Ez hihetetlen hogy ekkora menet után nem bírunk egy épkézlábat korizni mert van mindig vmi boldogságos hír...tényleg nem lehet kizárni hogy kinn ath ra mennek ezeka gyökiklubbosok.
Ez hihetetlen hogy ekkora menet után nem bírunk egy épkézlábat korizni mert van mindig vmi boldogságos hír...tényleg nem lehet kizárni hogy kinn ath ra mennek ezeka gyökiklubbosok.
"Ezúttal Japánból indult útjára az a repülő, amelyből újra pénzt szórnak a világra (mennyiségi enyhítés a BoJ-tól, Japánból). Bullish hír, globálisan."
Japán lazítás
ma futik hangseng fenn...mi az öröm tárgya? nem láttam semmi hírt
Egyszerű ez mint az egyszeregy....
Na a Japánok is beálltak a sorba, indul a pénznyomda ott is. Persze nem is tehettek mást ilyen erős jen mellett. A Bux nem tehet mást mint fel.
Bud :) remélem nekünk figurázott usa záráskor ,most napi minimumon van,de nem bánnám ha lendületből alácsapna..... Hati holnap visszaadhatná a mai fiatalos záróhajráját ,kiderül
mivel nem ehhez a topikhoz tartozik írtam Neked privibe :)
Ma Richterrel tartották a piacot...holnap Richtert adják, OTP -t veszik...pont fordítva mint ma :D tök jó ez a piac....:-(
az jó egyébként...csak gondolom short - vagy long nem mehet egyszerre...mert Questornál igen. :-)
majd forex -re kéne valami jó cég, megbízható és kevés jutalékos...
Esésben vagy emelkedésben? :D
+700 pontos Rg stikli nélkül csodálatosan festenénk...
írtam, hogy annyinak kell lennie :)
300 as kamat,megcsináltátok!
Esetleg a gyógyszerkassza remek híreire még húzhatnátok Rg-n! :D
Pont ezt mondom! :D
rá a váradra :))))
Azt hogy belephosnak a homokozóba! :D
megjött a havi vagy mit hisztizel 0-24? :O)
Sunyi Rg vel húznak 500 pontot...gyökerek.