egyelőre felfelé huzzák névértékhez képest ez még nem sok és talán öntés sem lesz
60k.
egyelőre felfelé huzzák névértékhez képest ez még nem sok és talán öntés sem lesz
60k.
Megint kiakadt, szép. Nem lenne baj még jövő héten folytatná ezt .
Nem lehet ezeknél kispapír rallyknál megjósolni meddig tart, legdurvább amit láttam Humet még régen kb 1x éve 1x Ft-ról elment 140 környékére, onnan vissza 30-ig kb onnan meg 270-ig. :)
Azért erre nem számítanék, de az jó volna 500-1000 közé állna be nem vissza 200 -ra.
jo ez vicc de ügyesen meglátta idáig és maj d meglátjuk hogy a többi ugy alakul ahogy mondja miért ne
Zotya bennfentes? :)))) ez jó
nemrég ezt is szírszarnak írták/ECONET/ jaj bocsánat MOST MÁRT EST MEDIA. EZÉRT JOBBB MÁR MI VÁLTOZOTT talán a neve miatt nem változott itt semmi. csak spekuláci o az egesz
amilyen kicsiben olyan nagyban.
egyébkén ZOTYA abenfentes eddig minden bejött neki
szerintem tök mindegy milyen papir a spekulácio mindenhol ugyanaz és ha 1000 ig felakarják spekulálni akkor felfogják és az e-star az mivolt 10000 ig mennyiről.sokaknak volt háromszoros hasznuk. mért ne mehetne fel az eco 2000 ig no miért ne.
egyébként megkell kérdezni a benfenteseket, ja hülyék lesznek elmondani
nem offolunk más szirszarokkal. Presley meg kicsit okosabbakat írjon legyen szíves :)
Biztos jó ómen ez a példa? Namerthogy a Hibridbox vissza is kushadt a mélybe.
hibridfos 300. ról 1300 ig ment. ráadásul itt a névérték 1000.
szerintem.970 közelig akár felmehet. eddig lehuzták a valakik most mért ne húzhatják fel
Tehát szerinted hétszerzni fog 150-ről. Milyen időtáv alatt gondolod ezt a semmi kis emelkedést megvalósúlni?
2 napig volt konzumom, mikor 93-ig kivették, azt 0-ban eladtam; pedig ideje ott is, lassan 2 éve semmi mozgás nincs ott; tippem szerint, ahogy Jenő bá írná: augusztus legalább 140+
egyébként nem tudom mi lelte azt a papírt, régebben nagyon sokat tudott menni.... lassan csak az maradt ki
500-ig simán elmehet, fölötte azért nehezebb lesz.
De belevenni itt már..., rövidtávon iszonyúan túlvett, meg persze ott vannak a rések is...:D
Szerintem teljesen felesleges lenne széleíteni. Így is nagyon gyorsan emelkedik...
Ha szélesítés után elfogyna a lendület, nagyon visszadöngölnék.
Majd hétfőn újúlt erővel! :) Remélem.
végtelenségig nem, ahogyan nem is esett a végtelenségig, csak 15 ft-ig. 100(0)-ig menni fog (1-2 napos pihenőkkel kisebb korrekciókkal), ahogy korábban is írtam. Ez csak az én megérzésem, amit nem kereskedtem le, megint....
Ugye te sem hiszed, hogy a végtelenségig fog emelkedni?