Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#523014 KawaBazsy Előzmény: #523013

Most állítok szelephézagot a VFR-en. Azért a fogaskerekes vezérlés tuti, ott nincs ilyen gond.. :-)

na,még egy vw hir... ol…

#523013 Sumér harcos

na,még egy vw hir...

olvastam vhol,az autonavigatoron...,hogy a kis turbos benzines vw motoroknál,szakadnak a vezérműszijak...

orvosolják orvosolják....de azért szép élmény lehet...

#523009 hosszhuszár Előzmény: #523007

illik, nem illik, van.

bankos autó, visszavett...

váltóhibásnak írták...az ára is ilyen volt....megnéztem, kipróbáltam, tünetek alapján, gondoltam, hogy 1 akkucserével megoldódik...úgy is lett..van 1-2 apróság még rajta, de

orvosolható.

remélem nem sokáig marad az udvaron..9)

#523005 KawaBazsy Előzmény: #523002

Rajta van a listámon egy velem egykorú Caddy Eldorado 8.2-es motorral. Szimpla 8 ezresbe bele sem ülnék.. :-)

#522983 Sumér harcos Előzmény: #522979

ez az s 2honapja,még ugy indult a használtauton,hogy egygazdás stb stb....

már akkor mondtam,hogy kizárt......

egy tragacs,a legalja az s-eknek,nemkéne....

ráadásul amerikai,tuti xarrá tört....

#522982 Sumér harcos Előzmény: #522748

passat?csak 1.9...

de ott is olvasok hallok,mittomén- pd elemek rosszalkodásáról...

meg akkor ugyanott vok,mint a meganeal,semmi extra nincs egy passatban sem.....

meg ezt tudom,hogy én nyomtam bele a 160ezret...sokáig kellene lehet ilyet keresni passatban...

ugyan most találtam egy fekete szedánt...magyar egygazdás...1900-as

Voltam ma a fehér úti n…

#522950 KawaBazsy

Voltam ma a fehér úti neppertelepen, láttam egy S2000-et, ár nem volt rajta. Ezüst színű piros bőrrel, ami nekem tetszik, a bőrkormány viszont le volt nyalva. A Mazdáén 240-el csak karcok voltak, úgyhogy ez 300+ os lehet, felejtős..

#522748 KawaBazsy Előzmény: #522644

Viszont jut eszembe, a múltkor az Audi 1.9 pdtdi-t nézegetted. Sógornak ugyanezt a teknikát vettük csak Passat bódéban, 5-ös tiptroniccal. A váltó nagyon jó, s a 130 lovas motorral repül, sztem kifogástalan. HA azt kipróbálod, sztem az is tetszene..

#522716 Előzmény: #522644

Egyetértek KawaBazsyval.

Tudod, én ma már úgy gondolom, hogy ha valami nem sportos auto hanem hétköznapi, városi, autopályás közlekedésre való, akkor abba egyszerűen értelmetlen a kézi váltó egy mai profi automatához képest, mert csak felesleges macera és többletfogyasztás, amit okoz. Egy oka van, hogy a kézi van mégis elterjedve: drágább és inkább költenek beépített DVD-re az emberek, mint normális dolgokra.

Egy sportos jellegű autoba viszont szerintem pont akkor teszik bele, ha az erősen alul van motorizálva, és ezt fedik el azzal, hogy ha kézzel váltogatsz és kihuzatod a motort, akkor úgy fog tűnni, mintha ez sportos érzés lenne. Pedig csak gyenge.

A kivételek nyilván erősítik a szabályt, ugyanakkor érdemes megfontolni azt, hogy az F1-ben is egészen jól elvannak az automatákkal :)

#522658 KawaBazsy Előzmény: #522647

Minden eladható piaci áron. Megane-ból még a CC se kéne, fransziából az utolsó autó, amire vágyom az a Citroen SM a 70-es évekből, de arra is csak azért, mert Maserati motorja van. :-)

Amúgy azért az 1.5M-ért, amiért odaadod vennék inkább egy Toyota Celicát, vagy egy Lexus IS-t, hogy csak a kisebb fogyasztású konkurenciát említsem.. :-)