Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

phiona Előzmény: #531718

Ezz azz, védjük a magyart :-) de Ibiza tőled többet vártam :-) én pl (természetesen :-)) qrva kulturáltvok nem ordítozom és összeszedem időnként mások szemetét is, de ha pl az unokatesómmal megyek akit imádok ő kemény ennyiből, hangos és még a személyzetet is utasítgatja, visszaküldi az ételeket mert h a pénzéért az nem elég jó, ésh ő fizet eleget itt ahhoz h akár kőbunkó is legyen – akkor mi van? és ő is én is magyar akkor milyen is a magyar? a kérdés persze elvi, h lehet-e nemzetekre bontva általánosítani. Sztem nem lehet, még a látogató néprétegek mentén sem, h a Balcsin Horváto-ban olcsóbb helyeken ált a csóróbbak nyaralnak, akik ugye… Mert azt se lehet mondani h a pénz és kulturáltság összefügg, sőt gyakran a nagypénzűek a legbunkóbbak. Most jöttem a tengertől (EU), volt 1 kis mizéria ott, hatalmas jacht kikötött bólyán belül, a partra is ömlött a dicsozene nappal, a parti őrség motorcsónakja mint a mérges darázs be, idő (nyilván meggyőző próbálozás h húzzanak elfele) aztán ki, de nem, este viharjezés majd vihar, akkor sem. Brit Virgin-szigeteki zászló jahh így kell venni jachtot offshore okosba, a bünti amit kaphatnak aprópénz ahhoz ami van meg a feelinghez, a parton találgatások, biztos oroszok ezek h ilyen gátlástalanok, meg tutira be vannak tépve – az utóbbi valszeg alapos feltételezés volt mert a cikázó villámok ellenére is a vízen partközelben, és dőlt a zene… Csóri partiőröket sajnáltam, szabályos esőfüggönyben viharban darazsaltak ki fedetlen motorcsónakkal megint és megint, a vége az lett h az ő csónakjukat is felvonták, gondolom nem volt más aki kikötőbe vigye a hajót, de ezután megindult, és erősen haladt a kikötőbe… H milyen nációbeliek voltak sose fogom megtudni valszeg és nem is érdekel, a magatartás az érdekes és nem az h melyik állam polgára követi el. Mert mondjuk szlovák, de lehet h magyar vér van az ereiben, v magyar de cigóvér zsidóvér svábvér tudomén – absz korszerűtlen gondolkodás ez. Szal meg kellene találni az egyensúlyt a nemzeti identitásunk jelentőségét illetően – ami alapvetően belső ügy. Gyökerünk, hazánk, alapunk, nyelvünk, boldogság hazajönni akármilyen xaros kis ország :-) de nem daráló nem gyűjtőtégely, sokfélék vagyunk, mi is mások is…