Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#551285 Frontin Előzmény: #551275

Gratulálok! A pénzkeresetnél még az is fontos, hogy hogyan áll a házhoz. Amennyiben mindez tudatosan történik, akkor ez emeli az értékét. Előre meghatározott stratégia/szint, és ott learatni a termést. Szép munka! Pár száz pont még benne lehet esetleg rövidtávon fölfelé, de szvsz legrosszabb esetben is ezen a szinten ahol kiszáltál még visszaülhetsz a vonatra a későbbiekben ha úgy alakul, mivel ha tovább is robognánk innen, akkor is visszatesztelésre fog kerülni ez a tartomány szerintem.

#551265 Frontin Előzmény: #551260

Promt 19K, hati 19,2K esetleg még benne van a pakliban mára ha meghülyülnek. Talán ha majd Otp-t átrántják időlegesen 4K-n...

#551259 Frontin Előzmény: #551257

Jó reggelt! Grat a nyerőhöz, jó is ez így, nem kell telhetetlennek lenni, fontos szintek vannak előttünk. Meg aztán ki tudja, lehet hogy megviccelik a piacot a németek...

Lehet, hogy reggel pár e…

#551252 Tapasz

Lehet, hogy reggel pár embernek likvidálják a hatijait?

630nél vettem hatit mond…

#551214 Ibiza

630nél vettem hatit mondom lezárom shortom felét..oszt belémbújt kisördög 860nál eladtam..

meglátjuk

Re: back (?!) on track...

#551211 Ibiza Előzmény: #551141

jobbra alul van a linkajánló..felül vannak Herceg elemzései..ha kicsit másra vágysz ,) akkor keresd meg hathor blogját..

felhoztam neked kezdők topikját..beraktam a saját oldalaimat..

oszt előre.

short terv

#551204 Alexander

Ma éppen napi aljon kivágott a stop a longomból :S

A kérdésem, hogy tud-e valaki jó short alapot (ami likvid is). Szerintem Usa korrekciózni fog, de a bux mozgása számomra most kiszámíthatatlan. Ha bef. alap lenne ami részvénypiaci shortra van kihegyezve, az is érdekelne. Nyilasi alap nem lenne rossz, csak nem túl likvid, és az alap árfolyamához képest drágán forog a meglátásom szerint. (nem nagyon akarják eladni akik drágábban vették).

#551197 BudFox Előzmény: #551125

már jönnek az első rossz hírek anagyvilágból..tehát korrekció lesz..nagyok igy akarják.

"leminősítéssel fenyegti USA t a moody -s"

back (?!) on track...

#551141 Very Mary

Szevasztok,

Egy kihagyott év után újra van kis időm, kedvem...égetnivaló pénzem :-), de segítsetek kérlek...vazz elfelejtettem minden forrást...jól használható elemzések, grafikonok (múltbeli is), makroadatok, miegymások weboldalai...Herceg esetleg egy friss hati elemzés?...

Előre is köszönöm!