Várpalotán már a rovásírás is megy
ha arra téved valaki Etelközből, el kell tudnia igazodni
Várpalotán már a rovásírás is megy
ha arra téved valaki Etelközből, el kell tudnia igazodni
ha a vok helyett vagyok-ot írtál volna, akkor egyetértenék Veled...._AT egy veszedelmes nacionalista fityesz lafatyoló...kb az a fajta, aki Nagy-Magyarországos, Árpád sávos H betűt ragaszt a BMX X5 hátuljára....szerintem egy sima H betű is megteszi...vagy ha erre vágyik, akkor járjon lovaskocsival
„külföldön élből megtanulok 10-12 szót a helyiek nyelvén meg esetleg egy-két mondatot..elfogadom a szokásokat de képviselem nemzetem és kultúrámat...a helyes helytelen a jó és a rossz fogalma ezért a világon mindenhol egyforma.. befogadó vagyok és nem akarok hittéríteni sehol..”
Nah jól van, ilyennek voltál meg nekem még a Pf-ről :-) meg ne változz és ne általánosíts, csak ezért szóltam :-)
Te, én mondanám h magyarvok és szavakkal kb ne védjen meg senki :-) nőként gyerekekkel se és akkor se ha az elmúlt félévre befizettem annyi adót amiből nem 1-2 család lakhat jól – már ha erre fordítják. H vissza persze semmi sem jön sincs bajom vele, alapvető igazságtalanság h eltérő képességűek a gépek a fejekben, és absz normálisnak tartom h akinek gyárilag jobb és keres ezzel kompenzáljon.
H az indexet mért zsindexeled meg mi a hamvasz nemtom, biztos az is vmi csúnya zsidó :-) Olvastam a Tőkés társaságok világuralmát (kötelező olvasmány ha vki csak benéz amúgy) és nem most keltem a tojáshéjból se, de ez a zsidóra járás elég szegényes… Nemvok az de ők se feltétlenek és nincs is ilyen szembenállás, pont ezek a hülyeségek összeesküvéselméletek keltik az ellentéteket. Ha olyan abszolút hatalmuk lenne így alakult volna a történelem? A kispöcsű komplexusos faxok ideája ez, h minden a zsidók miatt, jó vkire ráfogni. Emberek vagyunk, egyaránt emberek hibákkal és kiválóságokkal, a közös nevezőt kéne inkább keresni. Volt a munkámban h vállaltan zsidóval álltam szemben és h nekem jött be gratulált, szal nem vagy elveszve az emberevők birodalmában :-) És ne kábítsd magad h minden a hamvaszod v mi a fax miatt, nem, ha nem identifikálod jól magad a világban az csak a te hibád, ne kend meg ne becézgesd sztem :-) Már befalazódtál a liberálbolsis szólamaid mögé, vakard vetkőzd le, nézz szabadon, ne engedd h klisék akadályozzák a látásod :-)
Jó persze nemvok vak jött erős áramlat NY-ról, és nyilván tőkeérdekből is bár ez erősebb annál… dehhát valljuk be h nem épp eurokonform a politikánk, ami elég taplóságnak tűnik de útkereső korszakban az EU is, a szalonképtelenségekkel is lehet útmutató. Éles kártyákkal jáccunk de passzol asszem a néplélekhez a bátran előre szorult helyzetből, bár sok az esetlegesség én szívből drukkolok.
Jah, a magyar meg ált gyárilag bunkó :-) nyarajjál vele meglátod :-) ahogy az összes nép is kivéve 1 kis fölt, vö a polgári erkölcs kiveszte a polgári társadalmakból, különös tekintettel a szoci utódállamokra, ahol ki sem nőhetett. Ahol megvolt is erodálódott, bebukott merth kb semmit se lehetett érni vele – az abszolutum, a pénz szempontjából, és innen messzire visz az út…
Liberálnáci meg ilyenek, de helyes, ilyennek se hívtak eddig, mondjad még :-)
"olyan vagy mint a F@sz."
