Most állítok szelephézagot a VFR-en. Azért a fogaskerekes vezérlés tuti, ott nincs ilyen gond.. :-)
Most állítok szelephézagot a VFR-en. Azért a fogaskerekes vezérlés tuti, ott nincs ilyen gond.. :-)
na,még egy vw hir...
olvastam vhol,az autonavigatoron...,hogy a kis turbos benzines vw motoroknál,szakadnak a vezérműszijak...
orvosolják orvosolják....de azért szép élmény lehet...
illik, nem illik, van.
bankos autó, visszavett...
váltóhibásnak írták...az ára is ilyen volt....megnéztem, kipróbáltam, tünetek alapján, gondoltam, hogy 1 akkucserével megoldódik...úgy is lett..van 1-2 apróság még rajta, de
orvosolható.
remélem nem sokáig marad az udvaron..9)
Gondoltam h Smartba ülsz az S500-ból.. illik hozzád..! :-))
bocsi, elírtam, ez egy 800ccm, diesel.., de cabrióóóó::))
Rajta van a listámon egy velem egykorú Caddy Eldorado 8.2-es motorral. Szimpla 8 ezresbe bele sem ülnék.. :-)
dehogy....
ez egy 8000ccm-es autó...és cabrióóóó:))
dehogy....
ez egy 8000ccm-es autó...és cabrióóóó:))
na?..?:)
és milyen?
ja...értem:)
lett egy cabriom nekem is..)))
Nem, Audit, az ugyanaz a műszaki alap, csak igényesebb a futómű, meg a beltér.
ez az s 2honapja,még ugy indult a használtauton,hogy egygazdás stb stb....
már akkor mondtam,hogy kizárt......
egy tragacs,a legalja az s-eknek,nemkéne....
ráadásul amerikai,tuti xarrá tört....
passat?csak 1.9...
de ott is olvasok hallok,mittomén- pd elemek rosszalkodásáról...
meg akkor ugyanott vok,mint a meganeal,semmi extra nincs egy passatban sem.....
meg ezt tudom,hogy én nyomtam bele a 160ezret...sokáig kellene lehet ilyet keresni passatban...
ugyan most találtam egy fekete szedánt...magyar egygazdás...1900-as
Ez volt az, tök jól látszik a képeken is..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/s_2000/honda_s_2000-5893207
Voltam ma a fehér úti neppertelepen, láttam egy S2000-et, ár nem volt rajta. Ezüst színű piros bőrrel, ami nekem tetszik, a bőrkormány viszont le volt nyalva. A Mazdáén 240-el csak karcok voltak, úgyhogy ez 300+ os lehet, felejtős..
Viszont jut eszembe, a múltkor az Audi 1.9 pdtdi-t nézegetted. Sógornak ugyanezt a teknikát vettük csak Passat bódéban, 5-ös tiptroniccal. A váltó nagyon jó, s a 130 lovas motorral repül, sztem kifogástalan. HA azt kipróbálod, sztem az is tetszene..
Egyetértek KawaBazsyval.
Tudod, én ma már úgy gondolom, hogy ha valami nem sportos auto hanem hétköznapi, városi, autopályás közlekedésre való, akkor abba egyszerűen értelmetlen a kézi váltó egy mai profi automatához képest, mert csak felesleges macera és többletfogyasztás, amit okoz. Egy oka van, hogy a kézi van mégis elterjedve: drágább és inkább költenek beépített DVD-re az emberek, mint normális dolgokra.
Egy sportos jellegű autoba viszont szerintem pont akkor teszik bele, ha az erősen alul van motorizálva, és ezt fedik el azzal, hogy ha kézzel váltogatsz és kihuzatod a motort, akkor úgy fog tűnni, mintha ez sportos érzés lenne. Pedig csak gyenge.
A kivételek nyilván erősítik a szabályt, ugyanakkor érdemes megfontolni azt, hogy az F1-ben is egészen jól elvannak az automatákkal :)
Minden eladható piaci áron. Megane-ból még a CC se kéne, fransziából az utolsó autó, amire vágyom az a Citroen SM a 70-es évekből, de arra is csak azért, mert Maserati motorja van. :-)
Amúgy azért az 1.5M-ért, amiért odaadod vennék inkább egy Toyota Celicát, vagy egy Lexus IS-t, hogy csak a kisebb fogyasztású konkurenciát említsem.. :-)