igazából nagyon tetszik,hogy szurja a szemeket...de nagyon...
és bizony ezek a táblák csak szaporodnak országszerte,fütyülnek rájuk:)
igazából nagyon tetszik,hogy szurja a szemeket...de nagyon...
és bizony ezek a táblák csak szaporodnak országszerte,fütyülnek rájuk:)
kösz,nem változom max öregszem... de bocsi nem emléxem a nickedre..Ibizát kitiltották..majd lett Bangkok tán..utána azt is utána bangkok2...biztos én vagyok :)
Nemtom mennyi egy ilyen tábla, és persze h beszélgetünk :-) asszem az oktatásban őrült pénzek szóródnak szét, és nem is arányosan településenként. Szal így valszeg nem is tudjuk megfogni és eleve amire ráhatásunk nincs jobb ha kívülről nézzük (még ha a mi pénzünket is verik épp el :-)) mert most jobb lesz attól 1 fokkal is ha rámegyünk? Küzdeni amiben lehet persze kell de amiben nem csak lazán – most ez a néhány tábla úgy az egészhez képest mi? és érdekes is télleg, én már bármit kiolvasok szal ha jönnek az ókori seregek csak szólj :-)
nem görcsölök, beszélgetünk, kérdéseim alább ;-)
mondjuk az árát iskolatejre költenék, többre becsülném a tevékenységüket
de mi a lényeg benne góré?? :-)
ki ad erre lét?
mert egy ilyen tábla létesítése nem 2 forint
sem az ára, sem a közúti hatóság által történő engedélyeztetése
Jajj ne görcsöljetek már ezen, tök jó a rovásírás :-) Visszafelé kell olvasni és absz leképezik a magyar abc-t, a gyerekek élvezik mint 1 titkosírás tisztára :-) Amúgy az etruszkok is így írtak és még 1 csomó nép, szal nem árt ha látják. H nyugdíjasok meg ebben teljesednek ki még mindig jobb mintha durvulnának akár gárdásba öltözve akár fórumozva, nah a bevásárló nyanyatank a csarnokban valszeg nem kerülhető ki ettől de talán az is ritkul :-) És kit bánt a tábla? nem lecserélve van hanem 1 plusz, tessék örülni fejtegetni, valszeg történelmi közünk is van hozzá, ha nem is: érdekesség :-)
nekem tetszik a rovásirás,
hehe:)
minden vidéki településen van lassan
értelme kb annyi, mintha 2-es számrendszerben is közölnék a házszámokat
Nem kell h egyetérts velem :-) ha ismernél tudnád h mindig kések, és a rövidítésekkel jól becsapom magam h gyorsvok, kell a lelkemnek :-) De ne beszéljük ki _AT_-t, egyrészt távollétében nem illendő, másrészt tiszteljük a szuverént, és ragasszon amit akar :-) Amúgy nemrég láttam külhonban ilyen NagyMo-s matricást vakarni, okos ember elfelejtette h épp olyan országba jött ahol ez érzékeny téma :-) amilyen vagyok (a kedvedért :-)) kérdeztem h segíthetek-e, hátt amit mondott :-) finoman: ostoba kétes ekölcsű nőszemély távozz eredetedhez – kb magyarról magyarra :-) avagy: h k m a p :-) szal a válasz nem túl szociális volt, _AT_ viszont kétségkívül az, becsülendő :-)
Trianon Múzeum, Horthy szobor mellett nem is olyan meglepő
a zsindex-et próbaképpen beírtam a Google-ba...és tényleg felhoz írásokat....csupa xar szélsőjobboldali, hungarista honlapot hoz fel, ahol az általam is olvasott Index-et hívják így....lelkük rajta....ha _AT ezt nem dobja be, sosem hallottam volna erről...ebből is tanultam, elég is volt....megyek vissza az Index-re
olvastam róla...elképesztő dolgok vannak...de ha az egyéni hülyeséget nem erőltetik mindenkire, ám legyen....csak itt 2 éve a hivatalos államforma a hülyeség....illetve angolok lettünk, mert visszakerültünk a viktoriánus korba...sajnos nem úgy néz ki, hogy 2 év múlva véget érne, pedig ez még fokozódni fog....
Várpalotán már a rovásírás is megy
ha arra téved valaki Etelközből, el kell tudnia igazodni
ha a vok helyett vagyok-ot írtál volna, akkor egyetértenék Veled...._AT egy veszedelmes nacionalista fityesz lafatyoló...kb az a fajta, aki Nagy-Magyarországos, Árpád sávos H betűt ragaszt a BMX X5 hátuljára....szerintem egy sima H betű is megteszi...vagy ha erre vágyik, akkor járjon lovaskocsival
„külföldön élből megtanulok 10-12 szót a helyiek nyelvén meg esetleg egy-két mondatot..elfogadom a szokásokat de képviselem nemzetem és kultúrámat...a helyes helytelen a jó és a rossz fogalma ezért a világon mindenhol egyforma.. befogadó vagyok és nem akarok hittéríteni sehol..”