Ezt a helyedben nem írtam volna le, még mások is alkalmaznák majd a hasonlatot.. :-))
járok évente pár országban..különböző okoknál fogva..
nem ész nélküli védésről van szó..tapasztalat.. mert azért lehet általánosítani amiket láttam és leírtam az nem egy németre vagy egy-egy szlovákra vonatkozott..hanem egész csoportokra.. ha mentem a strand felé és hallom az üvöltözést a nyerítve röhögést de még nem értem a nyelvet..barátnőmnek szoktam mondani..na ezek vagy németek vagy csehszlovákok..ha kupacba rendeződnek azok csehszlovákok..
ettől még az egyének lehetnek eltérőek de tömegben van egy jellemző viselkedésük.
én a magam részéről nem szemetelek..sem itthol sem külföldön..ha horgászni megyek az első mozdulat előveszem a szemeteszsákot.. külföldön élből megtanulok 10-12 szót a helyiek nyelvén meg esetleg egy-két mondatot..elfogadom a szokásokat de képviselem nemzetem és kultúrámat...a helyes helytelen a jó és a rossz fogalma ezért a világon mindenhol egyforma.. befogadó vagyok és nem akarok hittéríteni sehol..
még utazási filmekben is látni elmennek valahova utána fintorognak fitymálkodnak.. paraszt akkor ne menj oda.. én ha eljutok egy országba és már ott vagyok meg is akarom ismerni..embereket szokásokat kajákat..
nem mert egy szörnyen kifinomult muksó vagyok hanem mert alapból nyitott és elfogadó vagyok..erős jóindulattal..de ha látom a szándékos patkánykodást az aljaskodást akkor felkeményedem.. (barátom mondta anno olyan vagy mint a F@sz..amúgy laza de ha valami van felkeményedsz..:) .
"Ezz azz, védjük a magyart :-)"
Basszus, azért arra igazán kíváncsi lennék, hogy az miért nem tűnik fel, hogy a liberálnácik szócsöve, a zsindex címen elérhető index, a HAMVASZ zászlóshajója komplett lebunkózza a magyarságot, és ez szerinted normális?
Ba*sszameg, megint nem arról van szó, hogy a konzervatív oldal indít offenzivát a "magyarok felsőbbrendűsége" érdekében, hanem a liberálnácik a magyarok bűnös nemzet érdekében, erre rácuppantok és elkezditek mondani, hogy hát ilyen sz*r ez a nemzet, az a normális, ha kompletten leszólják.
Nem, nem ez a normális, az meg főleg nem, hogy egy mértelenül uszító magyarellenes magyarnak álcázott oldal teszi ezt magyarkodva a magyarok ellenében. Nem hiszem el, hogy mértékadó nyugati médiában megjelenhetne olyan cikk, amely a nemzetet gyalázza és a lakosságot szidalmazza ÁLTALÁNOSSÁGBAN. Másnapra bezárhatnák.
Nálunk meg azokkal szemben lépnek fel, akik felhívják a figyelmet, hogy elég a liberálnácik bűnös magyarozásából.
Azaz IGEN, a magyarok igenis védjék a magyart, MERT AZ A NORMÁLIS és nem az, hogy szidalmazzuk, gyalázzuk, lefelé nyomjuk a liberálbolsevik mocsadékba a fejünket.
