Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#555730 Euroman Előzmény: #555718

mert persze külföldön csupa hülye van....xarért-hugyért megyünk be a munkahelyre, abból semmire nem telik....minimálbér, közmunka, ingatlan árverés, átlag 12 éve gk. park, legatyásodás....ez megy...tőlünk nyugatra tényleg rögtön újat vesznek, mi elhozzuk a lomit, és még a lomis is jól él....mert tele van csóró vevőkkel!

#555718 BudFox Előzmény: #555689

Azért én bírom őket :-)) nem hülyék ám..minden amit mondanak, az pontosan előre el van tervezve, az orruknál fogva vezetik a külföldi szervezeteket, akik pláne nem magyarország érdekeit tartják szem előtt....naná hogy ott ejtik át őket ahol lehet... :-)))

#555697 Ricsi Előzmény: #555689

Hiába no, jó kezekben van az ország, ebből is látszik. Mert azt gondolják, annyira jól teljesítenek, hogy idén egy hűtőszekrény sem romlott el, tehát amit eladtak, az mind új vásárló, így ha jövőre le is cserélik, akkor az már kész főnyeremény.

Megint egy beszólás, ami megmutatja miért tartanak itt a magyar részvények, és miért nem vesz itt semmiféle külföldi semmit sem.

és egy apró szeletke a M…

#555689 Borska

és egy apró szeletke a Mo-i vezető gazdasági szakemberek hozzáállásából :

"Egy gazdaságpolitikai helyzetértékelő dokumentumot küldött a magyar kormány szerdán a nemzetközi szervezeteknek - nyilatkozta Varga Mihály tárca nélküli miniszter a Duna TV Közbeszéd című csütörtöki műsorában. A magyar főtárgyaló említett néhány pontot, amelyekben szerinte gyorsan meg lehet állapodni, azonban a vitás kérdésekről nem beszélt. Megismételte, hogy a kormány és a nemzetközi szervezetek eltérően látják a 2013-as növekedést, de a magyar fél bízik abban, hogy beindul a belső fogyasztás. Ezt azzal indokolta, hogy ha a hűtőszekrény elromlik, azt előbb-utóbb le kell cserélni."

..bravúros észjárás

#555687 Borska Előzmény: #555681

bocsánat,így teljes a cikk:

"Az OTP 2012. szeptember 20-án a következő treasury részvény tranzakciót hajtotta végre az OTP Bank BUX futures kereskedési tevékenységével kapcsolatban: 70 darab OTP részvényt vásárolt 3 860 forint/darab átlagáron. Az üzlet célja, hogy a Bank fedezze az említett BUX futures ügyletekből eredő kockázatait.

Így az OTP saját tulajdonában lévő OTP törzsrészvények állománya 4 338 771 darabra változott. Ebből a csoporttagoknál lévő részvények darabszáma a 2012. augusztus 31-i állapot szerint 2 073 560 darab. A saját részvény állomány mindösszesen 1,55%.

"

...elnézést kimaradt a vége

#555681 Fornit Előzmény: #555675

70 db az játékpakk. Nekik még annyi sem. Lefedeztek 1-2 kontit? Annak meg mi értelme....

" Az OTP 2012. szeptembe…

#555675 Borska

" Az OTP 2012. szeptember 20-án a következő treasury részvény tranzakciót hajtotta végre az OTP Bank BUX futures kereskedési tevékenységével kapcsolatban: 70 darab OTP részvényt vásárolt 3 860 forint/darab átlagáron. Az üzlet célja, hogy a Bank fedezze az említett BUX futures ügyletekből eredő kockázatait "

...szóval otp hati shortban ül

#555668 Borska Előzmény: #555659

:D

nahh,kihasználtam a nyitó optimizmust, ujabb pakkot nyitottam

bux short átlag lejjebb jött : 19163 stoppja még kérdéses

...má csak be kéne hogy érjen

futik zöldek, Ft lent, s…

#555659 Ibiza

futik zöldek, Ft lent, süt a nap...brúszvilisz megmenti a világot..Varga szeretettel várja imf-et.. elvileg mehetünk fel..de nincs tuti nap..

#555549 Frontin Előzmény: #555542

Holnap szerintem az Otp-t fogják felvinni 900-950 közé, ezzel rakják majd fel a bux-ot 800-900 közé. Mol szvsz stagnálni/enyhén csökkenni fog, azzal bohóckodtak ma már eleget. Hatit talán felvihetik 19100-ig...

Részemről tartok mindent továbbra is, esetleg ha úgy alakul ráadok. Nem akartam ma zárni, ezzel a pozival nem 400-500 pontra terveztem, remélem nem fogom megbánni.

Re: jh

#555547 Ibiza Előzmény: #555544

gondoltam eladom longom oszt elírtam az árat 19960ra..:) nem ment el..kiváncsi leszek.. nagyon vették záróban..shortzárások? vagy 19,2k feletti longokat liqvidálták?..

Isten uccse milyen szépe…

#555542 Borska

Isten uccse milyen szépen indult ez a nap,de így belesz@rni a nullás lisztbe röpke fél óra alatt ......

.....elgondolkodtató a short folytatását tekintve

#555535 Ibiza Előzmény: #555532

:) lehet Hathor kiszállt a szotyi papírjából..

megint gyakori vendég apach barátod :)

(Apache/2.2.9 (Debian) Server at www.stocklandyard.hu Port 80)

#555534 ang3lt Előzmény: #555532

bizony =)

szépjáték de csak nagyoknak akik bírják hogy 1 darabos kötéssel pikk pakk 1000-1500 pontos bukóba rakhatják.

20200on történt. Annyiért szerintem mi már nem fogunk kapni =)