Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#484037 Sumér harcos Előzmény: #483732

na most beszéltem a barátommal:)

átfogja küldeni nekem a Win számot is.

1992-es évjárat 3400cm3,272lóerőAMG-nagyon ritka ezzel a cm3-vel,szinte lehetetlen találni,a 20év alatt még 2 ilyet talált a barátom is,ami ilyen motorral van szerelve.

az auto eredete:

egy budapesti nemzetközi jogász hozta be magával Svájcból 1992-ben,

a barátom apja tőle vette meg 1993-ban,36.000km-el.

1993 óta az ő tulajdonukat képezi,csak ő és az apja hajtotta senki más,árulva eddig soha nem volt.

jelenleg 180.000km van benne.Fogyasztása:10-15liter között.

megcsináltatták már,ez az egy ami változott,tehát az auto újra jó.

ami cserélve lett:komplett automata váltó,hátul ez az olajos -gázos kiemelő rudazat mindkettő,mely talán lengéscsillapito-ha jól értettem.

Teljesen makulátlan,törve soha nem volt,lehet hozni rétegvizsgálót is, bármikor áll elébe.

ha jól emlékszem minden szerviz Pécsen itt volt végezve,sőt a mostani szerelés is,tehát semmi gagyizás nem történt 20 év alatt az autóval:

http://www.mercedes-benz.hu/content/hungary/mpc/mpc_hungary_website/hung/home_mpc/passengercars/home/passenger_cars_world/Kapcsolat/dealer_search/pappas_auto_pecs_kft.html

és ezekután mondani fog egy rendkivűl reális árat,csak megbeszélik,néhány nap.

ha érdekel vkit,esetleg eladó lehet,mert most a 70 éves apjának már sok városi autonak,áll a garázsban....és venni akar mellé vmi városi kicsi büdös bogarat.

A barátom meg már vett szép nagy autot 1 honapja magának.

Mivel az auto nagyon szűk réteget érdekel,ezért attól sem riadnak vissza,ha még 20 évet a családnál marad.

#483796 kerikoma Előzmény: #483778

Na most mérték ki, az egyik cella zárlatos, így a jótállás érvényes, de csak a fővárosba lehet visszacserélni ott ahol vették. Vettem egy újat és majd ha valamelyik cimbi megy fel akkor elküldöm vele. Aztán majd lesz valami.....

#483778 kerikoma Előzmény: #483314

Sziasztok!

A sztorit annyival folytatom, hogy ismét hülyére vettek. Szereztem egy csepptöltős akksi töltőt és szépen reggelig rajta hagytam. Aztán reggel a szokásos gyújtásra rakom a gépet és csak a villogás, virnyogás, kattogás. Na mondom irány Szekszárd megpróbálom a jótállást kihasználni. Egy Banner akkumulátor nem rossz fajta, csak megoldom. Erre veszem ki és hát mi van benne? B-Power akkumulátor!! Egy fos ami pont olyan kocsikba kell ahol nincs sok elektromos kütyü. Ez meg sajna pont olyanokkal van tele....

Hát elsőre akkor ez a hiba, persze ettől még lehet más is. Valszeg ki is nyírta a kocsi az új akksit. A kereskedő persze, hogy a legolcsóbb bele való akksit rakta bele, de azért rosszul esett....

http://mobile24.hu/inde…

#483729 Sumér harcos

http://mobile24.hu/index.php?pid=details&type=C&search_type=NU&page_number=7&sort_field=price&sort_order=ASCENDING&body_type_mode=all&make0=MERCEDES-BENZ&model0=all&model_description0=amg&year_from=all&year_to=1995-12&mileage_from=all&mileage_to=all&power_from=all&power_to=all&price_from=all&price_to=all&fuel=all&gearbox_operation=all&damaged_vehicle=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&location_country=all&climate_control=all&seats_count=all&doors_count=all&emission_class=all&advertisement_type=all&date_of_entry=all&usage_type=all&vid=143775832&source=MDE&record_index=139&total=144&tab=overview&called_from=list

na szerintem ez a motor lehet akkor talán,99%-látványra pedig szinre mindenre ugyanez,csak nem kupé..

#483714 Sumér harcos Előzmény: #483710

jó rákérdezek mi van vele.....mi pontosan a baja....

tényleg nem egy lepukkant wc deszka,látványra gyönyörű...semmi sufni tuning..nagyon szép..

már én is mondogattam neki rá pénzeket,de akkor még jó volt....

Dunántúlon van a gép.

#483706 Sumér harcos Előzmény: #483702

még 2007 áprilisban mentünk vele egy Debreceni turnéra,M3,M5....akkor amit sokan kaptak a képükre,élmény út volt...rettenetesen jó hangja van,hátul zsir dupla csövű rémus volt...itt még nincs euro8 lefolytás..