Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza

járok évente pár országban..különböző okoknál fogva..

nem ész nélküli védésről van szó..tapasztalat.. mert azért lehet általánosítani amiket láttam és leírtam az nem egy németre vagy egy-egy szlovákra vonatkozott..hanem egész csoportokra.. ha mentem a strand felé és hallom az üvöltözést a nyerítve röhögést de még nem értem a nyelvet..barátnőmnek szoktam mondani..na ezek vagy németek vagy csehszlovákok..ha kupacba rendeződnek azok csehszlovákok..

ettől még az egyének lehetnek eltérőek de tömegben van egy jellemző viselkedésük.

én a magam részéről nem szemetelek..sem itthol sem külföldön..ha horgászni megyek az első mozdulat előveszem a szemeteszsákot.. külföldön élből megtanulok 10-12 szót a helyiek nyelvén meg esetleg egy-két mondatot..elfogadom a szokásokat de képviselem nemzetem és kultúrámat...a helyes helytelen a jó és a rossz fogalma ezért a világon mindenhol egyforma.. befogadó vagyok és nem akarok hittéríteni sehol..

még utazási filmekben is látni elmennek valahova utána fintorognak fitymálkodnak.. paraszt akkor ne menj oda.. én ha eljutok egy országba és már ott vagyok meg is akarom ismerni..embereket szokásokat kajákat..

nem mert egy szörnyen kifinomult muksó vagyok hanem mert alapból nyitott és elfogadó vagyok..erős jóindulattal..de ha látom a szándékos patkánykodást az aljaskodást akkor felkeményedem.. (barátom mondta anno olyan vagy mint a F@sz..amúgy laza de ha valami van felkeményedsz..:) .