Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Sumér harcos Előzmény: #483732

na most beszéltem a barátommal:)

átfogja küldeni nekem a Win számot is.

1992-es évjárat 3400cm3,272lóerőAMG-nagyon ritka ezzel a cm3-vel,szinte lehetetlen találni,a 20év alatt még 2 ilyet talált a barátom is,ami ilyen motorral van szerelve.

az auto eredete:

egy budapesti nemzetközi jogász hozta be magával Svájcból 1992-ben,

a barátom apja tőle vette meg 1993-ban,36.000km-el.

1993 óta az ő tulajdonukat képezi,csak ő és az apja hajtotta senki más,árulva eddig soha nem volt.

jelenleg 180.000km van benne.Fogyasztása:10-15liter között.

megcsináltatták már,ez az egy ami változott,tehát az auto újra jó.

ami cserélve lett:komplett automata váltó,hátul ez az olajos -gázos kiemelő rudazat mindkettő,mely talán lengéscsillapito-ha jól értettem.

Teljesen makulátlan,törve soha nem volt,lehet hozni rétegvizsgálót is, bármikor áll elébe.

ha jól emlékszem minden szerviz Pécsen itt volt végezve,sőt a mostani szerelés is,tehát semmi gagyizás nem történt 20 év alatt az autóval:

http://www.mercedes-benz.hu/content/hungary/mpc/mpc_hungary_website/hung/home_mpc/passengercars/home/passenger_cars_world/Kapcsolat/dealer_search/pappas_auto_pecs_kft.html

és ezekután mondani fog egy rendkivűl reális árat,csak megbeszélik,néhány nap.

ha érdekel vkit,esetleg eladó lehet,mert most a 70 éves apjának már sok városi autonak,áll a garázsban....és venni akar mellé vmi városi kicsi büdös bogarat.

A barátom meg már vett szép nagy autot 1 honapja magának.

Mivel az auto nagyon szűk réteget érdekel,ezért attól sem riadnak vissza,ha még 20 évet a családnál marad.