Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: Büdös a hitel

#539041 Arsene Lupin Előzmény: #539026

"Csak tudni a múltat más mint nem tudni a jövőt :-)"

A tőzsdén nem érvényes a "k*rvából lesz a legjobb feleség" elv, szerintem az életben sem. Úgyhogy a cég és SCS múltját ismerve a jövő is jó eséllyel megjósolható.

#539033 Arsene Lupin Előzmény: #539026

"szal ha közük van a céghez jóval korábbi a sár, és az télleg csótányság lenne. "

Volt FB-tagság és bennfentes hírek alapján önkormányzati pénzből való meghúzás, majd a behülyített spekikre való borítás minek minősül.

#539029 phiona Előzmény: #539028

Nah a DLPH-é messze nem ez a szint volt, utólagos respectet nyilvánítva is. Másrészt: nyár van, hír nincs, miről lehet beszélgetni? A felvetésem amúgy nem pszicho-s hanem gyakorlati, vannak akik értik (privik). Eleve ritka vendég vagyok erre, és tőled függetlenül is részemről vége, szal lehet alázni bátran :-)

#539028 Sly-- Előzmény: #539027

Nagyon átment ez a topik pszichológiába, lassan olyan, mint DLPH "lelkisegély"-topikja, már csak valami szaftos Izaura-történet hiányzik belőle.:-)

Talán kellene nyitni egy hasonlót, ha igény lenne rá...

Persze nem azt mondom, hogy a tőzsde nagy része nem pszichológia, sőt nagyon is az, de itt lassan kezd nagyon off lenni ez az oda-vissza dobálózás, aminek nem nagyon körvonalazódik a vége, hanem inkább egyre bonyolódik, egyre messzebb kerülve az e-startól és egyre közelebb kerülve a személyeskedéshez.

#539027 phiona Előzmény: #539006

Huhh talán 1 langyos fürdő v limonádé, nehogy agyvérzést kapj itt nekem :-)

De bocsesz: az utsó határidő május 31, onnantól minden szabályszegés, ezért is vannak az utólagos eljárások, de mondtam h olvass, mindenki, te is jobban járna ezzel mintha írnál :-) Mert az amatőr és téves fejtegetésed bűn ha vki hallgat rád, hányszor mondjam h ne a toronyban okoskodj, kérdezz inkább 1 adószakértőt v jogászt, olvasni is szörnyű h tényként közölsz olyasmit aminek köze sincs a valósághoz, de nagy arccal és még te oktatsz ki…

Indulatos és önigazoló te vagy. Én csak arra mutattam rá h tévedéseket állítva osztod az észt, és azt is leírtam h sztem a részvényeseknek nem érdeke feljelenteni a céget, mert 1 támadott beborított helyzetből nem lesz pénz. Amúgy kedvelem ahogy reagálsz vitaképp: lenyúlsz elemeket és felhabosítod, kezdetnek nem rossz de túl sok a hab, jobb visszavenni, mondtam már. Árkot sem én ások aki azt keresem h hogyan lehetne vmi megoldás, szemben veled aki csak kutyapicsázol. „Magadfajták” – zsindexes remélem, ha te vagy a magyar nem könnyű közösséget vállalni ezzel, de genetikailag kódolt az ilyesmi, szal magyarvok én is, ráadásul középkori nemesi oklevéllel, nah ezen eltűnődhetsz holnapig :-)

Nemtom feltűnt-e neked h érvek hiányában személyeskedsz :-) te törlést szoktál kérni ezért, én kifejezetten kérem h ne töröljék, tanulságos, engem meg absz nem zavar.

És valszeg mégsem a vállalkozói szférában vagy :-) ugyanis ma gyakran van h vki nem fizet, mégsem döntöd be mert elismeri a teljesítésedet fizetni akar csak nem tud időre. Merth körbetartozások vannak ebben az országban és neki sem fizetnek. Eleve ált hiteleik vannak, ha bedöntöd a bank visz mindent, szal inkább vársz kérsz minth döntenél – de ez már lehet h haladó fokozat :-)

Mi a baj a stílusommal? h összefoglalok (szublimálok metaforizálok) jelentéstartalmat és azt akár a napi szleng szintjén írom nem hiba, választás. De tudok másképp is, nah a kedvedért Jókaisan :-) A magyarkodás -kedves uram- úgy kapcsolódik ezen témához, hogy honérdekünk lenne, ha magyar cégek részvényeit vásárolnák a tőzsdén. Azonban ennek valószínűsége csekély, amennyiben éppen a legfényesebbnek feltűntetett csillag hullik lábaink elé. – Így már érted? :-)

