Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#444816 Oszol Előzmény: #444811

en is azt gondoltam, hogy marketwatch-on latok egy nagy bud..s vorost breaking hirt, de azota se semmi.

#444805 BudFox Előzmény: #444784

Egonnak igen köhög ez a fordított fej-válla :D

wazze mi történt ? SP futures 1 másodperc alatt esett fél százalékot.

#444803 BudFox Előzmény: #444784

Egonnak igen köhög ez a fordított fej-válla :D

wazze mi történt ? SP futures 1 másodperc alatt esett fél százalékot.

#444787 Frontin Előzmény: #444778

Longolni én sem fogok az fix, még napon belül sem, max ha nagyon szorulna a hurok, akkor zárogatok párat.

#444784 Frontin Előzmény: #444778

Longolni én sem fogok az fix, még napon belül sem, max ha nagyon szorulna a hurok, akkor zárogatok párat.

#444781 Ibiza Előzmény: #444779

SC szerintem 3k 3050 és 3100felett jön..ott beszállnak a hullámlovasok is..

#444779 Ibiza Előzmény: #444773

az is ott volt besült a kormány 82% az adósság..bulváros cím..de ha elolvasod teljesen más..

békaesős vérzivataros hírek naponta 100..ez vételi jel.. a bulvár gazdaság bértollnokai..

miért nyomnának fel minket? puszira? ott nyomnak minket akol csak tudnak..

#444778 BudFox Előzmény: #444764

ha ma mégis nagyobb esés lesz délután, vagy kisebb esés..Egon forgolódhat mint a szélkakas...

a múlt csütörtöki, és a tegnapi emelkedés miatt már feladta az 1800 -az OTP -t és a12.300 -as MOL ?

értem hogy mikulás rallyra számít meg minden... de USA olyan magasan van hogy szinte alig esett...hova a fenébe emelkedne még innen ? új csúcsra várja ? ilyen világgazdaságban ? érdekes lesz....

én mindenesetre longolni nem fogom...ha nagy rally lesz is...csak fél órára - 1 -2 órára maximum..nap közben.

#444777 Frontin Előzmény: #444775

Simán benne van a pakliba, hogy a héten még szívni fog a shortos oldal, de ha kicsit messzebbre tekintek, akkor technikailag nálam még mindig lefelé áll a piac inkább, de be kell vallani erősen rezeg a léc.

#444775 BudFox Előzmény: #444751

a lényeg hogy megpróbálnak minket minden áron fölfelé cibálni.......de ilyen hírek mellett ?...mondjuk Euró is 312..a reggeli 317 ről..azért még mindig irdatlan magas..

Európa kicsit emelkedik..talán erre alapozzák egypáran a longot.

#444773 BudFox Előzmény: #444760

Itt a cikk jobb oldalt : Közel van már a MAgyar CDS csúcs.

ilyen közegben SC ? meg long ?

#444771 Ricsi Előzmény: #444766

Figyelj csak...

Ha ennyire kezdő vagy (ami nem baj, mindenki volt), akkor az oldal tetején vannak mindenféle kék linkek. Középen van a tudástár. Én azt mondom neked, olvasd végig az összeset 1*, ami tetszik, azt még1*, majd a fontosakat még1*. Szerintem annak, aki most kezdi az ipart, ez nagyon fontos. Nem csak azt tudod majd meg, mi az az SC, hanem azt is, mik ÁLTALÁBAN!!! (szóval nem biztosan) az előjelei, mik alapján mondja itt valaki, szerinte ez SC nap lesz. De mondom, sok egyéb okosságot is látsz ott. Az, hogy olyan nevek vannak, akiket nem ismersz, ne keserítsen el, ők jó kollegák voltak anno...

#444764 Frontin Előzmény: #444753

Éppen SnP hetes grafikonját nézegetem, egy majdnem teljesn szabályos elliot szerkezetet rajzolt idáig. Ez alapján a legutóbbi lokális csúcstól (kb. 1292) indult el a nyolcadik hullám lefelé, illetve csak indulgat, de nem nagyon akaródzik neki. Ha sikerülne, akkor 1075 alá mindenképpen levárható.