Dowban pl tegnap volt a kitörés...
Dowban pl tegnap volt a kitörés...
én is arra készülök hogy ráadjak...innen már hova menjünk ? SP hány éves csúcsra menjen ?
amikor USA elkezd hirtelen, nagyon esni..akkor indítom a shortokat. mást nem is kell nézni csak az ES.F - perces frissítéssel :D
forint mondjuk hogy gyengül, és a BÉT emelkedik ez homlok egyenest ellentétben áll a logikával..előbb-utóbb a piacnak is esni kell... majd ha elmúlik a csoda utáni 3. nap :D
Az egy hülye! :D
én is bővítettem shortom..egy lendülettel nem szoktunk emelkedni..a hatiban350-380 nálam ellenállás..mint otp-nek a 3950..
a forgalom jött meg..ha külföldiek jöttek az más.. akkor bármit megvesznek amit olcsónak mondanak nekik..
én kivárom a shortom jövőhétig.....
de igen innen hirtelen gyors esés is jöhet
én most csak óvatosan kezdeném longolni.....még várok
hirtelen nagyon be tud esni...majd visszarántják... külföld után megyünk.
és 7? :))
Azt is! :D
és aki 5? :))
En is tartottam 18,200-ig a longokat, de sztem most 400 attoreseig ovatosan lehet shortot keresni. En adtam is ra kicsit 350-en es 380-on.
Aki 3 hete vett longra, azt emberi számítás szerint múlt csüt du/péntek reggel stoppolták. Az e heti beszállók a nyerők.
az egyértelmű, hogy nem lesz esés... :)
Azért a totál egyértelmű hetek óta az kicsit erős...17500 alá nem bírt benézi hati,max azóta,ez egy héten belül volt.
totál egyértelmű a long már hetek óta, ma még bővítettem 250-300között.
lezártam a shortokat...ebből elég....nagyon húzni akarják...majd a nagyobb zuhanásokba beleadok..de nagyon Stop ot kell rá rakni, mert az embereknek, döntéshozóknak teljesen elment az esze...olyan ez mint az aranyláz, csak most "dollárláz " nak lehetne hívni...
nem normális dolog ez...betegség.
Záporoznak a rosszabbnál rosszabb hírek,de a bux szárnyal:
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/07/igy_repul_a_melybe_a_magyar_gazdasag/
Előre megírt forgatókönyv alapján dolgoznak.