az akasztott ember és a fekete marabozu után lehet ismét meglátogatja a 300-at.
(már csak azért is mert az egy jó film, többször meg lehet nézni)
az akasztott ember és a fekete marabozu után lehet ismét meglátogatja a 300-at.
(már csak azért is mert az egy jó film, többször meg lehet nézni)
lassan leáll a hullámvasut és a rali egy darabig.most már veszélyes a vétel .mert bármikor beszakadhat
Igen, néztem, köszi, meg magamnak is elemezgetem folyamatosan... bár lehet, hogy sokan köveznének az EST technikai elemzése miatt, de idáig bejött, úgyhogy biztos nemcsak én figyelgetem ilyen szemmel. Kíváncsian várom a további fejleményeket.
most lemaradtam most már 370 nél venni kockázatos tegnap nem voltam gépnél.
ugyhogy lemaradtam.
elemzés fent, benne a véleményem :)
Mindenesetre a papír technikai szemmel jól néz ki... EGYENLŐRE.
Lámpák felkapcsolva, disco füst kiengedve, elindult a party. :)
Hihetetlen, hogy mennyien hisznek egy nyamvadt cikknek, amiben állítanak valamit, ami olyan, mint Columbo felesége... Még soha senki sem látta, csak hallott róla. :)
Mégis olyan árak vannak amik a külföldiekre van szabva, mind jegy, mind benti árakban
Olvastam, köszi. Folytatódik a sokadik soha véget nem érő történet.:D
Haszonfelezésről szó sem lehet, Te magad vagy a nyerő, Tiéd a haszon.:-))
köszi, írtam választ ,meg 1-2 különlegességgel is szolgáltam :)
vigyázok rá, aztán majd a hasznot felezzük :))
Ha 15:42:10 -kor vetted, akkor én adtam Neked.:-))
Drukkolok neki kétszeresen is!
A mai réstöltéssel az alsó rés egyelőre elvetve, de a forgalom viszont fele sem volt a tegnapinak. Inkább beszűkülést gondolnék 300-400 között, 400 fölé jutáshoz újabb nagy forgalom kell. Nincs kizárva ez sem még, meglátjuk.
http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2011/07/20/demonstralhatnak_a_sziget_nagyszinpadanal/
A Társaság a Szabadságjogokért álláspontja szerint mivel a bejelentés időpontjában nem volt megkötött bérleti szerződése senkinek a Hajógyári-sziget használatára, az közterületnek minősült, így a Budapesti Rendőrfőkapitányság nem is tehetett mást, mint hogy tudomásul vette a tüntetés bejelentését.
"Ha sok a külföldi, a magyar megretten" - Gerendai Károly a Quartnak
Mennyire szól a Sziget a magyaroknak és mennyire az egyre nagyobb számban érkező külföldieknek? Kinek a kedvéért jön újra a Prodigy? Miért foglalkoztatja a közvéleményt annyira, hogy nyereséges-e a fesztivál? Gerendai Károllyal, a Sziget főszervezőjével beszélgettünk.