Ezz azz, védjük a magyart :-) de Ibiza tőled többet vártam :-) én pl (természetesen :-)) qrva kulturáltvok nem ordítozom és összeszedem időnként mások szemetét is, de ha pl az unokatesómmal megyek akit imádok ő kemény ennyiből, hangos és még a személyzetet is utasítgatja, visszaküldi az ételeket mert h a pénzéért az nem elég jó, ésh ő fizet eleget itt ahhoz h akár kőbunkó is legyen – akkor mi van? és ő is én is magyar akkor milyen is a magyar? a kérdés persze elvi, h lehet-e nemzetekre bontva általánosítani. Sztem nem lehet, még a látogató néprétegek mentén sem, h a Balcsin Horváto-ban olcsóbb helyeken ált a csóróbbak nyaralnak, akik ugye… Mert azt se lehet mondani h a pénz és kulturáltság összefügg, sőt gyakran a nagypénzűek a legbunkóbbak. Most jöttem a tengertől (EU), volt 1 kis mizéria ott, hatalmas jacht kikötött bólyán belül, a partra is ömlött a dicsozene nappal, a parti őrség motorcsónakja mint a mérges darázs be, idő (nyilván meggyőző próbálozás h húzzanak elfele) aztán ki, de nem, este viharjezés majd vihar, akkor sem. Brit Virgin-szigeteki zászló jahh így kell venni jachtot offshore okosba, a bünti amit kaphatnak aprópénz ahhoz ami van meg a feelinghez, a parton találgatások, biztos oroszok ezek h ilyen gátlástalanok, meg tutira be vannak tépve – az utóbbi valszeg alapos feltételezés volt mert a cikázó villámok ellenére is a vízen partközelben, és dőlt a zene… Csóri partiőröket sajnáltam, szabályos esőfüggönyben viharban darazsaltak ki fedetlen motorcsónakkal megint és megint, a vége az lett h az ő csónakjukat is felvonták, gondolom nem volt más aki kikötőbe vigye a hajót, de ezután megindult, és erősen haladt a kikötőbe… H milyen nációbeliek voltak sose fogom megtudni valszeg és nem is érdekel, a magatartás az érdekes és nem az h melyik állam polgára követi el. Mert mondjuk szlovák, de lehet h magyar vér van az ereiben, v magyar de cigóvér zsidóvér svábvér tudomén – absz korszerűtlen gondolkodás ez. Szal meg kellene találni az egyensúlyt a nemzeti identitásunk jelentőségét illetően – ami alapvetően belső ügy. Gyökerünk, hazánk, alapunk, nyelvünk, boldogság hazajönni akármilyen xaros kis ország :-) de nem daráló nem gyűjtőtégely, sokfélék vagyunk, mi is mások is…
szlovákok
érdekesek....
horvato-ba lefelé(split) parkolokban ,ugy nézik a rendszámot,ha magyar,mintha legalább sziriai lenne,
már éppen elterveztem 3-4 kopasz torkoncsapását,mielőtt likvidálnak:)szinte csak szlovákok vannak ezeken a kutakon,pihenokon,jól megy a szekerük.
erre
lent a szállodában,szlovák család igazitott minket mosolyogva, barátkozva utba-angoloul-el sem hittem.
hétvégén ausztriában voltam,....azt kell mondjam,nincs itt válság sehol,csak nálunk....kell a föld ,kell a haza nagyon másoknak...
"A horvátoknál tapasztaltam azt, hogy az a tengerpart, amit a magyarok szállnak meg, az 1-2 óra alatt undorítóvá válik, teleszemetelik csikkekkel, dobozos italokkal, műanyag palackokkal, meg csomagolási szeméttel."
jelentősen eltér az én tapasztalatom.. én szlovákokat minden korosztályban valamint német és angol fiatalokat látom eldobálnak mindent hangoskodnak..lenézik az adott országot (sok országban láttam)
Magyarok viszik a szemetet a szemetesbe..ha van..ha nincs zacskóba gyüjtik..a cigit is műanyag pohárba teszik..ha van tengerparti csikkes agyagedény (sic) akkor az az első amit begyüjtenek a napozóágy mellé...
Magyarokat soha nem hallom üvöltözve beszélgetni..szlovákok németek üvöltve beszélgetnek..röhögnek zavarnak másokat..átgázolnak a homokon lévő törülközőn..parasztok.
A szállodai mendencénél német már 5kor felkel törülközővel lefoglalja a helyet..még ha kirándulni is mennek..és egész nap nincsenek ott..magyar csak akkor foglal ha le is megy a reggeli után..
orosz, izraeli pofátlan törtető..beállnak a sor elé..párat helyre tettem már..
szóval elég legyen már ebből a milyen szar a magyar című libsi agymosásból.
annó Lengyelországban (Zakopane környékén) egy ilyen ut melletti családi panzióban szálltunk meg.
