Regisztráció Elfelejtett jelszó

Gasztronómia

Re: nincs cím

#429433 Sumér harcos Előzmény: #429429

én slambuc vonalon nem is tudok irni,nem vok slambuc vonalon kompetens...soha nem készitettem még..:)

amit irok tetszik?konkrétan?

verseny?szakács vagy?

Re: nincs cím

#429419 Sumér harcos Előzmény: #429417

öö izé....

a család egyik ágán szokásban volt a másikon nem...

én a "nem táborhoz tartozom,ergo ki nem állom..

Re: nincs cím

#429415 Sumér harcos Előzmény: #429413

lássuk a receptet:)

én nem ettem...

ezt Erdőbényén szeretted volna sütni főzni,de nem látom a jelentkezők között a nevedet:)

Re: nincs cím

#428741 kerikoma Előzmény: #428734

Én nem szedtem még szét. Mást már mindent csináltam. Nálatok is rénfás szétszedés van?

Re: nincs cím

#428734 Sumér harcos Előzmény: #428730

néha nálunk is előferdült a kettesével vágás:)

ez igy van,mese nincs a legideálisabb a 180KG:)

mondjuk olyan tél még nem volt soha,hogy 15-öt vágjunk...kemény:)

én ha nagyon muszáj lenne bármit elvégeznék ilyen disznohelyzetben...

de van más a böllérszerepre,összeszokott a gárda nálunk is.....

Re: nincs cím

#428730 kerikoma Előzmény: #428717

Az jó.

Álltalában novemberbe szoktunk kezdeni, de akkor már muszáj, mert nagy a rokonság és kevés a szombat. Kettesével szoktunk vágni, tavaly olyan 15 körül vágtunk és mi is az ilyen 180-200 kg-os röfiket szeretjük a legjobban. Ha túl nagy akkor sok a csont, ha kicsi akkor meg kevés a hús. Hosszú évek alatt jöttünk rá, hogy ideális a 180 körüli. Ja és nem én vagyok a böllér, de Ő nélkülem nem megy sehova vágni, ha nem muszáj. Össze szoktunk nagyon.

Re: nincs cím

#428717 Sumér harcos Előzmény: #428708

még 3 rúd szalámim van....

2 fél hátsó sonka...vagy kicsit kevesebb...

házi sózott szalonna még van...nemtom mennyi abból van....:)

olcsó, nekem nincs pézben:) tavaly 4 db 180kg-ost vágtunk:)

tavaly, oktoberben már elkezdtünk vágni:)