A tanulást meg sose add fel, az ellenségtől is lehet ha annak tartasz, amúgymeg tökmind1 de nemvok az :-)

#539026 phiona Előzmény: #539005

Nah várjon, ahogy itt levettem a klónok/beültetők épp az up szakaszban voltak aktívabbak, szal ha közük van a céghez jóval korábbi a sár, és az télleg csótányság lenne. Az se korrekt persze h a felmerülő bajokról nem tájékoztattak, miközben szórták a pénzt – és jó a Titanicos példa is, keringőt játszott a zenekar miközben süllyedt a hajó. Csak tudni a múltat más mint nem tudni a jövőt :-) Most vkik rajta állva mások a parton állva nézik ahogy süllyed, és ki-ki vérmérséklete tapasztalata tudása alapján kommentálja. És kicsi az esély h befoltozzák helyrehozzák, igaza van. De ha az utasok nem a NY jegyüket lobogtatják hanem mentenek közeli hajónak telegráfoznak lehet növelni az esélyeket. Jó maga megmondta, de én a beragadt elhivatottak oldaláról közelítettem. Maga nyilván a Titanicból is kivetette volna magát és elúszott volna ameddig kell, de sokfélék vagyunk és vannak olyanok akiknek hiába mondja h ugorjanak a vízbe, képtelenek rá. Oks de nem vagy béna, akkor tedd amit tudsz – ne becsülje le a pszichét, a rendkívül korlátos az egyikben - rendkívül hatásos lehet a másikban :-) Nem is hiszi h honnan is jöhet segítség. Háttgyerekek mért nem mondtátok eddig h…. és pénz ügyintéző kapcsolat, szal vannak érdekességek földön és egen :-) De csak a felvetés szintjén jó szándékkal részemről, nah látom közben _AT_-t – tévedett, nem jókais :-)

#539022 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #538832

Lárifári.... De bizony. Az említett kolléga, igen sűrűn, és igen hosszan tud hülyeségeket írni Azt nem állítom, hogy minden amit leír az baromság, (de kérem, napi 8000 sorból 1-2 még jó is lehet) Részemről téma lezárva. Megyek, edzem a sünit, nyakunkon van már Rió! Remélem most pedig az Olaszokat lepofozzuk rendesen.

#539021 phiona Előzmény: #538978

Igen láttam :-) ex hidd el h baromira becsüllek, ahogy viszed, nem értik ezt sokan én absz értem. Azt is h az új beugrókat védeni kell, de asszem ha olvastak vmennyit képben lehetnek és itt vannak kontrában a további érdekek amikről _AT_-nek írtam lent. Szal sztem a cég mélyrepülése bedőlése káros lenne, még ha csótánycég is – ha következetesen nézzük végülis ebbenabban mindegyik az. Nyilván a mérték nem mind1 és hatás se mind1, ezek patikamérleges játékok h mit és mennyit.

Nem tudnálak lebeszélni arról h ne tárj fel minden visszásságot, nem is akarnálak :-) De pont mert olvasott és táptalaj lett a fórum van ebben 1 qrva felelősség. Te persze csak feltársz és persze abszurd h a cég hallgat de az utóbbi arra utal h nagy a xar. Lehet erre a reakció h dobd el 500-ért mert 10 se lesz, bele meg ne vegyél – érthető. De én eleve a mentésre járok, szal h nem lehetne-e megpróbálni a feladás előtt. Te is tudod h az év üzletembere hogy mehetett, és igen a Marinénik is sokat tudnak. Csak 1 teló: hát nagy baj lesz itt kéremszépen, hogyhogy nincs mérleg, tudok ajánlani könyvvizsgálót, segíthetek vmiben, feljelentést teszek, van xxx db-om holnap beteszem stbstb – szempontok ezek mert a másik oldalon se droidok ülnek. Nem szabad semmiben sem lebecsülni a „kicsi” erejét bár ez elvezet a politikához de a civil szféra erejét: nagy hiba h áhh én úgyis kevésvok meg se szólalok. Itt aki részvényes: jogai vannak nem birka, a jogok ugyan adott % alatt korlátozottak de az alapvetők megvannak. Mi is a társaság? közösség lenne ugye a tulajdonosok között, h a tőzsdén ez elidegenedett (árfolyam- és nyereségérdek) az 1 dolog, de vészhelyzetben mért ne lehetne visszanyúlni ehhez? (Az idea persze az lenne h ne csak vészhelyzetben :-)) Látszatos, igazad van, Edét is olvastam, a garbóst is és ha már női szem: nekem a rózsaszín inges volt a legdurvább, DE. Válságban van. Lehet mondani h ott rohadjon a részvényeseivel együtt a hatásaival együtt, mert elgyengült v kamus v tudomén. És lehet azt is mondani h próbáljuk kimozdítani a holtpontról stimulálni, max nem sikerül de vmit tettünk (mármint a részvényesek), ha ez megvolt és kényszerű bukó jön is könnyebb benyelni sztem…

