Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

phiona Előzmény: #531844

Te, én mondanám h magyarvok és szavakkal kb ne védjen meg senki :-) nőként gyerekekkel se és akkor se ha az elmúlt félévre befizettem annyi adót amiből nem 1-2 család lakhat jól – már ha erre fordítják. H vissza persze semmi sem jön sincs bajom vele, alapvető igazságtalanság h eltérő képességűek a gépek a fejekben, és absz normálisnak tartom h akinek gyárilag jobb és keres ezzel kompenzáljon.

H az indexet mért zsindexeled meg mi a hamvasz nemtom, biztos az is vmi csúnya zsidó :-) Olvastam a Tőkés társaságok világuralmát (kötelező olvasmány ha vki csak benéz amúgy) és nem most keltem a tojáshéjból se, de ez a zsidóra járás elég szegényes… Nemvok az de ők se feltétlenek és nincs is ilyen szembenállás, pont ezek a hülyeségek összeesküvéselméletek keltik az ellentéteket. Ha olyan abszolút hatalmuk lenne így alakult volna a történelem? A kispöcsű komplexusos faxok ideája ez, h minden a zsidók miatt, jó vkire ráfogni. Emberek vagyunk, egyaránt emberek hibákkal és kiválóságokkal, a közös nevezőt kéne inkább keresni. Volt a munkámban h vállaltan zsidóval álltam szemben és h nekem jött be gratulált, szal nem vagy elveszve az emberevők birodalmában :-) És ne kábítsd magad h minden a hamvaszod v mi a fax miatt, nem, ha nem identifikálod jól magad a világban az csak a te hibád, ne kend meg ne becézgesd sztem :-) Már befalazódtál a liberálbolsis szólamaid mögé, vakard vetkőzd le, nézz szabadon, ne engedd h klisék akadályozzák a látásod :-)

Jó persze nemvok vak jött erős áramlat NY-ról, és nyilván tőkeérdekből is bár ez erősebb annál… dehhát valljuk be h nem épp eurokonform a politikánk, ami elég taplóságnak tűnik de útkereső korszakban az EU is, a szalonképtelenségekkel is lehet útmutató. Éles kártyákkal jáccunk de passzol asszem a néplélekhez a bátran előre szorult helyzetből, bár sok az esetlegesség én szívből drukkolok.

Jah, a magyar meg ált gyárilag bunkó :-) nyarajjál vele meglátod :-) ahogy az összes nép is kivéve 1 kis fölt, vö a polgári erkölcs kiveszte a polgári társadalmakból, különös tekintettel a szoci utódállamokra, ahol ki sem nőhetett. Ahol megvolt is erodálódott, bebukott merth kb semmit se lehetett érni vele – az abszolutum, a pénz szempontjából, és innen messzire visz az út…

Liberálnáci meg ilyenek, de helyes, ilyennek se hívtak eddig, mondjad még :-)