Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #494192"A horvátoknál tapasztaltam azt, hogy az a tengerpart, amit a magyarok szállnak meg, az 1-2 óra alatt undorítóvá válik, teleszemetelik csikkekkel, dobozos italokkal, műanyag palackokkal, meg csomagolási szeméttel."
jelentősen eltér az én tapasztalatom.. én szlovákokat minden korosztályban valamint német és angol fiatalokat látom eldobálnak mindent hangoskodnak..lenézik az adott országot (sok országban láttam)
Magyarok viszik a szemetet a szemetesbe..ha van..ha nincs zacskóba gyüjtik..a cigit is műanyag pohárba teszik..ha van tengerparti csikkes agyagedény (sic) akkor az az első amit begyüjtenek a napozóágy mellé...
Magyarokat soha nem hallom üvöltözve beszélgetni..szlovákok németek üvöltve beszélgetnek..röhögnek zavarnak másokat..átgázolnak a homokon lévő törülközőn..parasztok.
A szállodai mendencénél német már 5kor felkel törülközővel lefoglalja a helyet..még ha kirándulni is mennek..és egész nap nincsenek ott..magyar csak akkor foglal ha le is megy a reggeli után..
orosz, izraeli pofátlan törtető..beállnak a sor elé..párat helyre tettem már..
szóval elég legyen már ebből a milyen szar a magyar című libsi agymosásból.