törölve

#539009 phiona Előzmény: #538832

Ha más topikokba is belenéztél volna és ismernéd a náci fogalmát is (nézd csak a wikin meg) nem biztos h erre a következtetésre jutnál.

#539007 Camilla2 Előzmény: #539006

Kedves _AT_ menj már át máshová irogatni,a kutya sem olvassa el a 25 oldalas beirásaidat.Csinálj magadnak egy sajátot ,jól ellennél ott szerintem !

#539006 Előzmény: #538996

"az h a NAV felszólít töröl stb nem jelenti h nem bűncselekmény, sőt gyakran épp a NAV tesz feljelentést h szerinte adott esetben az is van."

Mindaddig, amig nem jár le az UTOLSÓ határidő a mérleg beadására, azaz nem törlik a céget, addig az csak késedelemben van és ez ÖNMAGÁBAN még nem bűncselekmény. Amikor esetleg törlik a céget, akkor majd megindul az eljárás, amiből bűntetőügy lesz, akkor a nyomozás lezárása után esetleg megállapításra kerül az, hogy azért nem adták be, hogy megtévesszék a részvényeseket. Akkor válik bűncselekménnyé.

"Mivel az, bárki feljelenthetne most is a beszámoló elmaradása miatt mondván h „ezzel a vagyoni helyzetének áttekintését, illetve ellenőrzését meghiúsítja”, és ott indul h a nyomozóhatóságnak ki kell vizsgálni."

EZT mondtam eddig, BÁRKI feljelenthetne és AKKOR vizsgálódhatna a hatóság.

Te viszont még azt sem döntötted el, hogy a sz*rkavaráson kívül mi mellett érvelj, amellett, hogy ez a cég csodás feltámadás előtt áll, vagy a csődben, hogy inkább befektetni kell, vagy menekülni, hogy bűncselekmény-e az, hogy nem adta be a mérleget, avagy, hogy jó lenne-e az, ha bűncselekménynek tartva mindezt bedöntenék a céget.

Ennyi sz*rkavarás önmagában is megmutatja, hogy mennyire nem a részvényesek érdekelnek, hanem csak az önigazolás és önimádat, hogy okost akarsz játszani. Ezek után ugyanis végtelenül undorító mások konkrét véleményét fikázni és ekézni, de tudom, hogy a magadfajták ebben élik ki magukat, így mindez nem neked, hanem azoknak szól, akik olvasnak és esetleg nem látják át, hogy csak az árkot ásod, nem pedig kötelet nyújtasz a lenn lévők felé.

"A szabály eleve sem rögzít 75 napos moratóriumot és a hivatalból üldözendő sem úgy megy h minden cég mögött 1 rendőr hanem azzal kezdődik h vhogy a hatóság tudomására jut, azaz ez párhuzamosan is futhat utólagosan is, nézz csak utána."

ROTFLMAO. Eddig jópáran beidéztük a TÖRVÉNYT, hogy +30 nappal a cégbíróság átadja a NAV-nak az ügyet, akinek KÖTELESSÉGE +30 nappal (és bűntetéssel) felszólítani az adózót a beadásra, majd +30 nappal MÉG EGYSZER, és ezek után küldheti meg a kérelmet a cégbíróságnak a törlésre. Mindeközben bármikor, ha a mérleg beadása megtörténik, az eljárás megszűnik, ezt úgy hívják, hogy "ártatlanság vélelme", amit a hatóságoknak BE KELL tartania.

"De persze nem ez az alapkérdés hanem h kell-e itt a topikban ekézni a céget."

Mivel ez a cég topica, így természetesen itt lehet ezt megtenni és nem máshol. Mondom én, hogy ideje lenne eldöntened, hogy a cég mellett állsz és véded őket az ekézéstől, vagy a részvényesek mellett, hogy ekézzed a céget. Azért nem ártana, ha színt vallanál azoknak, akiknek a "műsegítséged és műegyüttérzésedet" próbálod meg eladni.

