en is azt gondoltam, hogy marketwatch-on latok egy nagy bud..s vorost breaking hirt, de azota se semmi.
en is azt gondoltam, hogy marketwatch-on latok egy nagy bud..s vorost breaking hirt, de azota se semmi.
SP -ben is 12 pontos fekete gyertya..nemtudom...Marketwatch még nem is hozza.
Hú bakker a Daxli milyen gyergyát húzott. :-)
Mi történhetett?
Egonnak igen köhög ez a fordított fej-válla :D
wazze mi történt ? SP futures 1 másodperc alatt esett fél százalékot.
Egonnak igen köhög ez a fordított fej-válla :D
wazze mi történt ? SP futures 1 másodperc alatt esett fél százalékot.
azé ez se rosz:-)
ha lesz SC akkor veszünk majd....vissza a shortokat :_)
Longolni én sem fogok az fix, még napon belül sem, max ha nagyon szorulna a hurok, akkor zárogatok párat.
Longolni én sem fogok az fix, még napon belül sem, max ha nagyon szorulna a hurok, akkor zárogatok párat.
SC szerintem 3k 3050 és 3100felett jön..ott beszállnak a hullámlovasok is..
az is ott volt besült a kormány 82% az adósság..bulváros cím..de ha elolvasod teljesen más..
békaesős vérzivataros hírek naponta 100..ez vételi jel.. a bulvár gazdaság bértollnokai..
miért nyomnának fel minket? puszira? ott nyomnak minket akol csak tudnak..
ha ma mégis nagyobb esés lesz délután, vagy kisebb esés..Egon forgolódhat mint a szélkakas...
a múlt csütörtöki, és a tegnapi emelkedés miatt már feladta az 1800 -az OTP -t és a12.300 -as MOL ?
értem hogy mikulás rallyra számít meg minden... de USA olyan magasan van hogy szinte alig esett...hova a fenébe emelkedne még innen ? új csúcsra várja ? ilyen világgazdaságban ? érdekes lesz....
én mindenesetre longolni nem fogom...ha nagy rally lesz is...csak fél órára - 1 -2 órára maximum..nap közben.
Simán benne van a pakliba, hogy a héten még szívni fog a shortos oldal, de ha kicsit messzebbre tekintek, akkor technikailag nálam még mindig lefelé áll a piac inkább, de be kell vallani erősen rezeg a léc.
egész európa megy..
jegybank még csak szóban interveniált..
a lényeg hogy megpróbálnak minket minden áron fölfelé cibálni.......de ilyen hírek mellett ?...mondjuk Euró is 312..a reggeli 317 ről..azért még mindig irdatlan magas..
Európa kicsit emelkedik..talán erre alapozzák egypáran a longot.
Itt a cikk jobb oldalt : Közel van már a MAgyar CDS csúcs.
ilyen közegben SC ? meg long ?
Figyelj csak...
Ha ennyire kezdő vagy (ami nem baj, mindenki volt), akkor az oldal tetején vannak mindenféle kék linkek. Középen van a tudástár. Én azt mondom neked, olvasd végig az összeset 1*, ami tetszik, azt még1*, majd a fontosakat még1*. Szerintem annak, aki most kezdi az ipart, ez nagyon fontos. Nem csak azt tudod majd meg, mi az az SC, hanem azt is, mik ÁLTALÁBAN!!! (szóval nem biztosan) az előjelei, mik alapján mondja itt valaki, szerinte ez SC nap lesz. De mondom, sok egyéb okosságot is látsz ott. Az, hogy olyan nevek vannak, akiket nem ismersz, ne keserítsen el, ők jó kollegák voltak anno...
Köszönöm
short covering
Éppen SnP hetes grafikonját nézegetem, egy majdnem teljesn szabályos elliot szerkezetet rajzolt idáig. Ez alapján a legutóbbi lokális csúcstól (kb. 1292) indult el a nyolcadik hullám lefelé, illetve csak indulgat, de nem nagyon akaródzik neki. Ha sikerülne, akkor 1075 alá mindenképpen levárható.