Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Büdös a hitel

phiona Előzmény: #539005

Nah várjon, ahogy itt levettem a klónok/beültetők épp az up szakaszban voltak aktívabbak, szal ha közük van a céghez jóval korábbi a sár, és az télleg csótányság lenne. Az se korrekt persze h a felmerülő bajokról nem tájékoztattak, miközben szórták a pénzt – és jó a Titanicos példa is, keringőt játszott a zenekar miközben süllyedt a hajó. Csak tudni a múltat más mint nem tudni a jövőt :-) Most vkik rajta állva mások a parton állva nézik ahogy süllyed, és ki-ki vérmérséklete tapasztalata tudása alapján kommentálja. És kicsi az esély h befoltozzák helyrehozzák, igaza van. De ha az utasok nem a NY jegyüket lobogtatják hanem mentenek közeli hajónak telegráfoznak lehet növelni az esélyeket. Jó maga megmondta, de én a beragadt elhivatottak oldaláról közelítettem. Maga nyilván a Titanicból is kivetette volna magát és elúszott volna ameddig kell, de sokfélék vagyunk és vannak olyanok akiknek hiába mondja h ugorjanak a vízbe, képtelenek rá. Oks de nem vagy béna, akkor tedd amit tudsz – ne becsülje le a pszichét, a rendkívül korlátos az egyikben - rendkívül hatásos lehet a másikban :-) Nem is hiszi h honnan is jöhet segítség. Háttgyerekek mért nem mondtátok eddig h…. és pénz ügyintéző kapcsolat, szal vannak érdekességek földön és egen :-) De csak a felvetés szintjén jó szándékkal részemről, nah látom közben _AT_-t – tévedett, nem jókais :-)