Nah jól van, ilyennek voltál meg nekem még a Pf-ről :-) meg ne változz és ne általánosíts, csak ezért szóltam :-)
Te, én mondanám h magyarvok és szavakkal kb ne védjen meg senki :-) nőként gyerekekkel se és akkor se ha az elmúlt félévre befizettem annyi adót amiből nem 1-2 család lakhat jól – már ha erre fordítják. H vissza persze semmi sem jön sincs bajom vele, alapvető igazságtalanság h eltérő képességűek a gépek a fejekben, és absz normálisnak tartom h akinek gyárilag jobb és keres ezzel kompenzáljon.
H az indexet mért zsindexeled meg mi a hamvasz nemtom, biztos az is vmi csúnya zsidó :-) Olvastam a Tőkés társaságok világuralmát (kötelező olvasmány ha vki csak benéz amúgy) és nem most keltem a tojáshéjból se, de ez a zsidóra járás elég szegényes… Nemvok az de ők se feltétlenek és nincs is ilyen szembenállás, pont ezek a hülyeségek összeesküvéselméletek keltik az ellentéteket. Ha olyan abszolút hatalmuk lenne így alakult volna a történelem? A kispöcsű komplexusos faxok ideája ez, h minden a zsidók miatt, jó vkire ráfogni. Emberek vagyunk, egyaránt emberek hibákkal és kiválóságokkal, a közös nevezőt kéne inkább keresni. Volt a munkámban h vállaltan zsidóval álltam szemben és h nekem jött be gratulált, szal nem vagy elveszve az emberevők birodalmában :-) És ne kábítsd magad h minden a hamvaszod v mi a fax miatt, nem, ha nem identifikálod jól magad a világban az csak a te hibád, ne kend meg ne becézgesd sztem :-) Már befalazódtál a liberálbolsis szólamaid mögé, vakard vetkőzd le, nézz szabadon, ne engedd h klisék akadályozzák a látásod :-)
Jó persze nemvok vak jött erős áramlat NY-ról, és nyilván tőkeérdekből is bár ez erősebb annál… dehhát valljuk be h nem épp eurokonform a politikánk, ami elég taplóságnak tűnik de útkereső korszakban az EU is, a szalonképtelenségekkel is lehet útmutató. Éles kártyákkal jáccunk de passzol asszem a néplélekhez a bátran előre szorult helyzetből, bár sok az esetlegesség én szívből drukkolok.
Jah, a magyar meg ált gyárilag bunkó :-) nyarajjál vele meglátod :-) ahogy az összes nép is kivéve 1 kis fölt, vö a polgári erkölcs kiveszte a polgári társadalmakból, különös tekintettel a szoci utódállamokra, ahol ki sem nőhetett. Ahol megvolt is erodálódott, bebukott merth kb semmit se lehetett érni vele – az abszolutum, a pénz szempontjából, és innen messzire visz az út…
Liberálnáci meg ilyenek, de helyes, ilyennek se hívtak eddig, mondjad még :-)
"olyan vagy mint a F@sz."
Ezt a helyedben nem írtam volna le, még mások is alkalmaznák majd a hasonlatot.. :-))
járok évente pár országban..különböző okoknál fogva..
nem ész nélküli védésről van szó..tapasztalat.. mert azért lehet általánosítani amiket láttam és leírtam az nem egy németre vagy egy-egy szlovákra vonatkozott..hanem egész csoportokra.. ha mentem a strand felé és hallom az üvöltözést a nyerítve röhögést de még nem értem a nyelvet..barátnőmnek szoktam mondani..na ezek vagy németek vagy csehszlovákok..ha kupacba rendeződnek azok csehszlovákok..
ettől még az egyének lehetnek eltérőek de tömegben van egy jellemző viselkedésük.
én a magam részéről nem szemetelek..sem itthol sem külföldön..ha horgászni megyek az első mozdulat előveszem a szemeteszsákot.. külföldön élből megtanulok 10-12 szót a helyiek nyelvén meg esetleg egy-két mondatot..elfogadom a szokásokat de képviselem nemzetem és kultúrámat...a helyes helytelen a jó és a rossz fogalma ezért a világon mindenhol egyforma.. befogadó vagyok és nem akarok hittéríteni sehol..
még utazási filmekben is látni elmennek valahova utána fintorognak fitymálkodnak.. paraszt akkor ne menj oda.. én ha eljutok egy országba és már ott vagyok meg is akarom ismerni..embereket szokásokat kajákat..
nem mert egy szörnyen kifinomult muksó vagyok hanem mert alapból nyitott és elfogadó vagyok..erős jóindulattal..de ha látom a szándékos patkánykodást az aljaskodást akkor felkeményedem.. (barátom mondta anno olyan vagy mint a F@sz..amúgy laza de ha valami van felkeményedsz..:) .