"Egyrészt nyilván minden véleménynek helye van, másrészt akik olvasgatnak gondolom nem az utsó beírásra néznek rá és az alapján vásárolnak"

Ezért nem mindegy, hogy ott "warning" van, vagy "agit prop". Ebben pont igazad van, és ezért is írják be sokan még egyszer az agit propagandára, hogy az agit propaganda.

"De mi van ha nem csótánycég csak lúzerféle, v ha csótánycég is aki beragadt mind szívjon?"

Én nem tudom ki a csótánycég, meg a csótánynépség, mert én soha nem írtam ilyet. Esetleg címezzed a kérdésedet annak, aki róluk értekezett, hogy mit ért rajta, ha számodra nem világos.

"Feljelentett alázott bedöntött cégen mit hajtasz be?"

Akkor most jó, hogy nem lép a hatóság, hogy bedöntse idő előtt a céget, vagy rossz? Azért ezt nem ártana eldönteni, hogy jó-e az, ha valaki még ki tud szállni, vagy rossz... mondjuk kezdetnek nem ártana ha tudnád, mi az érdeke azoknak, akikről értekezel. Most már a te érdeked sem érthető.

"állítólag a vállalkozói szférában vagy, tudnod kéne."

Én bele sem mennék olyan üzletekbe, amiket a fo-s-tar művelt. Ha csak felmerül, hogy valaki nem fog fizetni, akkor azonnal megindítANÁM a szükséges lépéseket, amilyen gyorsan csak bírom. Ezt is javasoltam eddig is. A veszteséget le kell írni, és nem azon kell csámcsogni, mert nem marad idő pénzt keresni.

"És itt a felelősség h mit mantrázol: hülye fax vagy húzd le magad a wc-n"

Mutassad meg, hol írtam ilyet. Ez a te mondatod, amit végtelenül undorító tróger módon a számomba akarsz adni, hogy majd erre hivatkozz. De ez a ti stílusotok, megvetendő, legalja módszertan.

"Te nagy magyar(kodó) vagy, felmérted ezt?"

Hogy is jön ide a magyarkodás? Ja igen, megint jön a mocsokba taszítás a téma lezüllesztése, mikor már látható, hogy nem maradt érved. Te még csak azt se döntötted eddig el, hogy a sz*rkavaráson kívül tulajdonképpen mit akarsz elérni.

"és örülök h taníthattalak :-)"

Ne hari, de erre az aljasságra, sz*rhabosításra nem vagyok vevő, ráadásul "tanítani sem kell rá", mert felismerem.

#539005 Arsene Lupin Előzmény: #538996

"de sok a beragadt"

Ha süllyed a hajó, akkor menekülni kell. A beragadt részvényesek olyanok, mint a Titanic utasai. Mondhatják, hogy kuss legyen, senki ne riogasson, mert nekik New Yorkig szól a jegyük. De a hajó akkor is el fog süllyedni.

#539004 Arsene Lupin Előzmény: #538996

"De mi van ha nem csótánycég csak lúzerféle"

Minden cég lehet lúzer, ha úgy alakulnak a dolgok. De amikor már hazudik, sz*rik a jelentési kötelezettségeire, és cégig nyúló klónhálózatot tűr el (ez igen diplomatikus volt), akkor az már más kategória.

Tavaly ősszel már látszott, hogy bajok vannak a cégnél, de a díjra és a médiakampányra futotta.

#538996 phiona Előzmény: #538817

Mondom, h gyere le a toronyból :-) az h a NAV felszólít töröl stb nem jelenti h nem bűncselekmény, sőt gyakran épp a NAV tesz feljelentést h szerinte adott esetben az is van. Aztán persze végül a bíróság dönt, de nem ez volt a kérdés hanem h nem tudtad jól h nem bűncselekmény. Mivel az, bárki feljelenthetne most is a beszámoló elmaradása miatt mondván h „ezzel a vagyoni helyzetének áttekintését, illetve ellenőrzését meghiúsítja”, és ott indul h a nyomozóhatóságnak ki kell vizsgálni. A szabály eleve sem rögzít 75 napos moratóriumot és a hivatalból üldözendő sem úgy megy h minden cég mögött 1 rendőr hanem azzal kezdődik h vhogy a hatóság tudomására jut, azaz ez párhuzamosan is futhat utólagosan is, nézz csak utána.

