Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#442683 Rozsdáskilincs Előzmény: #442661

Segiteni akartam:-) Kelvin nem bámulatos hogy sokan ugy kereskednek hogy nem is tudják mit csinálnak tulajdonképpen. Pedig itt ez kőkemény pénzre megy. Médiával, politikusokkal, pénzemberekkel támogatva. A nyereség utáni sóvárgás mindent felül ir. Pedig ha meg nézzük mikor az ember elmegy pecázni életében először akkor ajánlatos összegyüjteni a halak életéről amit tudni érdemes. Olyan öreg horgásszal sem találkoztam aki öszintén beavatott volna. Bolond is lenne elárulni hogy itt bizony nagy halak vannak és hogy hogyan fogja őket:-) Mire legközelebb menne a kedvenc helyére csak azt látná se hal se hely ahová mehetne. Örök mondás: amit sok ember tud az semmit nem ér!

Re: fd

#442679 BudFox Előzmény: #442668

0. pont : tegnap 16.800 körül

1. pont ma reggeli nyitó 15.800

2. pont most délután 16.480

ha ez szerint megyünk akkor nem lehet benne nagyobb felfelé rally most.

#442678 Hathor Előzmény: #442665

Nem lehet 0 16800, 1 15800. 2 16480, mert előtte már volt esés 18200tól 17Kig.

Ott egy zászló volt abban az esésben, mint mutattam reggel.

jól meghúzták.. lentre t…

#442671 Ibiza

jól meghúzták.. lentre tettem be vételt.. felülre eladást nem ..

#442668 Hathor Előzmény: #442665

megnézem reggelről hogy gondoltad, mert írtad, aztán megrajzolom.

Mi volt az egyes? 18K-15.8K

#442665 BudFox Előzmény: #442637

16.480 volt a csúcs....eddig.

ha nem viszik ki megint a tetőt, és lesz esés.akkor ez volt a 2. pont szerintem egy eső Elliotban..de majd Hathor is átnézi

#442654 Rozsdáskilincs Előzmény: #442544

"Hanem, hogy más azzal miért veszít, ha én átveszem a nyereségbe lezárt longját, vagy shortját."

Most látom hogy szerkesztetted igy válaszolok rá. De tényleg utcsó. Eleve rosz a megközelitésed, össze kavarsz mindent. Nem te vagy az oka! Hanem a tanfolyamokat tartók büne. Mindig csak a nyereségről beszélnek, érthető hisz ők ebből élnek. Nem az a céljuk hogy te tisztán láss csak annyi hogy kedvet csináljank hozzá az meg eredményes. Talán nem ugyanazok a célok:-)

Megpróbálom egyszerüen leirni mi történik a placcon. Nyitok egy short pozit 17000 ez mindentől független hisz lehet ez a tőzsde megnyitása pillanatában is én vagyok az első tréder:-) Tehát nem folytathatok semmit. Akkor tudom megnyitni a pozimat ha valaki elfogadja az ajánlatomat nyilván ő emelkedést vár. Különben nem lehetne a párom másképp. Tegyük fel hogy az árak számomra kedvezően alakulnak szépen csorognak. A tuloldalonlévő Tibi barátunknak ez ugye nem jó esténként levonogatnak a számlájából amit jóváirnak az én számlámon. Tibi ettől nyugtalan ezért ha az árak tovább esnek szeretne megszabadulni a kellemetlen poziciótól. Tehát szeretné eladni a longját (ha van egy csepnyi esze) ezt ugye megteheti ha talál olyan bolondot aki szintén az emelkedésben bizik. Berakja a könyvbe és volá ezzel számára totálisan mindegy ki veszi minek veszi meddig veszi. A számlájáról levonták az árkülönbözetett felálhat az asztaltól szabadon távozhat. Ez a ő szempontjából. Az én szempontomból annyi történt hogy eddig Tibi vesztesége volt az én nyereségem. Mivel ő nem hajlandó tovább fedezni az én nyerőmet keresett egy másik szereplőt akinél hjaladóság van erre( persze ezt még nemtudja):-) Hisz felfelé várja apiacot valami miatt( mindegy miért) Az én nyitottpozim szempontjából nézzük mi történt Eddig Tibi volt az ellen párom de ő kiszált de csak ugy tudott kiszálni hogy valaki a helyére kellett lépjen Legyen ez Laci. Számomra ez teljesen lényegtelen mindegy ki finanszirozza a nyereségemet a lényeg mindig velem ellentétes irányba várakozóval lehetek párban hogy meglegyen mindenkinek a fedezete. A nulla végösszeg, egy shortnak egy long a párja ami ki is oltja egymást igy jön ki a nulla. Ha zárok akkor nekem kell párt találnom a záráshoz, aki az én helyemre kerül mivel Laci nem maradhat párnélkül. Ki a csuda fizetné az esetleges nyereségét. Mivel shortom volt igy ugye vásárló leszek keresek egy olyan eladót aki nekem megfelelő áron elad. Ezzel az én szempontomból is vége. Akitől veszek az lesz ezzel Laci párja. Csókolom. Mindenki akkor jön megy amikor a nagyok kedvet csinálnak hozzá:-) Bizom benne igy már jobban átlátod. Tehát százszónak is egy avége csak akkor nyithat bárki pozit ha ugyanabban az időben valaki más az ellentétét nyitja. Ez az oka hogy egymás pénze vándorol közöttünk. Minél több a dezinfó annál több a valósinfó birtokában lévőnél a tőkenövekmény. Ebben az esetben viszont elgondolkottató hogy honnan is informálodjon a tréder. Baromi eccerü. Másként nem is volna müködésképes a rendszer. Ki a fene fizetne másnak ha nem lenne muszáj:-)

#442652 Waszeitung Előzmény: #442650

Hogy ne adjon rá az ember..vagy ha ráad is,menjen majd pozitvba a kt!

Beálltam adni pár kontit 400 alá..

#442650 Hathor Előzmény: #442648

jelen pillanatban én is eladásra nézem, de miért kell -100ba lennie KTnak?

EUR/HUF 312.75

#442647 BudFox Előzmény: #442637

igen, tudom..no problem...

luxus is lenne ha egyfolytában menne 8000 pontot, majd hártraarc és fölfele 8000 pont...nem lenne szegény ember :-)

#442645 Waszeitung Előzmény: #442637

Jah,csak most innen 16400 ról nem tudom hogy merre üljek a lóra...szívem szerint short,de lehet kinn kori és akkor még vmennyi lehet fel,vagy ez a -% volt a kori :D Erre a negatív kamatra nem nagyon adnék mondjuk.