Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#497152 matgab Előzmény: #495968

Amúgy a gazdasági és a sportfogadási életen kívül is egyre inkább bizonyítottnak vélem látni, hogy a faktor az élet minden területén működik... Ha előbb születek, mint Murphy, akkor biztos manapság azt mondanák, hogy matgab törvényszerűség...

Ma reggeli tapasztalatok:

Reggel 7-kor felébreszt a bérlőm, hogy gáz van, mert a boiler-ben nincs gáz, nincs melegvíz.

Na mondom, ez nem akkora gond , mert az még biza garanciális. Jó könyvelő módjára eltet számlát elővakarom, felhívom a rajta szereplő Bt.-t, hogy ugye emlékeznek beszereltek nálam egy gázboilert, ami elromlott, nosza legyenek szívesek megjavítani!

Hebeg, habog az ürge, hogy ő sosem járt arra. Mondom itt van az ellető aláírása, valami Nádory, vagy Hámory P. ...

"Jaaa", kiált fel a csávó, valaki ellopta a bélyegzőjét és az ő bélyegzőjével állított ki számlákat, de úgy tudja, hogy a rendőrség már elkapta okirathamisításért...

Tehát:

Én elkbuktam a garanciát, az ürge, aki meg a BRFK szerint 6 évig nyugodtan dolgozott illegalitásban, azután, hogy megismerte a matgasb faktort néhány héten belül lebukott és valszeg börtönbe került...

#494818 matgab Előzmény: #493319

freesoft részvényem nyereségbe került...Pedig már volt 60%-os minuszban is.

Ilyen se sűrűn volt mostanában, hogy vmi pozitívban lenne!

Minden egyes ilyen percet meg kell becsülni!

#493241 Zotya32 Előzmény: #493234

Egyet tegyék meg. Hétfőn adj el mindent, és szüntesd meg a számládat. Adj 1 évet nekünk, hogy a komplett bux duplázzon, az összes papír szárnyaljon, otp 15e, phyl 200, mol 40e ft legyen. Ha megvan, akkor térj vissza shortra. :-)

#493234 matgab Előzmény: #493232

persze, hogy megvan még a FLAX is!

Amúgy az a szép, hogy mind a BUX short, mind az OTP long minuszban van...

Na ez már tehetség!

#493232 macika Előzmény: #493029

az okosabbja évek óta lesi minden mozdulatát )))

sztem a pflax . az is van neki még ha jól tudom - ott rohad el ahol van, amíg ki nem vezetik féláron )))

másrészt meg az a baj hogy a faktor egyre rafináltabb ám, mert a 2-3 hónapja nyitott hati shortok mellett (amiben vastag bukó van) ravaszul otp-t longol )))

#492931 Fornit Előzmény: #492725

Hát lehet mindenféle csatornatető elméleteket kreálni a tegnapi 3000db-os borításhoz, mi tudjuk h a faktor megkezte a működést...

Nem gondoltam h visszaszállsz lsd miért adtam el az e-star rv-eimet blog ban írtakat.