csinálod az árát?
:))
csinálod az árát?
:))
ja,cserélték még gyárira a váltóvezérlő elektronikát is,és még vmi komplett vezérlő elektronikát is most,csak ennek a dija szerelés nélkül 400.000ft volt,minden alkatrész gyárira volt rajta kicserélve az elmúlt 20 évben.
Megnézegettem, de pl ezek a tesztek is 2003, 2000-es, kb 10-12 évesek. Azóta csak változtattak valamit az összetételen.
Minden lehet , de a normál 95-öst adják drágábban az nagy bátorság lenne, kapnak egy ellenőrzést esetleg , vmit csak variáltak rajta.
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/shellvpower/
talán ők,de én még 2001be teszteltem kb és 1x
oktánszám miatt tuti jobb picit
Könnyen lehet, soha nem használtam, csak most van akció rá smart pontok 20 Ft-al olcsóbb kb annyi mint normál 95-ös. Mondom legyen tegyük bele .
big-ebuy: én nem vagyok egy nagy műszaki, úgyhogy passz. Találok esetleg vmi friss összehasonlító tesztet róla beteszem ide.
akkor lehet pont kisebb lóerőnél érezhetőbb,200le felett én szinte semmit nem éreztem,pedig jó érzékem szokott lenni a kocsikhoz
tdi-nél én is érzek mindent
Psziho hatása. Többet adtam érte, jobbnak kell lennie. (Szerintem.)
Lehet hülye vagyok de én is érezni vélek vmi különbséget mazda 1.6 benzinnél. Ezért is keresgéltem vmi tesztet róla, hogy tényleg így van e.
Taresz: az szar ügy. Akkor engem nagyon szerethettek Shellnél általában ott tankolok és mindig kérdezték, hogy jobb minőséget esetleg. Mindig mondtam jó lesz..... (ennek megörültek), aztán folytattam az olcsóbb verzió. :) Ha úgy van ahogy mondod szegény édesanyámat biztos emlegették párszor magukban. :) Ezt még nem hallottam ezért ki is rughatják őket ha nem adnak el eleget.
Ez felénk máshogy van. Ha nem tutymálják rá a vevőre a "tuti" fuel-t megfelelő mennyiségben, akkor elküldik szerencsétlen kutast. Nem is szeretek bemenni a kagylósra, mert többet nem akarok adni ugyan azért, viszont a kutast meg sajnálom a fentiek miatt. Nem tankolok ott, és nem lesz lelkiismeret furdalásom.
METABOND MEGASEL 250ML
A METABOND MEGASEL a dízel üzemű motorok korszerű üzemanyag-adaléka és kiválóan alkalmas fűtőolajak kezelésére is. A MEGASEL számos olyan problémát akadályoz meg, amely az üzemanyagok tárolásakor, szállításakor és elégetésekor lép fel. A METABOND simító hatásának köszönhetően a csúszó fémfelületek precíz illesztését érjük el, így az élettartam is jelentősen növekedik. A különösen érzékeny befecskendező-fúvóka hatékonyságát a permetező minta betartásával és a pontos üzemanyag-adagolás által lényegesen javítja. Így kitolódik a 'hideg kigyantásodás'. A vízcseppek emulgálódnak és ezáltal hatásosan eltávolításra kerülnek a berendezésből. A MEGASEL gyakorlatilag hamumentes, ezáltal csökkenti a koromképződést. A 250 ml-es kiszerelés 800-1000 liter üzemanyag utólagos adalékolásához elegendő!
A MEGASEL használatának előnyei rendszeres előírás szerinti alkalmazás esetén:
- javítja az égést, növeli a teljesítményt
- 3-10 % üzemanyag megtakarítást eredményez
- javítja a gazdaságosságot, csökkenti a karbantartási igényt
- optimális elgázosodási funkciót kapunk, csökkenti a kipufogó emissziókat
- javítja a hidegindítást
- keni a hengerfejet
- megtisztítja az összes üzemanyag-vezetéket
- megakadályozza a szénlerakódást
- oldja a ragadó szelepeket
- megakadályozza a falslevegő hígítást
- csökkenti az olajiszap-képződést
- megakadályozza a motor 'utánfutását'
- megállítja a rozsdát és a korróziót, növeli a gépek élettartamát, csökkenti a kopást
- semlegesíti a savakat
- megakadályozza az üzemanyag-vezetékek befagyását
- megőrzi az emissziókontroll hatását
A METABOND MEGASEL felhasználási területei:
Dízelturbinák, olajégők, gőzfejlesztők és dízelüzemű belsőégésű motorok üzemanyagának kezelésére alkalmas.
Használata: Az első 200 liter dízelolajnál 40 literenként 20 ml MEGASEL-t adjunk közvetlenül a tankolás előtt. Azután rendszeres használat esetén ez a mennyiség 10 ml-re csökkenthető.
Kiszerelés 250ml-es
5l-es ára: 97300 Ft
Törzsvásárlóknak és viszonteladóknak 20-30 %-s kedvezmény a vételárból!
Ha rendelkezik kártyával a megrendelés megjegyzés rovatába írja be a számát.
most tuningolt tdi vel járok,ott viszont érezhető a anyag,én metabondot adok neki,üzemanyagba még pluszba
nincs ott semmi,én próbáltam imprezába,meg audi 1.8t chipesbe is....nem érezhető,szinte minimális a benzin lóerő összefüggés,viszont kenés-hidegindításnál jó
Az durva lenne, de mindent el tudok képzelni. Ilyet hallottam én is, hogy külön pénzt kapnak kutasok ha abból adnak el mert nagyobb pénz van rajta, ezért kérdezgetik állandóan tehetnek e abból.
Kawabazsy: világos, hogy egy komoly motornál jöhet ki igazán ha tényleg jobb, csak kíváncsi voltam mi a véleményetek , tapasztalatotok. Ilyen dumák vannak hozzá magasabb oktánszám, mindenféle adalékok stb. De az furcsa, hogy semmi tesztet nem találok róla ami viszonylag friss lenne. Lehet Shell letiltotta a tesztelést? :)
Nézd, egy kihegyezett sportautónál lehet különbség, na de egy dízel kompaktnál nem lesz sok..
Van az ismeretségemben benzinkutas. Az Ő állítása szerint a v power, csak a töltőállomás üzemeltetőjének hoz hasznot. :) Ugyan az a tanker tölti v-t és normált is.
Olyasmit olvastam 0w-30-ról, hogy hideg indításnál gyorsabban van jó kenés 5 w-30 -hoz képest is kimutattak elég jó különbséget. Kipróbálom majd vmi jobb olajjal, bár ezzel a gm-el sem volt semmi gondom.
Arra gondoltam v powernél, hogy lehet e vmi tudományos alapja is , hogy jobbnak tűnik. De nem találtam semmi tesztet, csak kb 10 évvel ezelőttit . Ott azt mutatták ki, hogy semmi pluszt nem tudott. :) Megnéznék egy friss tesztet, hogy érdemes e adni érte 20 Ft-al többet, vagy nagy reklám csak. Valamit mintha éreznék, és a motor hangja is mintha változott volna, de nem tudtam eldönteni, hogy tényleg, vagy csak érzékcsalódás.