De persze nem ez az alapkérdés hanem h kell-e itt a topikban ekézni a céget. Egyrészt nyilván minden véleménynek helye van, másrészt akik olvasgatnak gondolom nem az utsó beírásra néznek rá és az alapján vásárolnak, meg látják a chartot is cikkeket is, azt is h nincs mérleg de oks legyenek még jobban képben, csak 1 dolog. Az arányok. Lehet h Lupin úrnak igaza van h csótánycég ez, de sok a beragadt, és sztem nincs igazad a szócsavarásban h ez kizárólag a részvény topikja, hiszen olvashatod is h sok részvényes ír bele. 1 részvény amúgy sem választható el a részvényeseitől, ha jön a nagy sale amit írsz még inkább esik az árfolyam. De mi van ha nem csótánycég csak lúzerféle, v ha csótánycég is aki beragadt mind szívjon? Merth csak az ő hibája? Igen lehet h hibázott h nem adta el idejében h bízott h naiv volt de tiszteljük már az embert, és azt keressük mivel lehet segíteni, a tét nélküli okosságot fitogtató rugdosás helyett. Jah én nem az angolkisasszonyok stílusában beszélek de bakker a cég részvényeseinek vannak érdekei amit (még) képviselhetnek, nem mondom h biztos sikerrel de h sikeresebben mint 1 felszámolásban arra kb méreg vehető. Feljelentett alázott bedöntött cégen mit hajtasz be? állítólag a vállalkozói szférában vagy, tudnod kéne. És itt a felelősség h mit mantrázol: hülye fax vagy húzd le magad a wc-n, kb a beragadt is ezt érzi és nem fog lépni – amikor még tehetné esetleg. Shortra utaltál valszeg de próbáld csak meg brokicégeknél h most hogy is lehetne ezt...

Itt a macska már eléggé el van ütve, jobban nem kell. A kérdés h megmenthető-e? Ha végül nem is sikerül, megpróbálnám a helyedben errefelé tendálni magam és nem még1x átmennék rajta, meg is mondom miért. Egyrészt a részvényesi érdekek miatt, másrészt a tőkepiaci érdekek miatt. Ez volt a sztárpapír a nagy ígéret, ha csúnyán bukik olyan rombolást hajt végre a befektetői attitűdben ami a hazai cégekben való befektetésekre finoman szólva is súlyos kihatással lehet. Te nagy magyar(kodó) vagy, felmérted ezt? És a nagy sale biztatásban is van 1 felelősség, mi van ha úgy alakul h felmegy az árfolyam, akikkel eldobattad állod a különbséget? Elméleti kérdés most csődspirálnak néz ki télleg, és magunk között S.Cs. lep meg, ennyire elengedte v mi is van a háttérben – kiderül előbbutóbb.

Tudom h sok a naiv és kapzsi ember, és azt is h bukni kell a tanuláshoz, sőt azt is h a befektetők védelme nem több mint a korrekt információkhoz hozzájutás biztosítása. Viszont ezt biztosítani kell, ilyen egyszerű :-) Látom az elkötelezettséged de bakker épp azt mondtam h mostanában fordul a borjú :-) nem h a kedvedben járjak hanem mert így van, kezdünk végre megfelelni érdemi szabályoknak is. Az út nyilván lassú, és nem kisdedóvó hanem az előírt szabályok betartatása. Az E-Starnál ambivalens a kép, van mulasztás bőven de a jelent/jövőt nézzük és h hogy lehet így most kijönni a slamasztikából, ha lehet – sztem. Abban persze egyetértünk h a hibás befektetői döntésekért sem cégek sem hatóságok sem a tőzsde nem tehetők felelőssé, de nem erről beszéltünk. A tőzsde meg 1 nagy játszótér, vannak (amúgy korrekt) szabályai, aki köt ezt elfogadva köt még ha nem olvassa is el, igazad van. És h szerencsejáték-féleség abban is, de akkor se az átbaxós fajta, szal adatokat infókat adni kell, számonkérni kell.

