Bográcsban 32x forgatott kolompéros öreglebbencs néhány aprósággal:))
Bográcsban 32x forgatott kolompéros öreglebbencs néhány aprósággal:))
http://www.tutireceptek.hu/slambuc
vmi ilyesmi:)
pl:/ piros arany/ Általában akkor nyerek, ha egyedül indulok.
Akkor eláruljátok, mi az a slambuc?
:))
én slambuc vonalon nem is tudok irni,nem vok slambuc vonalon kompetens...soha nem készitettem még..:)
amit irok tetszik?konkrétan?
verseny?szakács vagy?
sok a titok itt a slambuc körül:)
Gondolom, akkor a sárrétivel, vagy a viharsarkival labdába se rúghatunk:))
öö izé....
a család egyik ágán szokásban volt a másikon nem...
én a "nem táborhoz tartozom,ergo ki nem állom..
Akkor a hagymásvér ismerős. Isteni eledel!/lehet repülni a szelek szárnyán/
lássuk a receptet:)
én nem ettem...
ezt Erdőbényén szeretted volna sütni főzni,de nem látom a jelentkezők között a nevedet:)
igen
az
Én nem szedtem még szét. Mást már mindent csináltam. Nálatok is rénfás szétszedés van?
néha nálunk is előferdült a kettesével vágás:)
ez igy van,mese nincs a legideálisabb a 180KG:)
mondjuk olyan tél még nem volt soha,hogy 15-öt vágjunk...kemény:)
én ha nagyon muszáj lenne bármit elvégeznék ilyen disznohelyzetben...
de van más a böllérszerepre,összeszokott a gárda nálunk is.....
Az jó.
Álltalában novemberbe szoktunk kezdeni, de akkor már muszáj, mert nagy a rokonság és kevés a szombat. Kettesével szoktunk vágni, tavaly olyan 15 körül vágtunk és mi is az ilyen 180-200 kg-os röfiket szeretjük a legjobban. Ha túl nagy akkor sok a csont, ha kicsi akkor meg kevés a hús. Hosszú évek alatt jöttünk rá, hogy ideális a 180 körüli. Ja és nem én vagyok a böllér, de Ő nélkülem nem megy sehova vágni, ha nem muszáj. Össze szoktunk nagyon.
még 3 rúd szalámim van....
2 fél hátsó sonka...vagy kicsit kevesebb...
házi sózott szalonna még van...nemtom mennyi abból van....:)
olcsó, nekem nincs pézben:) tavaly 4 db 180kg-ost vágtunk:)
tavaly, oktoberben már elkezdtünk vágni:)