Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Büdös a hitel

phiona Előzmény: #539006

Huhh talán 1 langyos fürdő v limonádé, nehogy agyvérzést kapj itt nekem :-)

De bocsesz: az utsó határidő május 31, onnantól minden szabályszegés, ezért is vannak az utólagos eljárások, de mondtam h olvass, mindenki, te is jobban járna ezzel mintha írnál :-) Mert az amatőr és téves fejtegetésed bűn ha vki hallgat rád, hányszor mondjam h ne a toronyban okoskodj, kérdezz inkább 1 adószakértőt v jogászt, olvasni is szörnyű h tényként közölsz olyasmit aminek köze sincs a valósághoz, de nagy arccal és még te oktatsz ki…

Indulatos és önigazoló te vagy. Én csak arra mutattam rá h tévedéseket állítva osztod az észt, és azt is leírtam h sztem a részvényeseknek nem érdeke feljelenteni a céget, mert 1 támadott beborított helyzetből nem lesz pénz. Amúgy kedvelem ahogy reagálsz vitaképp: lenyúlsz elemeket és felhabosítod, kezdetnek nem rossz de túl sok a hab, jobb visszavenni, mondtam már. Árkot sem én ások aki azt keresem h hogyan lehetne vmi megoldás, szemben veled aki csak kutyapicsázol. „Magadfajták” – zsindexes remélem, ha te vagy a magyar nem könnyű közösséget vállalni ezzel, de genetikailag kódolt az ilyesmi, szal magyarvok én is, ráadásul középkori nemesi oklevéllel, nah ezen eltűnődhetsz holnapig :-)

Nemtom feltűnt-e neked h érvek hiányában személyeskedsz :-) te törlést szoktál kérni ezért, én kifejezetten kérem h ne töröljék, tanulságos, engem meg absz nem zavar.

És valszeg mégsem a vállalkozói szférában vagy :-) ugyanis ma gyakran van h vki nem fizet, mégsem döntöd be mert elismeri a teljesítésedet fizetni akar csak nem tud időre. Merth körbetartozások vannak ebben az országban és neki sem fizetnek. Eleve ált hiteleik vannak, ha bedöntöd a bank visz mindent, szal inkább vársz kérsz minth döntenél – de ez már lehet h haladó fokozat :-)

Mi a baj a stílusommal? h összefoglalok (szublimálok metaforizálok) jelentéstartalmat és azt akár a napi szleng szintjén írom nem hiba, választás. De tudok másképp is, nah a kedvedért Jókaisan :-) A magyarkodás -kedves uram- úgy kapcsolódik ezen témához, hogy honérdekünk lenne, ha magyar cégek részvényeit vásárolnák a tőzsdén. Azonban ennek valószínűsége csekély, amennyiben éppen a legfényesebbnek feltűntetett csillag hullik lábaink elé. – Így már érted? :-)

A tanulást meg sose add fel, az ellenségtől is lehet ha annak tartasz, amúgymeg tökmind1 de nemvok az :-)