Most Krakkóban gondolkodom, 1 éjszakai kinnt alvással.
Hogy tudok ezekre rákeresni?
Közelebb van és alaposabban érintkezel a sóval a Holt-tengerben fürödve:)
Egy hotel amiben minden full sóból van a falaktól a székekig. Csak kissé messze van.
http://www.palaciodesal.com.bo/
Located in the port of Colchani, on the eastern shore of the Great Salar de Uyuni and just 25 kms from the city of Uyuni, the Hotel Palacio de Sal Hotel & Spa, recently remodeled, is built entirely of salt: Walls, floors, ceilings, and much of its implementation and decoration:Chairs, tables, beds, sculptures, and some are made of salt, so it is considered unique in the world.
Wizzair mai akció péntek 13 gyanánt
20% akció a repjegyekre.
Vannak ilyenek.
el sem tudom mostmár képzelni micsoda káosz,bábeli zürzavar lehet ott egy 4csillagos szálloda recepcioján ezekután,
meg annak a kb. 10ezer volt nszk-ásnak az arcára is kiváncsi lennék,akik odamennek,gondolom mivel mennek haza:)
Nagyon kemény cikk!
"A külföldi turisták a listaárakból 30−50 százalékos diszkontot kérnek, és a mindent kielégítő szolgáltatás mellett azt is elvárják, hogy idegen nyelveket beszélő személyzet álljon rendelkezésükre − mondta Mohammad Murad, a Romániai Turisztikai Munkaadói Szövetség (FPTR) elnöke"
Tehát a RTMSz, vezetője, akinek a turisztikai vállalkozásokat kellene presszionálni arra, hogy a román idegenforgalommal foglalkozó cégek emeljék a szolgáltatási színvonalukat, azért hogy minél többen jöjjenek az országba, az azzal vádolja a külföldi turistákat, hogy a MINDENT KIELÉGÍTŐ SZOLGÁLTATÁS MELLETT (!!!) még azt is elvárják, hogy a románok idegen nyelven beszéljenek az ügyféllel!! Micsoda irrealitás kérem szépen! Már csak azt kellene kitalálni, hogy hogyan tudják a vendégeket teljeskörűen kiszolgálni, ha nem tudják, hogy mit szeretne az a **** vendég?!?
Mondjuk elnézve azt a szemetes tengerparti képet, ez egy iszonyat balkáni állam, Erdélyországot nem érdemlik meg ezek a szőröstalpúak!
A horvátoknál tapasztaltam azt, hogy az a tengerpart, amit a magyarok szállnak meg, az 1-2 óra alatt undorítóvá válik, teleszemetelik csikkekkel, dobozos italokkal, műanyag palackokkal, meg csomagolási szeméttel. Aztán délután jönnek a horvátok (vagy négerek) és összeszedik a szemetet, hogy másnap a magyarok ismét összedzsuvázzák azt...
náluk mondjuk komoly belső piac van,télen is.....
Csikszereda környékén tele vannak siszezonban úgy,hogy ott külföldit nem látni szinte 1 darabot sem,tömve fullon az összes kis szálloda,panzio-honapokon keresztül.
Eu támogatással épitettek is annyit,hogy sose fogy el,olyan szinvonalon,hogy sokáig kellene keresgetni horvátban olyan apartmant,ami úgy nézne ki.
20millio ember az 20millio ember,ebből szinte vagy ezen felül 3millio nyugaton dolgozik,aki ha hazamegy ott költ szabadságon keményen...
mondjuk ezt igy leirva balkáni módon még nem láttam,hogy nem is beszélik a szakképzetlen alkalmazottak az idegennyelveket,sőt tesznek is ők a külföldiekre:)vicces egy kicsit:)de ha megtehetik:)