Ach, nálam csak a magadfajta liberálnácik szokták kiverni a biztosítékot, én nem vagyok akkora bunkófalvi, ahogy gondolkodsz - nyilván magadból indulsz ki, és két áthúzott magyar van a toytád hátoldalán, amivel felfogatod a rozsdásodó elemeket a helyére.
Aki még ahhoz is hülye, hogy egy neki nem tetsző hatalom konzekvensen kiszámítható politizálása közben megfelelően tőzsdézzen, az csak egy fenék nyalására képes, tudod például egy jó tőzsdés SZERINTEM onnan ismerkszik meg, hogy nem arra a hatalomra szavaz, ami úgy alakítja a dolgokat, hogy ő állandóan nyerőben legyen a tőzsdén, hanem onnan, hogy BÁRMILYEN hatalom van uralmon, annak ismeretében teszi meg a téteit és annak alapján nyer.
Mondhatni, te ezért gyűlölöd ezt a társaságot, mert nem a munkától undorodó lényeknek kedvez, hanem azoknak, akik dolgozni akarnak én meg azért undorodom a liberálnáciktól, mert a munkakerülők életmódját preferálták a segílyestől a tőzsdézsig.
Na ezért felesleges végigf*snod minden topicot azzal, hogy gyűlölsz, akárhová is írok, ha egy műveltebb korban lennénk, már régen lerendeztelek volna, de sajnos ebben az elpuhult, eltunyult liberálbolsevik világrendeben a magadfajták is úgy óbégathatnak, mintha "valakik" lennének, hogy elfedjék sekélyes senkiségüket.
Na most hogy ezt elmondtam, tényleg befejezem az ilyen szintre való lemenetelemet, mert én már borzasztó rosszul magam érzem itt, de ti csak dagonyázzatok nyugodtan a zsidózás és magyargyőlölés posványában :) Én csak annak örülök, hogy ezt egyre többen veszik észre, és veszik észre azt, hogy nem az a náci aki védi a saját hazáját és nemzetiségét, hanem az, aki az ellen van. Hát ennyit a liberálnácikról :) További szép fröcsögést, tanulást, (www) és máris nem fogsz teljesen hülyén és csődbementen magányosan meghalni.
Sziasztok cukikáim :)