Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: jh

#554164 Borska Előzmény: #554152

300pont,gratula!!! ezekben az időkben minden plusz szép teljesítmény,bár szerintem picit elhamarkodott volt a fordulás,de simán lehet igazad

Re: nincs cím

#554159 BudFox Előzmény: #554063

Köszi srácok az óvó tanácsokat...jól felkötöm a nadrágot..már konzultálgatok egy ismerősömmel aki devizázik, meg élőben is megnézem hogy mit csinál...

meg nagyon óvatosnak kell lenni...

félek is kicsit tőle.....de meg akarom próbálni mindenképpen.

ott is van sokféle kereskedési stratégia...majd kialakítok egy nekem valót.

#554146 Waszeitung Előzmény: #554081

Jah,a forex az nálam az extrém sport kategória pedig nem is kereskedem vele...

Amúgy csókoltatom esésben a 300 pontos,emelkedésben a 100 pontot kt-t!

#554081 Borska Előzmény: #554052

Na Bud,akkor kösd föl jóóó alaposan a gatyád,mert ami forexen megy,ahhoz képest a bét meseautó,egy pénteki NFP adatnál nemfigyelsz,kapkodsz és fűstöl a számla,kezd el most demón hogy az alapfogások meglegyenek,mint csúszóstop,összetett megbízások,indik ismerete,és csak azután,mikrolotos számlával,ha nemakarsz 1hónap alatt elvérezni,más világ,szép de veszélyes...

#554079 Borska Előzmény: #554052

Na Bud,akkor kösd föl jóóó alaposan a gatyád,mert ami forexen megy,ahhoz képest a bét meseautó,egy pénteki NFP adatnál nemfigyelsz,kapkodsz és fűstöl a számla,kezd el most demón hogy az alapfogások meglegyenek,mint csúszóstop,összetett megbízások,indik ismerete,és csak azután,mikrolotos számlával,ha nemakarsz 1hónap alatt elvérezni,más világ,szép de veszélyes...

#554063 Ricsi Előzmény: #554052

Ott nem fogsz kapkodni? Sokkal inkább fogsz, mert sokkal gyorsabb piac. 1 pillanat alatt szúr fel-le, kiver mindenkit, aki kapkodós. Csak egy jó tanács, illetve inkább figyelmeztetés...

#554052 BudFox Előzmény: #554024

én meg nem tudok már ráadni....tegnap, illetve péntek óta full shotban vagyok....egyetlen rossz hír hogy pénteken túl hamar adtam el a longokat, és nyitottam shortokat...várni kellett volna...de hát ez van...

majd a forex :D

#554050 BudFox Előzmény: #554024

azért szánalmas az is hogy ilyen nevetséges összegekkel meg lehet egyáltalán mozdítani a BÉT -et....miazhogy megmozdítani ? jelentősen elmozdítani.

ezért is fogok januárban devizás számlát is nyitni.....rátérek a devizakereskedelemre...már figyelgetem is :-)

#554025 Fornit Előzmény: #554024

Sajna én nem tudtam nyitóban adni, vki berakott 20 kontit 164-re és lenyomta az árat.

#554024 Borska Előzmény: #554018

19k alatti tartósabb hati a vágyam ,első körböl, azután meg kierül :) stoppokat betettem,nehogy csúnya rongálás legyen számlaügyileg

#554018 BudFox Előzmény: #553828

azthiszem vége az örömködésnek....már elmúlt 3 nap, tehát már eshetünk is, a tegnapi után is :-)

#553906 BudFox Előzmény: #553608

Az egy régi műsor volt...Frei Tamás a 4 leggazdagabb magyart mutatta be...és kb. 1996-1997 -ben készült az a műsor.... videókazettán megvan nekem .-)

vagy csinált új műsort velük ?

#553828 Waszeitung Előzmény: #553815

Szerencsére Rg -t pillanatok alatt fel tudják rántani 500 ponttal...úgy tűnik a mai napért kár volt kinyitni.Kivi vagyok mit hoznak össze kinn.

zavart érzek az erőben :…

#553825 Borska

zavart érzek az erőben :):):) 400-500pont beleférne lefelé,aztán meglátjuk

azonban ha promt 19k fölött marad a napokban kegyetlenül kicsapom a shortot