És sztem meg az a kötöznivaló hülye, aki asziszi h a másik ember gép, csak azért mert vmi tőzsdei vállalatban 1 széken ül. Légy erős: emberből van az ilyesforma is és hatnak rá az emberi tényezők, és örülök h taníthattalak :-)

Ami itt off de itt jött fel (bocs :-)): „általában”, mondod h miért moderálsz, de absz nem volt személyeskedő az ominózus beírásom, nem esett ebbe bele sőt sztem érdemben hozzátett (volna) a kérdéshez. Jahhát neked itt jogaid vannak :-) mert indítottál topikot, bexarás :-) Hagyjuk :-) De: "a nagyívű polihisztor és filantróp gondolkodóéban, akinek látni és láttatni szeretnéd magad" – írtam én. „Én nem szeretném ilyennek láttatni magam, ezért is meglepő, hogy ilyen hízelgő kép alakul ki rólam :)” - írtad te. H hízelgő-e azt is hagyjuk, de igenis gyúrsz itt. Sok beszédnek sok az alja tudod, és azt is mondtad h csak megnyilvánulni akarsz itt, aztán ellentmondva ennek h hatni – jó h vagy csak kis koherencia felelősség orron túli látás nem ártana néha. Az meg h te fenyegetsz rágalmazással, finoman szólva is vicces. Olvasd néha vissza magad meg olvasd el annak hátterét is amiben olyan betonbiztosan megnyilatkozol, nem csak a te érdeked :-) Az ajtó nyitva áll pedig az ezoterikus pszichológiában épp 1 énüzenet, neked áll nyitva az ajtó :-) h kimenekülj a bástyáid mögül az iszapodból, de jópont h tudsz róla :-) a világodban meg nem akarok megszokni, szal csá :-)

#538985 exmnbs1 Előzmény: #538982

egy példára emlékszem mikor a Humetet Civin úgy mentette meg hogy karácsony körül körbe koldulta a részvényeseit és azpk összedobtak annyit, hogy kijött a csődből

#538982 exmnbs1 Előzmény: #538978

'nkább azt vetném fel h nah részvényesek akkor most mit is tehetnétek. Merth tietek a vállalat részben és a ti érdeketek is a kikecmergés, hogyan lehetne segíteni ebben. S.Cs. is csak 1 ember lehetett sok neki (akár a hó) de bakker nem az az érdek az emberségen túl h hátha bele is fullad, nem az azon élvezkedés h akik benne vagytok mekkorát is szívtok. Sokkal inkább az h hívjátok már fel azzal h van részvényem/kötvényem én is szívok veled együtt, tehetek-e vmit és hátha. Lehet h semmit, de lehet h segítség is jön így, van erre példa bőven. (És a jó szónak, pozitív hozzállásnak is óriási szerepe van, erőtadó szerepe, kb semmit se tud az életről aki ezt nem tudja :-))"

nagyon helyes, hogy ezt a részvényesektől kéred és nem úgy általában

az év üzletemberlt Mari néniéknek kéne kihúzni a slamasztikából?

szvsz épp abból van a baj mikor a kisrészvényes vagy a bennfentes elkezd rájárogatni a másikra és segítséget vár

ebben a rv-ben is pont ment a klónos üzengetés majd szívatás tarttatással

ha az nincs nem fajulnak idáig a dolgok

a másik garbóst Steve Jobsot vajopn hány rv-es érte volna el?

az év üzletemberétől én nem azt várnám, hogy Mari néni húzza ki a slamasztikából

#538978 exmnbs1 Előzmény: #538788

phiona, általában egyet értek veled, de nem egyszer kell megírni milyen sumákság megy egy tolvajrv-ben

jobb ha a tájékozódó látja kb merre hány méter és a cég is, hogy számon tartják az "ígéreteiket", "terveiket", "

az általuk kitűzött határidőket"

ebben a topikban olyan jól sikerült, hogy idejárnak az újságírók info gyűjtésre és az e-starmál az átlagosabbnál színvonalasabb cikkek jelentek meg

#538967 Arsene Lupin Előzmény: #538846

"Vitriol úr szinte teljesen egyforma tartalmú bejegyzései"

Süket embernek minden zene egyforma.

"Vitriol sehol nem volt akkoriban."

Novemberig nem foglalkoztam a papírral, az "Év üzletembere díj" pofátlan megszervezése és az azt követő médiakampány volt, ami felhívta a figyelmet, hogy itt valami nagyon bűzlik.

Úriember nem szervezi meg a saját díját, és nem szerveztet rá médiakampányt. Akire pedig ennek csak az árnyéka is vetül, mint már akkor is írtam, az még nagyon sok sumákságra is képes. Igazam lett. Csabika több példányával is találkoztam már az életben.

törölve

#538961 Dr. ursi

okos enged, szamár szenved

hadd tobzódjon

magáról állít ki bizonyítványt