
"birom" az ilyen hozzászólásokat.. bár az enyém se ér soxart..
nahh akkor az elő pakk short 19325ről
...túlzottan nagy a jókedv és a lendület,és ahogy Tigris szokta mondani az inga visszafelé is tud majd suhogni,spanyol funda gondnak a megoldását árazza a piac,de mi van ha nem lesz metőöv kérés? , vagy ha az ismétfelkarolt görögök odatesznek egy kupacot az asztalra
szerintem ma s&p nulla kürül zár,és holnap tán jöhet némi kijózanodás,meglátjuk