Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#445497 Fornit Előzmény: #445479

"Fornit kollega is megnyugodhat,kiderült hogy mi is van :("

Ez aztán a telepátia, eddig írni sem tudtam!! :-DD

Persze a szopórolleren mentem 1 kanyart short 270-529...:(

Hát tudták már ezt a megállapodást akiknek kellett... :S

#445489 BudFox Előzmény: #445479

OTP a 3150 s ellenáláshoz megérkezett....

nézzük mi lesz ?

hány napig tart a csoda vajon nálunk ?

#445482 BigRabbit Előzmény: #445477

Ketseg nem fer hozza, hogy megdolgoztak a Fidesz agyat. Egyebkent nem volt kerdes, hogy bekovetkezik, Nemetorszag nem veszelyezteti EUt holmi M.o miatt. Lehet atszoltak a sracok, hogy a bozot harcos akciotok eddig tartott :D Es ami a legszebb, az a kormanyzati kommunikacio, erdemes elolvasni, tenyleg nagyon jo.

#445479 Waszeitung Előzmény: #445473

És pont hati kifutás előttre időzítették,ez már csak tuti véletlen lehet :D

Vazze és semmire nem mentem a tippemmel mert nem játszottam meg hogy lesz vmi paktum,csak nyaligátor volt de nagyon...kíváncsian várom a folytatást,mennék még egy kört a sz.pórolleren.

Fornit kollega is megnyugodhat,kiderült hogy mi is van :(

Jó hogy van aki ezt már két napja tudja,köszi viktor,nem az a gond hogy ezt megkötötted,csak azt ahogy reagáltál az első megkeresésre hogy lesz-e megállapodás,és amilyen rizsát most köré tettél...bort iszik...

#445478 BigRabbit Előzmény: #445472

Hat egy tuti, panasz nem lehet a buxra azon a teren, hogy nem mozogna az elmult fel evben. Emlekszem meg az elotte levo idoszakra, a nagy zuhanas elott, 100 pontot mozdult egesz nap. Szamomra a legmeglepobb, hogy kivetelesen jo iranyban alltam Viktor nagy valtoztatasakor. A grafikon vertikalisan mozdult el. Alig van benne horizontalis tores. Ezt aztan tenyleg nem lehetett tudni (legalabbis azon a szinten ahol mi vagyunk, masok lehet tudtak), tehat aki ugy jart mint en, az mazlista. Neha szerencse is kell. Aki bukott, azt nyugtassa a tudat, hogy mint mondtam, ezt tenyleg nem lehetett tudni, es bizony a kommunikacio (de meg a delelotti Giro Szaszos is) ennek teljesen ellent mondott, ami tuti short lehetett volna ...

#445477 BudFox Előzmény: #445471

na, csak kinyényszerítette a nemzetközi bankármaffia tőlünk... vagy megállapodás, vagy bóvli ?

#445473 sbbacsi Előzmény: #445472

Lehalt az oldal, pedig már írtam volna, hogy idén hamarabb jön a mikulás hozzánk.

És nem is tévedtem volna nagyot.

Sikersztori ez is. Függetlenebbek vagyunk mint valaha. :)

#445472 Waszeitung Előzmény: #445471

Hogy baxa meg ez a viktor király,mekkora pofával mondta...aztán ez lett belőle,milyen jó hogy tippként beírtam ezt délelőtt,és milyen sokbe került ez nekem :(

#445469 Waszeitung Előzmény: #445467

Hati fordított fejváll 21e fölé mutat ha jól emlékszem...Molly úgy ment át ellenállson mind kés a vajon,bakker mi van ezen a csodapiacon már megint?

#445467 Hathor Előzmény: #445464

hati fordított fej-váll? MOL fordított fej-váll? OTP dupla alj?

Richter fordított fej-váll?