Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#501749 banyaiz Előzmény: #501744

Ez igaz. Nálunk sem lenne ennyi adó benzinen, plusz autókon hasonló árak lennének, most is van vmi új ötlet úthasználatra fizetni mindenkinek.

Azért az én szimpátiám továbbra is a japcsi kocsiké. Vagy pl horgászatban shimano magáért beszél egy orsó, vagy bot egy műszer épp csak magától nem fogja meg a halat. :)

#501744 KawaBazsy Előzmény: #501741

Nem, nem. Kétszer annyit eszik, mint a Mazda, de ott fele annyi a benya.. tehát ugyan annyi lóvéért sokkal jobb autód van! Kapják be! :-)

#501741 banyaiz Előzmény: #501738

Jó jó de minek elindítanám aztán az első gázfröccsre enne annyit mint a mazdám 100 km-en. :) Amúgy is olyan tempóban hajtok mint egy 90 éves nyugdíjas . :)

Koffein: Nem emlékeztem pontosan de tudtam vmi amcsi. Ford akkor egy családból származnak, rokonok mazdák és mustangok. :)

#501738 KawaBazsy Előzmény: #501736

A Mazda az tökéletes tucatautónak, de kint egy ilyen áráért V8 Mustangot kapsz. Én azzal szívesebben járnék melóba.. :-)

#501736 banyaiz Előzmény: #501567

Nem rosszak ezek a mustangok, de mazda az autó továbbra is azt mondom. Bár azt is ford, vagy Gm birtokolja már , ha jól tudom.

_main

#501555 Koffein Előzmény: #501444

ez egy gagyi, kopogós műanyag, olyan a hangja mintha lukas volna a kipufogó, a ködlámpát kispórolták belőle, kényelmetlen ülés... :-P

#500924 hosszhuszár Előzmény: #500916

Kb ez a válasz fog jönni:

utalj 20 % előleget, majd ők küldik az autót, és ha megérkezett, és mégsem tetszik, visszaküldheted...

Kamu.

#500802 KawaBazsy Előzmény: #500798

Forgalomba helyezhető.

Regadóra kalkulátor: http://www.mgoe.hu/

Műszakira én tavaly 55-öt fizettem, 40 volt a hatósági díj, de szervizre bíztam.

Benzint ki tudod számolni.

Papírok meg rendszám kiváltás is pár 10-es.

#500797 Sumér harcos Előzmény: #500795

jó de mennyiben áll meg mire levizsgáztatom itthon?

milyen költségek vannak egy ilyen euro 0-ás régi vasnál?

ha az alap beszerzésiár 550ezer?

(itt most nem a fényezésre,motorfelujitásra gondolok,mint ráköltés,hanem a bürokrácia,mire magyar rendszáma van)

#500794 Sumér harcos Előzmény: #500756

http://www.mobile24.hu/index.php?pid=details&type=C&search_type=NU&page_number=1&sort_field=price&sort_order=ASCENDING&body_type_mode=user_select&make0=HONDA&model0=CRX&model_description0=&make1=all&make2=all&year_from=1992-01&year_to=all&mileage_from=all&mileage_to=all&power_from=110&power_to=all&price_from=all&price_to=all&fuel=all&gearbox_operation=all&damaged_vehicle=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&location_country=all&climate_control=all&seats_count=all&doors_count=all&base_color%5B0%5D=RED&emission_class=all&advertisement_type=all&date_of_entry=all&usage_type=all&vid=158726946&source=MDE&record_index=1&total=11&tab=overview&called_from=list

ezt pl. mennyiért lehetne berántani legolcsobban??????

a holland ár 550.000ft kb.

erre tudom ez a mobile ár,vmi rohadt drága,de.....mi a legolcsobb amiből itt volna?

látom a pudingfejű holland még a gyári vti kerekeket is megőrizte.....egy ilyen nyugatról hozottat,vsz sokkal könnyebben újjá lehetne varázsolni,ahogyan nézem a kinti felhozatalt,az itthoni gatyákhoz képest....

#500756 KawaBazsy Előzmény: #500643

A Saab-nál látványos volt az elektromos tető, de sokszor azért nem nyitottam, mert nem akartam kétszer fél percet várni.. a Mazdán meg csak kicsatolod, s hátracsapod. Mérnökként a legegyszerűbb s ugyanakkor hatékony megoldásokat részesítem előnyben.

#500643 Sumér harcos Előzmény: #500463

mondjuk azt nem tudom,hogyha elromolna ez az elektromos crx tető,manulisan még behelyezhető-e a targatető,vagy onnantól lőttek a levételnek.....az ilyen elektromos kivitelnél....